Отговори
# 135
Братята....

# 136
Джемре много ме дразни с тези измъчени погледи към Недим, особено когато той е с Джерен. Поне малко от малко да си прикрива ревността, че и Дженк вече едвам издържа на това.
Мда, поглед в стил "горкичкото хубавко момченце на мама как страда".
О, чакайте. Това трябва да е любов. Тя не е майка орлица на Недим, не се държи като майка си, тя го обича като жена.
 Само аз ли никъде не видях страст в погледите им? Дори и по време на прословутото бягство? Дори и когато се плискаха с вода? Или когато си говореха под звездите в къмпинга? Защо ли тогава Джемре говореше за Дженк? Няма влюбена жена, която в такъв момент да говори на любимия за друг. Ако казва, че е разОЧАРОВАНА, значи е преди всичко ОЧАРОВАНА.
И защо ли точно тогава, когато Дженк я догони и й обу пантофката (милата Пепеляшка), се гледаха като котараци и имаше стаст, желание и всичко както си трябва?

# 137
Каква страст? Ако я имаше нямаше сега единият да спи на стола. Или Дженк не се усеща колко "страстно" го гледа жена му. Жалко за имиджа му на женкар и плейбой.

# 138
Е неее тая мелодия от Езел неее

Нищичко не усещам от двамата и аз освен зорлама.Голям зор да стане нещо ама йок брате.

# 139
Тя Джемре само дето еротични сънища с Недим не е почнала да сънува...За мен тангото-мечта беше достатъчно красоречиво за чувствата и. Все едно, че не са преплели ръце. Обаче ме дразни, че я превърнаха в мини Сахер, която само се кокори и страда по Недим, докато се опитва да се овладее, заради бебето на сестра си. Някак доста безгласна буква стана Джемре.
Тук пък ме радва Джерен, че не пада по гръб и винаги отвръща на удара. Гадна е, ама е идеална за снаха на мама Шениз. Но Недим и нея добре я подрежда. Много ме радва в образа на граф Монте Кристо, ама ще го проточат и ще досади.

# 140
Озета на Дженк Карачай

# 141
Каква страст? Ако я имаше нямаше сега единият да спи на стола. Или Дженк не се усеща колко "страстно" го гледа жена му. Жалко за имиджа му на женкар и плейбой.
Дженк и Джемре имат сделка. Той не й предложи с "обичам те", а с "аз съм твоят шанс". Той вече знае колко я обича (нарече го жестока любов пред Джерен, май тогава се осъзна), знае го Шениз, че май и Агях. Но пред Джемре не е казал и дума по темата. Така че ще спят по столове и дивани, щом така са се разбрали

# 142
Е и? Ще чака тя сама да се усети за чувствата му без дори да я ухажва? Просто е наясно, че тя обича друг и не иска да се възползва. Отказал се е да се бори за чувствата й. Предполагам заради историята с Джерен.

# 143
# 144
Е и? Ще чака тя сама да се усети за чувствата му без дори да я ухажва? Просто е наясно, че тя обича друг и не иска да се възползва. Отказал се е да се бори за чувствата й. Предполагам заради историята с Джерен.
Той се направи на маймуна заради нея сто пъти до тук. Пази я като спа на пейката, намери й работа, сега й търпи морализаторстването. А и така си я държи за ръка, че тръпки ме побиват. Това ако не е проява на любов, здраве му кажи. Е, не е класическа свалка като на Дживан и Дамла, но Дженк и Джемре са по-големите, ученическа свалка не им приляга.

# 145
За Дженк Джемре не свалка.Още след като изяде бутилката в главата се разбра това,че той ще стане куче за нея.
Какво беше? А да като куче съм влюбен в Джемре.

# 146
Сцената с пияния Дженк и червеното палтенце ми е от любимите. Особено като му ритна бутилката. И как се смееха в лобито. Това Е любовна сцена

# 147
За Дженк Джемре не свалка.Още след като изяде бутилката в главата се разбра това,че той ще стане куче за нея.
Какво беше? А да като куче съм влюбен в Джемре.

След бутилката беше подкрепата пред журналистите и влизането в районното, толкова личен момент в който Джерен побесня от ревност....

# 148

Тая песен не я понасям,но....

# 149

Общи условия

Активация на акаунт