Искам да кажа ... (181) през април 2021

• 60 238
  • 1 366
  •   1
Отговори
# 210
  • Mediterraneo
Лино, да ти е здрава рожденичката! Да слуша много, да се смее много и да постига успехи!

Искам да кажа, че отново съм изумена от изборните резултати. Плаче ми се. Не гласувах. Затова не гласувах- откакто имам право да го правя, винаги съм оставала излъгана. Стига вече! Затова и съм тук, където съм.

# 211
Изборните резултати не ме изненадват, бяха очаквани.
Винаги гласувам. Брат ми вчера са се редили два часа, за да гласуват в Мадрид. Племенницата в Амстердам също беше качила стори с опашката пред тяхната секция. Радвам се на всички млади хора, които не оставят избора в ръцете на някой друг.

Мони, датата наближава, как си?

# 212
Лин, честит празник на госпожицата! Simple Smile

Фонсе, растат и щуреят в общи линии. Simple Smile С голямата ще мъчим НВОто тази година, а разбира се - яснота никаква.
Борис е 1ви клас и през повечето време му е голяма скука. Сега както са затворени и вкъщи, съвсем.

Гласувах и чак ме е яд, че го направих.

# 213
  • Germany

Мони, датата наближава, как си?

Супер изнервена...

# 214
  • някъде ... тук ...
Лино, честит ви празник! Здрава да е щерката!

# 215
Essentiall (ох, този ник непроизносим Joy ) за къде ще се гласи девойката след 7-ми клас. Ориентирана ли е вече.
Здрасти, добре завърнала се Simple Smile

# 216
  • югозапад, под "Марков камък"
Лин, честито да е порасналото ти момиче!
Много студено и понеделнишко, протестирам!

# 217
  • Бургас
Сесил, привет!

Все си мислех, че на хората яко им е писнало от идиоти в парламента и че месеците протести няма да са напразно, но резултатите ме опровергават.

Тук се постопли и даже хапваме сладолед в парка.

# 218
Благодаря ви за милите пожелания Simple Smile

Не съм изненадана от изборните резултати и не ми е толкова гузно, че този път не гласувах.

# 219
Essentiall (ох, този ник непроизносим Joy ) за къде ще се гласи девойката след 7-ми клас. Ориентирана ли е вече.
Здрасти, добре завърнала се Simple Smile

МГ-то или Езиковата в Ловеч.
В Плевен в езиковата категорично няма да я изпратя,познавайки преподавателите по немски език, които са в момента.

selleste, благодаря. Simple Smile

# 220
За немският напълно съгласна. Лилито започва уроци тази седмица.
За другите езици няма проблем.

# 221
  • Canada
Не ме изненадват и мен изборните резултати. В глобалната ситуация, в която живеем - манипулация, профанизация и объркани ценности, ами съвсем в тренда сме. Само се чудя това ли е дъното или има още Grinning

# 222
Фонс, аз съм твърд оптимист - винаги може по-зле Joy

Поживем-увидим Grinning

# 223
За немският напълно съгласна. Лилито започва уроци тази седмица.
За другите езици няма проблем.

Идеята е точно немски да учи, а нали се сещаш, че при баба преподавател по немски - щерката категорично отказва от нея да го учи. Simple Smile

# 224
За Езиковата в Ловеч съм "за". Около мен всички деца са там, та имам наблюдение.
Просто ние се спряхме на Плевен заради това, че са си вкъщи дефакто.
Единствено не знам с общежитието как ще се разберете. 4 момичета в една стая, не твърде голяма.
Но пък има контрол и то огромен.

Ти защо не казваш за бабата. Убих се да търся учител Joy

Общи условия

Активация на акаунт