Отговори
# 300

Превод на писмото от фенка:

Казвам се Дженк Карачай.
Днес е 11 април, което означава, че съм се родил преди 29 години. Било е пролетен съботен ден, което не е изненада - не бих могъл да се родя в някакъв досаден делничен ден. Не знам дали е прието да се празнува рожден ден в подземния свят, но какво ще ни спре?
На рожден ден обикновено си мислим за живота, спомняме си доброто и лошото, и тъй като лошо имаше достатъчно, бих искал днес да се позабавляваме и да си спомним хубавото.
Знам какво си мислите - момче, ти си Карачай, кое му е хубавото? Може и така да е, но, пренебрегвайки някои обстоятелства около раждането ми, ще започна със семейството.
Баща ми беше сложен човек и, макар че зад суровата външност се криеше най-любящият баща, съжалявам само за това, че го разбрах твърде късно. Говорейки за съжаление, да си спомним и за Шениз Карачай, чувството за хумор и харизмата съм ги наследил от мама, и да се надяваме, че с това приликите свършват.
На този свят най-много мразех три неща - истанбулските задръствания и младежите, които се въртяха около Дамла - може би я обичах твърде силно и смятах, че тя заслужава нещо по-добро, което несъмнено си беше така, а може би тя просто се обграждаше с идиоти, които оглавяват списъка ми с омразни неща.
Въпреки всичко, обичах семейството си, все пак не си го избираме, за разлика от това, което създаваме сами, но и там нямах особен успех - единствената жена, която съм обичал, се появи в живота ми като истинска Карачай, за да го направи още по-сложен и този, който е казал, че Любовната болест е неизлечима, явно е познавал жена ми и е бил дяволски прав, но няма да отричам, че любовта ми към нея ме научи не само да обичам, но и да позная всички нюанси на любовта. Бащинството - да си кажа честно, децата не влизаха в моите планове, не бях близък с баща си и се страхувах, че някой ден детето ми ще каже същото, но после се появи Умут, напълно оправдавайки името си, ми подари надежда и още едно "ако можехме", ако можехме да прекараме повече време заедно, но за по-добра компания за последните си дни не мога и да мечтая.
Така че, изглежда, не всичко е било чак толкова лошо, нали?
... Казвам се Дженк Карачай и успях да се спася от чудовището, да заменя тъмнината в мен с любов и това си струва да се празнува във всички съществуващи светове!
11.04.2021, Д.К.

Момичета, не съм вярвала, че по собствено желание, по никое време, ще превеждам от руски. Какво ли не правим за един мъж, и при това измислен...

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 01:47 от 6brn

# 301
  • Свети Влас
Благодаря!

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 01:51 от Габриела Радева

# 302
И аз ти благодаря - на едно-две места не бях сигурна и се коригирах по теб. ❤

# 303
И аз ти благодаря - на едно-две места не бях сигурна и се коригирах по теб. ❤

Часа минава два днес съм на работа мамка му Дженк на всичкото му пак ми се напълниха очите.
Благодаря за превода! 
Нашия прекършен каранфил названието от една песен с него ви казвам лека нощ!

# 304
Здравейте! Интересни мнения и неща сте пуснали. Blush Както казах всеки има различни предпочитания и вижда нещата по различен начин. Затова сме различни хора - важното е всеки да уважава мнението на другия. Wink Аз заставам твърдо зад думите си и това което написах за Джемре и Недим. За мен те са прекрасна двойка и любовта им е истинска. Heart

Но искам да уточня, че не съм против Дженк - наистина не одобрявам поведението му в началото и това, че за много неща си мълчи, но определено виждам, че той се промени и стана по-добър. Всичко това е благодарение на Джемре. Flowers Hibiscus Тя е добра и в опита си да помогне, както на Недим, така и на Дженк - и двамата се влюбиха в нея - но Джемре се влюби в Недим. Sparkling Heart Лошото е, че от това страда Дженк. Но не може да обичаш на сила - една любов трябва да е споделена. Wink Затова казах, че бих била щастлива ако на финала Дженк беше здрав и щастлив, но не с Джерен - нито с Джемре - а с друго момиче. Някоя, която да го обича истински, така както заслужава - и любовта му да е споделена. Hug

За мен всички актьори в сериала са подбрани много добре - харесвам много Джемре, Недим, Дамла, Дживан, Дженк. Heart

Агях и Сехер също не са лоши хора, но Сехер прекалява с това непрекъснато месене в живота на другите, а Агях често го правят на глупак.  Wink Шинис пък е идеалната злодейка - красива и умна. Актрисата Мине Тугай е блестяща. Hands Clap Джерен също се справя добре като лошата сестра. Stuck Out Tongue Winking Eye

Много ми харесва тази снимка зад кадър. Sparkling HeartHeart EyesNature Fire

Роси бебеим знаеш,че те обожавам,но тук не сме на едно мнение.

ПП:Химията я има между всички актьори най-голямата химия е между Беркер и Озан обаче.
Въпреки че са толкова близки накараха всички да си мислят,че се мразят,но ето тук идва алфа сравнението на Озан.
"- Нужно ли е като обичаш единия да мразиш другия? Обичайте всички!"

Роси винаги си добре дошла дори и да става дума за отсрещния тийм.... Simple Smile
Роси Heart, веднага се обръщам към теб, защото не мога да ти опиша каква радост е за мен, че те срещам и тук, макар и не винаги да сме на едно мнение. Не веднъж съм ти казвала какво удоволствие е да те чета и да общувам с теб като цяло. Силно се надявам да пишеш тук по-често.

Това е специално за теб!

Диди, Габи - благодаря ви за хубавите думи към мен! Hug Казах, че няма да пиша повече тук, но нямаше как да подмина постовете ви. Flowers Bouquet Обещавам ви от време на време - когато ми остава време да се отбивам и да пиша по нещо. Two Hearts Няма да е толкова редовно, но когато мога. Stuck Out Tongue Winking Eye Може мненията ни да се различават коренно, но както казах това е нещо нормално. Blush Габи - благодаря за хубавата снимка ... Kissing Heart Диди - знам предпочитанията ти и любимците ти и разбирам, че Озан е станал сред най-любимите ти актьори заедно с Керем. Много се радвам - личи си страстта и обичта, която изпитваш към него. Purple Heart Цитирах тази част - защото ми харесаха думите му: "Обичайте всички!" - това, че харесваме единя герой, не значи че трябва да мразим другия. Sunglasses

Това е специален подарък от мен за вас и за всички фенове на Онан и по-специално на Дженк. Тази снимка много ми харесва. И да кажа, че харесвам и стила му Heart Eyes

Roxis, за мен беше истинско удоволствие да прочета разсъжденията ти и подкрепям всяко твое изречение. Благодаря ти! Hug

Нещо, което току що ме разсмя. Дадоха кадри от епизодите, които ще излъчат другата седмица. Не знам превода дали е едно към едно, но много смешно ми стана:
Дамла към Дживан: "Комплексар."
Дживан към Дамла: "Кифла." Joy

Боби - много ти благодаря за прекрасните думи. Радвам се, че си харесала поста ми и подкрепяш мнението ми. Flowers Hibiscus  Аз също винаги с интерес и удоволствие чета всеки твой пост. Hug Ти беше и една от причините да реша да се включа. Revolving Hearts

А за Дживан и Дамла нямам думи - уникални образи са - сладури и половина. Joy И аз гледах рекламата и си паднах от смях - какво остава като гледам самия епизод - репликите им са култови. Stuck Out Tongue Winking Eye Големи любимци са ми двамата. Те са глътката свеж въздух в сериала - те внасят настроение и ни карат да се усмихваме. Мисля, че по отношение на Дамла и Дживан всички сме единодушни. Heart

# 305
Добро утро!
Роси, отбивай се когато можеш.Винаги си добре дошла.Впрочем и аз бих написала такъв финал за Дженк.Жената която да го спаси можеше и да лекар и да се влюби в нея,но изглежда искаха да покажат,че е невъзможно да обича друга в този живот.И сещам отново със сравнението на Едже от Фазилет.Когато една любов не се изживее тя е безсмъртна това се случи и с Дженк и с любовта му затова за всички е такъв култ този персонаж вече две години.

# 306
Скрит текст:
Превод на писмото от фенка:

Скрит текст:
Казвам се Дженк Карачай.
Днес е 11 април, което означава, че съм се родил преди 29 години. Било е пролетен съботен ден, което не е изненада - не бих могъл да се родя в някакъв досаден делничен ден. Не знам дали е прието да се празнува рожден ден в подземния свят, но какво ще ни спре?
На рожден ден обикновено си мислим за живота, спомняме си доброто и лошото, и тъй като лошо имаше достатъчно, бих искал днес да се позабавляваме и да си спомним хубавото.
Знам какво си мислите - момче, ти си Карачай, кое му е хубавото? Може и така да е, но, пренебрегвайки някои обстоятелства около раждането ми, ще започна със семейството.
Баща ми беше сложен човек и, макар че зад суровата външност се криеше най-любящият баща, съжалявам само за това, че го разбрах твърде късно. Говорейки за съжаление, да си спомним и за Шениз Карачай, чувството за хумор и харизмата съм ги наследил от мама, и да се надяваме, че с това приликите свършват.
На този свят най-много мразех три неща - истанбулските задръствания и младежите, които се въртяха около Дамла - може би я обичах твърде силно и смятах, че тя заслужава нещо по-добро, което несъмнено си беше така, а може би тя просто се обграждаше с идиоти, които оглавяват списъка ми с омразни неща.
Въпреки всичко, обичах семейството си, все пак не си го избираме, за разлика от това, което създаваме сами, но и там нямах особен успех - единствената жена, която съм обичал, се появи в живота ми като истинска Карачай, за да го направи още по-сложен и този, който е казал, че Любовната болест е неизлечима, явно е познавал жена ми и е бил дяволски прав, но няма да отричам, че любовта ми към нея ме научи не само да обичам, но и да позная всички нюанси на любовта. Бащинството - да си кажа честно, децата не влизаха в моите планове, не бях близък с баща си и се страхувах, че някой ден детето ми ще каже същото, но после се появи Умут, напълно оправдавайки името си, ми подари надежда и още едно "ако можехме", ако можехме да прекараме повече време заедно, но за по-добра компания за последните си дни не мога и да мечтая.
Така че, изглежда, не всичко е било чак толкова лошо, нали?
... Казвам се Дженк Карачай и успях да се спася от чудовището, да заменя тъмнината в мен с любов и това си струва да се празнува във всички съществуващи светове!
11.04.2021, Д.К.
Момичета, не съм вярвала, че по собствено желание, по никое време, ще превеждам от руски. Какво ли не правим за един мъж, и при това измислен...

6brn HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

Благодаря за превода Hands Open Hands Изпуснала съм рождения ден на Дженк, но признавам си , че не се бях вгледала в ЛК

Макар и вчера нека да кажа: Честит Рожден Ден, красавецо HeartHeartHeart
В любимото черно!

И за адашчето Heart

Има и за Диди естествено Kissing Heart

Роси, страхотни неща си написала, хубаво е да се четат всякакви мнения. А истината е че, само който не е живял, той не е грешил. ЖИ ни представя живота на едно семейство и разбуни толкова много коментари и противоречия навсякъде, в която и страна   да го дават в момента.  Където и да има писано за сериала, мненията са от "Осана" до "Разпни го". Не съм го следила онлайн, но защо е имал такъв рейтинг, та се е наложило смяна на сценаристите?

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 09:05 от gabi999

# 307
Сърма пишеше два сериала паралелно
Иначе рейтинга не падаше под 5 в нейното и на Джевдет присъствие
Договорът и с Авшар свършил това в друго оправдание
Тъмна Индия!

# 308
.
Ново от Пелинайджък : Ръцете му гълъбо ръцете му.....Четем за Антрактида и се радваме на мечките.Буюк ашк!

Така е Heart ръцете му .... Руските фенове се радват, че пази и вчера е разглеждал книга от подаръците, които са му подарили по време на снимките на ЖИ.

П.С Жалко за Сърма.

# 309
Озан отново ще бъде на линия по благотворителна цел
Напомням че за едно детенце пари събра.
Гордея се с такива постъпки!

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 11:54 от x BlackRose x

# 310
Момичета! Blush

Първо, макар и с ден закъснение, Честит Рожден Ден на нашето момче Дженк - подобен персонаж никога няма да бъде забравен! Heart

Да благодаря и за превода на писмото - много, много ми хареса! Толкова емоционално ...

Адашче, пак ми оправи настроението, благодаря ти! Heart И аз като теб го много го харесвам в любимото ни черно.

Роси, благодаря за снимката на Озан! Heart И на мен, както на Диди, Озан стана от най-любимите ми заедно с Керем и Каан.

Диди, щастливки сме, че момчетата ни са толкова благородни и ни карат винаги да се гордеем с тях. Heart

Мисля тези дни да ви лиша от моето присъствие (със сигурност няма да липсвам) Joy, че на 17-ти ми предстои изпит и ще се „видим“ след това. Heart

# 311
Ново от Пеликан 🤦😅

# 312
Много тежък но и интересен сериал. Може ли да попитам къде мога да гледам епизодите напред с бг суб?
Заповядай Simple Smile

https://askim-bg.com/search_result.php?query=%D0%B6%D0%B5%D1%81% … D0%B1%D1%83%D0%BB*Z&type=videos
П.П ако искаш си сложи и разширението ublock Origin - няма да има реклами Simple Smile
Едно момиче го препоръча и съм много доволна Simple Smile
благодаря за линка и за съвета само не разбрах къде точно се поставя това разширение за което казваш
ublock Origin. Къде се поставя може ли снимка за да видя защото немога да разбера.

# 313
Дженк е нагъл. Няма как да спечели любов, основана на лъжа.

# 314
Много ме издразни Дженк спрямо Дживан. Но Дживан добре му отвърна.
Историята се повтаря частично, но ще има друг край. Паралелът е между Джерен-Шениз, Дженк-Мюмтаз, Недим-Агях. Шениз е гадната и алчна жена, навряла се в леглото на богаташ за пари. Същата е Джерен. Мюмтаз е богаташът разкарал любовницата и пробутал я бременна на брат си. Точно както стори Дженк(по идея на майка си). А Недим щеше успешно да играе глупака Агях ако не беше се спасил от лапите им. Липсваше само едно бебе от Джемре на Дженк, което той да обича, а Джерен да нарочи да му очерни живота от омраза.

Общи условия

Активация на акаунт