Искам да кажа ... (181) през април 2021

• 60 037
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 165
  • Canada
Гласувайте, моля! Важно е! И то на хартия, с ваш химикал. Машинният вот е много лесен за манипулация.

Мид, опасна е Елени Heart

Бел, красавице Heart Eyes

Але, Руми, честито!

ММ има брутално понякога чувство за хумор, помня като взехме наш Роби как разправял на колега, че си взел първия роб - малък, черен. В Канада това Grinning На жената буквално й се подкосили краката докато схване за какво говори Joy

Селесте, чудно изглежда!

# 166
  • Бургас
Селесте, Мари е обяснила за маята. Зависи от колко грама е пакетчето.

И аз съм ЗА гласуването! Нека не оставяме друг да решава с правото ни на вот!

# 167
  • Бургас
Марѝ, благодаря. Точно 500гр брашно е, значи пакетче от 7 мая. Аз само такава ползвам.

Гласувах, нямаше жива душа пред моята секция, а пред другите опашки. В стаята поне 15 човека застъпници имаше, нямам спомен друг път да е било така. Или от много изолация 15 човека ми се видяха страшно много Simple Smile Тествах машинките от любопитство. Чували с бюлети също изчезват, та който иска да манипулира, всякак ще намери начин.

# 168
  • дядовата ръкавичка
И мен щерката  ме засили рано-рано да гласуваме. Един от учителите й по немски (немец) им беше написал мейл колко важно е да гласуват. Браво на него!

С тия козунаци  ... ужасни сте. Ще трябва да ходя за мая явно....

# 169
Лещата е готова, козунака се джурка, ние отиваме да гласуваме.

# 170
Аз си изгладих всички пролетни дрехи, да ми дойде акъла в главата 😅 Пуш пауза и почвам да чистя  и след това ще ида да гласувам и аз.

# 171
  • Ямбол
Днес тук вали дъжд => мърелуване. Мъжът готви, гласувахме, ще изпратим синчето на гарата и пак мързел. Щях да режа рози, ама много кално. Имам три още за засаждане, терасата е почти готова. Заминаха ми плановете, но и утре е почивен ден за мен.

# 172
Пека баницата, не ме навивайте и за козунак, моля;)
Планът за днес е чистене, готвене, фризьор и гласуване.
Дотук само се излежавам с книжката, трябва да се стегна и разшетам;)

# 173
Гласувайте, моля! Важно е! И то на хартия, с ваш химикал. Машинният вот е много лесен за манипулация.
Точно така напавих. Отметнах го, после пазар, сега готвене......
Тути, баницата ти е неизменна част от неделния ден, нека това да не е пречка и за едно козуначе.
Селесте, освен да видиш колко грама е пакетчето мая, виж и за какво количество брашно го дават.

# 174
Ех, и вие с тези козунаци Imp. Няма да се поддам обаче. Чак за Великден ще меся.

Съотношението суха:жива мая май беше 1:3.

Преди време една сладкарка ми каза, че ако искам козунака ми да е по-сладък, да добавям 1-2 с.л. течен  подсладител към рецептата, която ползвам. От тогава нямам проблем със сладостта, втасват си добре и стават на конци.

Мусака и супа топчета е менюто за днес. Има и шкембе чорба, а в хладилника се мариноват пържоли за довечера. Само салатата ще трябва да направя. За подслаждане правих вафлички с шоколад и халва. Толкова за днес. Сега си чакам дечицата да ми напълнят къщата.

# 175
2в1, ми то си е Великден. Католически, но все пак Великден 😂
Хич не ми се чакаше до май месец.

Оплетох и втасва, засега е добре, но винаги може да се обърка нещо Whistling

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 12:48 от rummi_pl

# 176
Преди време една сладкарка ми каза, че ако искам козунака ми да е по-сладък, да добавям 1-2 с.л. течен  подсладител към рецептата, която ползвам. От тогава нямам проблем със сладостта, втасват си добре и стават на конци.
Друг трик е като спляскаш фитила да го посипеш със захар и после да се навие.

# 177
  • при моите деца .....
Гласувах и  аз.
Имаше 8 човека преди мен.
Няма да готвя.
Свекървата приготвя храна за ММ за път, та и за вкъщи има султан кебап и гръцка мусака.
Много вкусни, Сипах си и от двете за обяд 🤣😂
Хубав ден!

# 178
  • Euskal Herria
И аз правих проба тази година, най-вече заради втасването в хладилник. Стана идеален козунакът. Традиционно сплетох,  ама направих и мъфини от една част от тестото.

# 179
И аз гласувах, сега ще хапна и ще прилегна.

Общи условия

Активация на акаунт