Отговори
# 315
На мен пък тази вечер Недим ми достави удоволствие как тормозеше Шениз на гробищата. Беше доста качествен гадняр, напълно равен на гаднярката Шениз. Защото Джерен е ниска топка - амбициозна, но не особено умна.
Признавам си, че ако нямаше Дженк за опонент, бих го харесала. Бих го харесала в битката с Шениз. Но в съперничество с Дженк губи още на старта.

# 316
Много тежък но и интересен сериал. Може ли да попитам къде мога да гледам епизодите напред с бг суб?
Заповядай Simple Smile

https://askim-bg.com/search_result.php?query=%D0%B6%D0%B5%D1%81% … D0%B1%D1%83%D0%BB*Z&type=videos
П.П ако искаш си сложи и разширението ublock Origin - няма да има реклами Simple Smile
Едно момиче го препоръча и съм много доволна Simple Smile
благодаря за линка и за съвета само не разбрах къде точно се поставя това разширение за което казваш
ublock Origin. Къде се поставя може ли снимка за да видя защото немога да разбера.
Пиша през телефона, няма как да сложа снимка... Simple Smile слага се в разширение на браузъра с който влизаш в интернет, например CHROME, MOZILA, EXPLORER,... когато го напишеш в търсачката ще видиш за кой браузър ти трябва и го сваляш Simple Smile лесно и бързо... Всичко хваща, няма изскачащи реклами и блокирания на серията която гледаш Simple Smile
Ако не се справиш пиши на лични, ще ти помогна  Simple Smile

# 317
О, да! И мен ми хареса много как я хвана за рамото и тя подскочи! Joy И после с думите си.

# 318
Колкото до сблъсъка на Дженк с Дживан, нека не забравяме, че обиколките на Дживан по полицейските управления не са добра препоръка за зет. Все пак, Дженк не знае, че всичко е инсценирано от баща му, за да накара Сехер да даде Джемре на Недим. За Дженк Дживан е доста първичен и се забърква в неприятности. Не мисля, че има нормален брат, който ще подкрепи малкото си сестриче в такава авантюра (От обясненията на Шениз, че е била бременна при инцидента, означава, че Дамла е около 20). А че Дживан е първичен и пали от малко е факт. Не ми харесва братята да се държат така, но го правят.

# 319
Страхотно беше всичко на живо гледах Озан как говори за това малко мило създание Елиф Ева и как се опитва да помогне на семейството и към края покани Беркер в конферетния разговор.Размениха си много мили думи
-Обичам те братко! Грижи се за себе си. /Беркер/
Беркер обеща още,че утре ще имат сума от него по сметката си.Отиваше на работа затова не остана за дълго,но обещаха и двамата,че ще бъдат до малката и ще направят каквото могат да оздравее.Снощи и Берк Атан е участвал в разговор за живота на малката.Хубаво е да се правят такива неща

Какво излиза сега ,че феновете са ядат ама приятелството им е по алфа от феновете които се скубят и бият словесно?

Дживан и той се държи като пълен дивак нормално що се чудя идва от село....

# 320
Знаете ли какво видях аз Simple Smile
Една страдаща Джемре, отхвърлена от Недим.. Пред Дженк... Отделно защитаващ своята съпруга... Джемре Sad... Та това се опитах да кажа, и се радвам за брака като институция, че тук го спазиха... И това, че Джемре се тръшка пред законният си съпруг е доста странно, че не е тайно и някак прикрито.... Е да... Вроденият интелект на Дженк си личи.... А иска ми се да добавя и още нещо.... Джемре, въпреки че е доста зла, маниакално влюбена в Дженк, въпреки всички простотии които сътвори.... ТЯ БЕШЕ ДО НЕДИМ.... ТОЧНО КАКТО СЕ ОЧАКВА ОТ СЪПРУГАТА МУ... Милата Джемре....
ГАБИ❤️, Благодаря ти за милите думи, стискам ти палци за изпита 🍀

,

# 321
Пелинай отново е пуснала Озан
Миме ако зърнеш не гледай сам е

Сера като Азра

Беркер - Берко /Както го нарича Озан/

# 322
От днешната серия стана ясно,ако досега не е било,че както и да се държи Недим, Шениз няма да се кротне. А Дженк, като добър син, ще я защитава. Поне докато не го засегне прекалено с нещо. Така че конфликтът Недим - Дженк е неизбежен.

# 323
Знаете ли какво видях аз Simple Smile
Една страдаща Джемре, отхвърлена от Недим.. Пред Дженк... Отделно защитаващ своята съпруга... Джемре Sad... Та това се опитах да кажа, и се радвам за брака като институция, че тук го спазиха... И това, че Джемре се тръшка пред законният си съпруг е доста странно, че не е тайно и някак прикрито.... Е да... Вроденият интелект на Дженк си личи...
Ето това беше от садо-мазо моментите, които много ми бъркат в психиката. Дженк нарочно предизвика Недим пред Джемре, за да я заболи. Беше си... гадничко, много даже. Но гадничко и за него, след това, да я види, че страда. Как й подаде кърпичка, обърнат с гръб. И после излезе да си беснее навън. Сигурна съм, че всеки влюбен е наранявал през трети, по подобен начин. Едно особено удоволствие има в тази болка... После се изкарва с висока скорост, свирене на гуми, силна музика. Или чупене на нещо, в по-безопасния за движението вариант...

# 324
https://www.instagram.com/p/CNk6pY4FgTk/

Ето и превод на руски на някои абзаци
Часта с инглиша / Как си личи че някога си е живял там.

https://www.instagram.com/p/CNk9VqelYtw/

Часта с Беркер - https://www.instagram.com/p/CNlE6RwlbBr/

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 00:18 от x BlackRose x

# 325
Диди, остави ни без думи с тези линкове ❤

# 326
Не мога да повярвам на какво е способна Джерен за пари. Дотук направи ужасни неща, но можеше да се намери поне някакво оправдание за постъпките й. Но да продадеш собственото си дете.. това вече е крайно. Очаквах да се откаже след като Агях й разкри условията, но къде ти.. говорим за Джерен все пак. Подписа и чак се разплака, когато майка й скъса листа. Изключително грозна картинка.
Агях също ме разочарова с това предложение. Явно е свикнал всичко да се купува с пари. Снахи, бебета.. Close
Обаче трябва да призная, че репликата на Джерен към Шениз много ми хареса.
Шениз: "И нека дяволът бъде с теб."
Джерен: "Ами ела с мен тогава." Joy

# 327
Мади, не напразно Дженк и го каза,че е срам да се нарича майка.
Ама все едно от баба си е излезнала тя само по нахалитет на Сехер приличат всички.
А през Шениз и дявола дори марширува....
ПП:Тази сценка още тогава ми беше харесала ,а това май май не съм си го пускала.

6brn,очите ми се напълниха от гордост дано помогнат на детето.Озан от край време се занимава с такива неща,но това което отново доказа дългогодишното им приятелство с Беркер беше сред толкова последователи актьори и приятели да включи него.И пак има такива които лаят колко е фалшив Озан и тн...
И пак има такива които лаят,че Беркер мяса на пияница.
Как не седнаха да им уважат приятелството богу не знам? Аз сигурно съм тъпичка тия работи не ги разбирам.Не примирам по Беркер ама пък малко уважение да има от двете страни.Стига вече и сериала отдавна свърши всеки се е по пътя...

+++

Сера като Азра

За тези които се интересуват от Алев Алев едно клипче на ЧичДер /Искендер и Чичек/

И ЛейСар

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 08:28 от x BlackRose x

# 328
Диди, мога да дам едно мнение за Беркер, без да знам турски - добре е да поработи върху артикулацията си. Аз съм го правила, защото от ранно учене на английски си бях омекотила д-то и т-то. Нито е трудно, нито е късно, нито отнема много време, но показва отношение. Иначе в момента този дървосекачески вид (буквално, не преносно) е много модерен и се възприема като много секси. Не е мой тип, но го отчитам като секси.
В епизода Дженк беше със сивото палто, което харесвам особено. И тук си пролича, че ревността му по отношение на Дамла надвишава дори ревността към Джемре. Братя, какво да се прави!
Има нещо, което харесвам в Джерен - знае какво иска и си го следва. Може да не приемам методите й, може да не приемам средствата й, може да не ми харесва, че дори забременя нарочно, но ми харесва, че знае какво иска, за разлика от Джемре. Защото, ако някой попита Джемре какво точно иска, няма да има отговор.
Може Недим сега да се опознава, но Джемре е такава заблудена душа, че на моменти ми дожалява.
Когато ти каза, че Сърма е щяла да убие Дженк, ми хрумна, че това е отново историята на Ромео и Жулиета, но по-различна. И аз винаги накрая плача за Ромео... Сигурно затова все очаквам момичето да осъзнае любовта си към момчето и да поплаче с мен на финала...

# 329
6brn, дикция.... нещото което трябва да работят и двамата със Сера
Много слабо звено на много актьори.
Нещо което е добре да се наблегне на него че без него лоша работа в тази професия.

Дженк е нашия Титаник ако питаш мен. 😔🥺

Общи условия

Активация на акаунт