Азиатска козметика и грим - 21

• 55 854
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
  • Чукарландия
swetulka, ползвам какъвто намеря. 😂
В момента Акнелиз.

# 586
  • Prismatica Aerie
..при нея са изчезнали негативните страни от ползването на трет.
113-ти вселенски закон гласи "беленето от третиноин е вечно и неизменно". Trollface  Е, поне в моята вселена, в която кръжат добро количество тонери, есенции, серуми и прочее надежди. Simple SmileSimple Smile

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 20:47 от Catalano

# 587
  • София
Негативи от трета при мене няма. То и Уау ефект също, но мажа, надявайки се че поне е добре в дългосрочен план. Не ми е изчистиш порите, нито изгладил бръчки. Бях стигнала до ежедневно ползване без чувствителност, единствено като сложех ФДТ си личаха люспички. Имам 3 туби Ариол годен до 2023 та поне до тогава ще мажа. Ефект виждам най-много от дермапен. Особено в първата седмица слес процедурата. Кожата ми сияе и е супер напомпана.

# 588
..при нея са изчезнали негативните страни от ползването на трет.
113-ти вселенски закон гласи "беленето от третиноин е вечно и неизменно". Trollface  Е, поне в моята вселена, в която кръжат добро количество тонери, есенции, серуми и прочее надежди. Simple SmileSimple Smile

И при мен така, но надеждата умира последна, прекрасна Grinning
Погледнах си хисторите, че да мога да намеря конкретно мат'ряла... ето го:
https://kosmetista.ru/blog/uhodovaya-kosmetika/113734-pustye-ban … elo-i-volosy.html

# 589
Два дена подред си мажа цялото тяло с почти пълна рутина - луда работа Joy, но ми трябва местенце да освободя да отварям нови неща пък не ми се хвърлят отворените.
1. Розова вода на ароматика
2. Лосион на Ровектин
3. Хидратиращ гел крем на насифик
4. Регенирищата маска на каолин

В момента ми е доста суха кожата, обаче след цялото това обилно мазане почти никакъв ефект откъм овлажняване.

# 590
  • софия
Три пъти УРА за jolse! Хем са си ускорили шипинга, хем безплатна доставка до всякъде над 50$. И наистина последните ми 2 поръчки тръгват буквално на следващия ден.

# 591
Три пъти УРА за jolse! Хем са си ускорили шипинга, хем безплатна доставка до всякъде над 50$. И наистина последните ми 2 поръчки тръгват буквално на следващия ден.
Днес ли поръчахте, защото аз вчера поръчах за 120 долара и ми начисли доставка, но поне шипнаха днес поръчката с FedEx.

# 592
  • софия
Ernestina, аз си поръчвам все до UK, така че и досега ми беше безплатно над 49$, но днес видях таблицата за останалите страни.

# 593
Днес ли поръчахте, защото аз вчера поръчах за 120 долара и ми начисли доставка, но поне шипнаха днес поръчката с FedEx.
А ДДС начисли ли се или като пристигне  в БГ ще има още такси?

# 594
Погледнах сайта БД е по време на голямото им намаление от 13-16 август. При поръчката сайта не ми начисли ДДС, като пристигне в БГ ще споделя , надявам се да не отиде на митница.

# 595
  • Бургас
Момичета, опитвам се да платя поръчка с  доставка до немски адрес, но неми дава  друга опция освен с Пейпал Защо не мога да платя с кредитна карта?

# 596
Зависи от кой сайт пазаруваш,но забелязах че при азиатците,особено в ибей,плащането става само с Пейпал.За Йес мисля пак е само Пейпал,но не съм сигурна.Аз не ползвам друго освен Пейпал и не ми прави впечатление какви начини на плащане са включени,но за ибей ми се набоде в очите

# 597
  • Бургас
Зависи от кой сайт пазаруваш,но забелязах че при азиатците,особено в ибей,плащането става само с Пейпал.За Йес мисля пак е само Пейпал,но не съм сигурна.Аз не ползвам друго освен Пейпал и не ми прави впечатление какви начини на плащане са включени,но за ибей ми се набоде в очите

от Джолсе се опитвам

# 598
От доста време джолсе премахнаха плащането с дебитна и кредитна карта и оставиха само пейпал за Европа.

# 599
Здравейте
Аз  тепърва започнах да използвам корейска козметика и съм поръчвала само от Бг сайтовете. Не намерих информация ( извинявам се,ако съм я пропуснала в предишните теми) и исках да ви попитам за поръчките от Jolse. За колко време пристигат,  заплащат ли се такси и имали някакви особености. Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт