Отговори
# 150

Без коментар просто а това момиче и обожавам видеата.

# 151
С първите серии, които започнаха да излъчват, влязох в тази тема без още да имам любим персонаж или двойка. Тогава бяхте споделили 2 клипчета, едното Дженк+Джемре, а другото Недим+Джемре. Направи ми впечатление различната емоция, която предаваха. В едното /на Дженк и Джемре/ сцени на бутане, дърпане, караници и т.н., а в другото  /на Недим и Джемре/ прекрасни погледи, жестове, очи излъчващи любов и болка. Още тогава без да знам как ще се развият събитиятя някак свързах любовта с Недим и Джемре.
Сега вече като гледала излъчените серии до тук и прецъкала някои от предстоящите, виждам в клиповете на Дженк и Джемре как най-обикновени сцени са представени за любовни. Малко като изсмукани от пръстите. Примерно една сцена, която наскоро излъчиха - Дженк целуна леко Джемре, защото Сехер минаваше и искаше да я заблуди, че са щастлива двойка. А Джемре врътна много сладко очи, от изненада явно.
Моите очи така го виждат, но явно вашите пък виждат друго. Blush В очите на Дженк се вижда много обич, но Джемре... Мисля, че в някакъв момент тя се привързва към него, все пак делят живот заедно, но не знам дали от нейна страна ще има нещо повече от привързаност.

# 152
Боби по натам има една реплика на Дженк към Дамла когато той усещаше,че нещо се случи с Джемре.
-Наистина ли батко толкова обичащо сърце може ли да се похарчи наистина? Ти се тревожиш за нея.Ясно е,че още я обичаш.
+Моята обич ще бъде ли достатъчна? Дори и да обичам Джемре като куче?
Понякога не се получава нямаш друг избор освен да гледаш след този който си отива.
На Джемре и хареса да е обичана така и самата истина е,че Недим никога не би и дал това което Дженк можеше.Затова заслужилия е този който е там когато трябва ,а не този който те бута на земята да плачеш,но ние жените предимно никога не оценяваме истинската любов и тичаме където ще е болезнено мислейки си,че ще ни е окей не се шашкам и за Джемре избра човек който никога не е мислил за бъдещето и дори,но стига спойлери.

Спомням си как Ози беше посветил тази песен на Дженк.

Когато обичаш
Когато обичаш,
Когато обичаш.
Когато обичаш, не стой, последвай я ти!
Няма време, иди и любовта ѝ поискай.
Когато обичат, хората стават съвсем други.
Побързай, отдели място в живота си за любовта.
Знай, че да обичаш е като да се родиш отново.
Изглежда бавно се влюбвам аз.
Ооо, когато обичаш..
Ооо, когато обичаш...

По такъв път поех, че не ме питай...
Повярвах, че светът съществува, само когато обичаш.
Когато обичаш, дните са съвсем други.
Знай, че да обичаш е като да се преродиш.
Ооо, когато обичаш...
Ооо, когато обичаш...

Оoo,
Виж ме, кога станах такъв?
Как стигнах до тук?
Когато обичат, хората стават съвсем други.
Знай, че да обичаш е като да се преродиш.
Ооо, когато обичаш...
Ооо, когато обичаш...
Ооо, когато обичаш...

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 00:22 от x BlackRose x

# 153
Ами не знам.. Аз самата не мога да се влюбя в някой само защото той е влюбен в мен. И знам от личен опит, че сърцето не пита дали този, който обичаш е най-подходящия. Сигурно затова разбирам Джемре. Да, тъжно е да не можеш да откликнеш на нечии искрени чувства, но както ще го нарече Дженк съвсем скоро, "проклетото влюбено сърце" си гледа в своята посока.

# 154
Тук мнението ми се разминава с Диди. Когато изгледах филма за първи път, очаквах нещо да се случи между Дженк и Джемре. Сега, когато го гледам отново, имам същото усещане... Всъщност, Джемре много искаше да бъде целуната, но Дженк не се осмели, защото се боеше от отхвърляне. Не си призна пред нея любовта преди хладилното. Дори се шегуваше, че не може да е такова клише, да е влюбен в жена си. Там не е ясно тя колко чу и разбра...
Дори в посланието не й го казва в прав текст.
Когато от малък ти е втълпено, че никой няма да те обича, ти е трудно да заявиш любовта си.
И не, когато й казва, че е единственият шанс за сърцето му, това пак не е обяснение в любов, а вик за помощ и спасение от тъмнината.
Всъщност, Джемре в този филм е най-обичаната, но не чува нито едно обяснение в любов...

# 155
6brn, хич даже и аз го мисля това но както се пее в песента от предложението за брак : Ти който виждаше всичко не успя само мен да видиш.
Дженк 200 пъти си призна любовта на кой ли не само където не се обади на арменския поп да каже и на него.
Тя според мен много добре се усещаше но и идваше ок да си лежи на тая си лавра че Дженк я вижда като съюзник.
Ако не беше звъннал телефон за анне щеше да и купи кестени
Още един детайл когато Дживан и ги донесе след развода ги яде с половин уста...
Защо ли толкова я огорчи този развод?  Пардон тоя развод уж много го искаше пък все я огорчи.Даже и вечерта след клуба и когато го поиска с устата си.
Винаги тоя развод я огорчи много ми интересно какъв развой би имал този сериал ако беше това край на сезона което видяхме за финал?

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 08:03 от x BlackRose x

# 156
  • Пловдив
Каквото и да си говорим, който и да подкрепяме - Дженк или Недим, тук има два осакатени млади живота благодарение на Шинис. Мъчно ми е и за двете момчета. Много харесвам филма и играта на всички актьори. Дълбоко докоснаха сърцето ми и съпреживявам с тях всичките им емоции. Имаше един момент, в който се замислих дали да не спра да гледам, защото макар да знам, че е само филм, се разстройвах много от видяното. Браво на актьорите!

# 157
Я два бързи забавни въпроса за разведряване на атмосферата.
Първи: кои зодии според вас са героите? Аз имам предполажения, но първо ми се иска да чуя мнение.
Втори. Какво ви е мнението за стайлинга. На мен жълтата рокличка на Джемре от бягството ми е "любима". Както и едни роклички с къдрички и едно голо рамо по-нататък.

# 158
На мен стайлингът на Джерен и Дамла ми харесва много. Уточнявам, че Джерен след завръщането си в имението започна да ми харесва как се облича. По-нататък беше облечена в една розова рокля и бели ботуши. Това ми е топ. А Дамла единствено с един зелен комплект и жълтото пухено палто не ми хареса. А на Джемре не ми харесва много стила. Но има 4-5 страхотни попадения - посоченото голо рамо, зеленият комплект (когато с Дженк бяха заспали в болницата) и жълтата рокля (когато Джерен се прибра с бебчо), черната рокля от дискотеката им с Дженк и роклята от финалните минути на последния епизод.
Ооо, забравих. Умирам си и за стила на Дженк.

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 19:41 от Selin Ozkaya

# 159
Много ми харесва стила на Дамла и Джерен, обличат ги уникално.  Даже наскоро в Пинтерест си направих една папка с техните облекла и се опитвам да издиря на коя марка са. Много са стилни и модерни. А по някаква огромна случайност имам същия анцунг като този на Дамла. И много се бях въодушевила като забелязах. 😁

Ето и някои от любимите ми визии на Дамла:

Винаги съм се възхищавала как обличат и гримират героините в турските сериали. Страхотни са.

# 160
Madison, ще ти съдействам малко 😉
В този профил в инстаграм са качени всички или почти всички визии на Дамла с тагнати магазини и марки към тоалетите

# 161
Ауу, много ти благодаря! Heart

# 162
Аз по време на сцените на Сехер

# 163
Най-любимият ми стил на Озан Heart

Изгледах всички филми с негово участие. Стайлингът му  в "Жестокия Истанбул" е без аналог. Прическата  Heart Впитите панталони, кожените якета, дългите тeсни манта,  ботите и особено кубинките просто му седят безупречно. Ризите цвят "каки" направо се сливат с очите му. Ако тръгна да слагам всички любими визии, темата ще замине...

# 164
Шениз е ужасна просто. Как винаги успява да използва другите за целите си. Насочи удара срещу Джерен, за да остане Недим сам и да се справи по-лесно и с него. Съвсем безскрупулна.

Общи условия

Активация на акаунт