Искам да кажа ... (181) през април 2021

• 60 034
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 150
Али, ама ти не си яла от моя козунак, задължително с плънка - най-вече с шоколад правя 😁

# 151
  • на Мелмак
Добро утро!

Бел, браво на мишчицата Heart Eyes

Руми, честито!

Али, дълго да го ползваш Simple Smile

Тит, с този шампоан започна, няма резултат. Мисля, че има разлика в качеството Simple Smile

За козунак ме замислихте Grinning

# 152
Бел, забравих, много си хубава. Бебка все така да е.
Маре, то идването беше, за да си оправим двора.
Ети, selsun blu единствено ми помага.
Козунак много обичам. Искам обаче да не обичам.

# 153
Ети, не и до качеството на шампоана, а до човек. На мен Хид енд Шолдърс ми образува пърхот, а аз по принцип нямам.

# 154
Али, аз козунак без шоколад не признавам. Simple Smile
Ети, брингаража (това дето снощи си намазах на главата), алмата и тулсито лекуват проблемен скалп. Ако е склонен да експериментира- може да пробвате. Или ако ти е любопитно ще ти кажа аз как постъпвах със струпеите на главата на щерката(сетих се от поста на Титина). Преди баня намазвах скалпа с лосион за суха, атопична кожа, после нахлузвах памучна шапка. Изчаквах 30 минутки и следваше къпане. Пак леко намазвах скалпа със същия лосион.

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 17:58 от mariat

# 155
Бе яла съм козунак с шоколад, по-хубаво е като е само шоколад 😁

# 156
  • Бургас
Бъни, ето тук съм я качила рецептата.
https://m.bg-mamma.com/
Но май не се копира точния линк, че съм от телефона.
Рецептата я има в Любими рецепти.

# 157
  • На брега на реката
Карзче, дава друга страница! Погледнах, че и аз се заинтересувах!

# 158
  • Бургас
https://bg-mam.ma/p/1168752/40724378
Ето това вече трябва да е!

# 159
Добро утро!
И аз снощи късно месих козунак,и то на ръка. Втасва в хладилника,сега го извадих,изглежда добре. Дано не стане тухличка. 😁  Ще ви докладвам после.
Изпуснах Бел и малката мишинка.
На Мид госпожицата видях-страОтна е и с прическа,и без! 🥰
Али,честит телефон! Дано не го изпускаш в близките 2-3 години и да служи вярно. 😁🤗
На мен шампоаните на Милва и Здраве ми харесват много,а и Хет енд шолдърс ми е помагал за пърхут,но си е индивидуално.
Днес хладно и дъждовно. Още се чудя дали да прескоча оградата на училището срещу нас и да ида да гласувам,но сигурно ще.
Хубава неделя! 🌺

# 160
Ени, задължително да гласуваш, моля 🙂

# 161
  • Бургас
Добро утро!

Карз, тези 30гр мая на колко пакетчета суха се равняват?

Бубе, рецептата е от брошурата на Лидл за там седмица. 3 пъти го меси хлебопекарната на програма за месене /моята е 10 мин./ и после втасва един час след сплитане. Ако ти се вижда бързо, ще снимам рецептата.

Марѝ, почти сама си го изядох и въобще не ми пречеше ни форма, ни липса на конец Joy Но аз действах стратегически, наръсих доволно със стафиди, орехи и боровинки, за да си е само за мен Simple Smile На децата друг път правя само с шоколад.

Допивам кафето и отивам да гласувам. После гофрети. Ако не спре да вали до 15 минути, може и да обърна реда.

Спокойна неделя, момичета!

# 162
Селесте, а колко брашно има в рецептата? Според грамажа на брашното съобразяваш сухата мая. Има мая от 7 грама за 500 грама брашно, има и по- голям грамаж пак за същото количество брашно. Прочети какво пише на пакетчето мая. Скоро открих и мая от 8 грама за 800 грама брашно.

# 163
  • София
Добро утро!
Гласувах и днес ще си видя внуците!
Али, дълго да ти служи телефона!
И на Руми роботчето!
Много студено, протестирам!

# 164
  • На брега на реката
Намерих я в сайта, Селесте! Благодаря за насоките! Ще пробвам и този и на Карзчето!

Али, честит да ти е новия и да го смениш чаааак когато ти омръзне от него!

Общи условия

Активация на акаунт