Както казах всеки има различни предпочитания и вижда нещата по различен начин. Затова сме различни хора - важното е всеки да уважава мнението на другия.
Аз заставам твърдо зад думите си и това което написах за Джемре и Недим. За мен те са прекрасна двойка и любовта им е истинска.

Тя е добра и в опита си да помогне, както на Недим, така и на Дженк - и двамата се влюбиха в нея - но Джемре се влюби в Недим.
Лошото е, че от това страда Дженк. Но не може да обичаш на сила - една любов трябва да е споделена.
Затова казах, че бих била щастлива ако на финала Дженк беше здрав и щастлив, но не с Джерен - нито с Джемре - а с друго момиче. Някоя, която да го обича истински, така както заслужава - и любовта му да е споделена.
Шинис пък е идеалната злодейка - красива и умна. Актрисата Мине Тугай е блестяща.
Джерен също се справя добре като лошата сестра. 

, веднага се обръщам към теб, защото не мога да ти опиша каква радост е за мен, че те срещам и тук, макар и не винаги да сме на едно мнение. Не веднъж съм ти казвала какво удоволствие е да те чета и да общувам с теб като цяло. Силно се надявам да пишеш тук по-често.
Казах, че няма да пиша повече тук, но нямаше как да подмина постовете ви.
Обещавам ви от време на време - когато ми остава време да се отбивам и да пиша по нещо.
Няма да е толкова редовно, но когато мога.
Може мненията ни да се различават коренно, но както казах това е нещо нормално.
Габи - благодаря за хубавата снимка ...
Диди - знам предпочитанията ти и любимците ти и разбирам, че Озан е станал сред най-любимите ти актьори заедно с Керем. Много се радвам - личи си страстта и обичта, която изпитваш към него.
Цитирах тази част - защото ми харесаха думите му: "Обичайте всички!" - това, че харесваме единя герой, не значи че трябва да мразим другия. 

Аз също винаги с интерес и удоволствие чета всеки твой пост.
Ти беше и една от причините да реша да се включа.
И аз гледах рекламата и си паднах от смях - какво остава като гледам самия епизод - репликите им са култови.
Големи любимци са ми двамата. Те са глътката свеж въздух в сериала - те внасят настроение и ни карат да се усмихваме. Мисля, че по отношение на Дамла и Дживан всички сме единодушни.

Изпуснала съм рождения ден на Дженк, но признавам си , че не се бях вгледала в ЛК

ръцете му .... Руските фенове се радват, че пази и вчера е разглеждал книга от подаръците, които са му подарили по време на снимките на ЖИ.

И аз като теб го много го харесвам в любимото ни черно.
И на мен, както на Диди, Озан стана от най-любимите ми заедно с Керем и Каан.
, че на 17-ти ми предстои изпит и ще се „видим“ след това.

Препоръчани теми