Искам да кажа ... (181) през април 2021

• 60 213
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 180
Ох, бе, Руми Joy Joy Joy. Права си, ама няма да си търся оправдания, ще го играя инат Smile.

# 181
  • Canada
Отметнах гласуването и аз ✔ Никой не ни накара да свалим маските за да сравни със снимките на личните карти 😏

Набрах коприва, обожавам я с яйце и сирене!

Ужасни сте с тези козунаци 😝

# 182
Ха, Фонс, вярно. Даже не се и замислих.
То вярно, че ние на село се познаваме, но си е факт.

Правила съм и по-хубав козунак, но пък се изяде, както и цялата тенджера с леща. Лами  😁

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 07:18 от rummi_pl

# 183
За пръв път, откакто имам право да гласувам, не упражних правото си на вот.

Вчера прекалих със шоколад, засега ще се въздържа от козунаци, а как обичам... ммм Simple Smile

# 184
  • Варна
Гласувах около 13 ч. В моята секция за първи път чаках на опашка. Просто обхваща малко адреси. Пред другите секции, които видях, имаше доста чакащи. Според мен имаше много повече хора от друг път.

# 185
  • София
Да и аз така смятам,но към 12 ч е имало 17 ,,% активност,малко над де,за да сме точни.
Не знам просто.

# 186
E, Румка, бива ли да се отчетеш само с една снимка? Аз я изядох на един залък....

# 187
  • някъде ... тук ...
Дзак!
Покиснахме вчера малко в гореща вода. Времето задържа. Днес обаче прибирахме катуна на дъжд. Сега сушим.

Отчетохме се с дружно гласуване, тримата пълнолетни у нас Simple Smile Нямаше много хора.

# 188
  • На брега на реката
Добро утро!

И ние гласувахме, вчера по обяд. Нямаше хора и бързо минахме. Дано, да е за добро!  До вечерта обаче, не съм гледала ТВ, че си имах други неща и не съм в течение, какво се случва! Днес ще разбера!

Хубава седмица, момичета!

# 189
  • гр.София
Добро утро 🍀
Много хубаво си изкарахме по село, разкош, и времето беше с нас, всичко напъпило, мирише на пролет 🌷🌼🌷 тръгнахме си по рано да гласуваме и бях решила и козунак да омеся, всичко свърших, козунака ми стана разкош, това вечеряхме, днес съм на вода, че и майка ми беше наготвила, накрая и кутиите напълни.
Успешна седмица!

# 190
Добро утро!

Намързелувана и наспана съм, готова за новата седмица. Жалко, че я дават цялата дъждовна, иска ми се да си седя вече в градината, ама няма.

Спорна да е вашата!

# 191
Добро утро.
Али, разочаровам се, като те прочетох, че цяла седмица ще вали. В момента времето при нас е ужасно- студено, ветровито и мокро. Искам да е като в селото на Деси и козунак.

# 192
Добро утро! А при нас снощи е наръсило и сняг. Малко,но колкото да ми отвори работа да чистя колата. Гледах прогнозата и го дават затопляне. А,дано!
Хубава седмица на всички!

# 193
Добро утро Simple Smile
Днес голямото ми малко момиче е рожденичка. 14 години сякаш минаха, като миг.

Хубава седмица!

# 194
  • Бургас
Морген!
Лин, честита да е щерката! Здраве и късмет й желая!
Деси, облизах се, щом прочетох козунака.

Хубава седмица, банда!

Общи условия

Активация на акаунт