Отговори
# 345
Ох много ме е яд за тези двамата
Така и не можах да разбера драгия зрител
Майка ми била и тн.... Все едно беше първата артистка която играе с по малък от нея

Вярно ли е това  People EyesPeople EyesPeople Eyes Страхотни са двамата! Този сериал поне има някакъв край, а другия, в който целуна годеницата на брат си и толкова ми хареса, свърши направо в полето....Луди хора.

# 346
И аз съм на мнение, че за разлика от Джемре, Джерен поне знае какво иска, не се примирява и се бори за мечтите си. Но тя пък вече отива в другата крайност. Готова е на всяка цена да постигне своето. Не я вълнува дали ще нарани някого, за да стигне до крайната цел. Но в повечето случаи наранява най-вече себе си. Жал ми е за нея. Това е едно изгубено младо момиче, което си мисли, че всичко и всички са срещу нея, че никой не я обича, а това не е така. В дъното на душата си не е лош човек и не е толкова безскрупулна като Шениз например. Но не си взима поука от грешките, ами напротив- продължава да дълбае надолу.
Песен, която идеално описва Джерен.

Много хубаво видео и настина песента е точно като за нея.

И едни гифчета на Бахар и Finn Cole. Ако някоя от вас е гледала "Peaky Blinders" трябва да го знае. С Бахар биха били страхотна двойка. Heart Eyes

# 347
Мади, може би помниш разговора с Дженк преди проваленото бягство? Джерен каза, че няма да се откаже от 2 неща - парите и Дженк. Тя смята, че бебето е пътят й към тях. Освен това тайно се надява с парите да може да застане пред майка си и да каже - направих много глупости, но си струваше. Нека не забравяме и видеозаписите на Шениз. Джерен попадна в капана на баба си от глупост и алчност.
Всъщност, нито Джерен, нито Джемре са особено умни, но това не им е нужно. Никой не го очаква от тях - малко балкански, а защо не и световни стереотипи. Те не са героите, които се борят за наградата - те се борят да бъдат наградата. Така работят приказките.
Героите са момчетата - Дженк и Недим. От тях се очаква ум и други възхитителни качества. Лошото е, че глупостта на Джемре не я прави достойна награда...

# 348
Да си кажа и аз:
Джерен  се изяждаше от завист към сестра си- по-учена, по-борбена, по-успяла( поне в началото на филма).
Това я  подтикваше  да бъде зла и подла, изключително нагли и недостойни са постъпките и.
Вие все говорите, че Дженк израства, че ставал по-разумен, по-смел и т.н..... Аз до тук не виждам никакъв
прогрес в поведението му. Когато се очаква да каже нещо, просто гледа лошо, мълчи и обръща гръб. Всички проблеми в сериалите ( не само в тоя) са породени от премълчани истини и от липса на комуникация . Когато хората си споделят болките и колебанията, винаги ще се намери някой да ги подкрепи. Ако Джемре още от самото начало беше споделила всичко  за Недим с майка си- как го малтретират и как се опитва да му помогне; ако беше споделила съмненията си, когато видя, че Джерен не беше спала в леглото си; ако беше споделила и с Агях ( дори и в затвора мълча) всичко, което знае....Естествено, не по начин, който да изглежда като интригантстване, а като човешка загриженост... Но това щеше пък да е друг филм....Аз много се дразня на Сахер как се бърка в живота на младите- все иска да знае какво става , а никога не вижда очевидното. Но си мисля, че ако тя беше наясно с чувствата на децата си, нямаше да реагира по този начин винаги. Иначе е умна жена и без да е учила говори много мъдро, но напразно , уви... А все ми се струва, че Агях има симпатии към нея и я харесва, дали?
Дразня се и на Ойя, че не помага на Недим да преодолее гнева си към Джемре. Много болно ми стана, когато Недим обиди Джемре пред входа на кабинета, че сълзите и били крокодилски....Уж не е учил, а се изказва, все едно е прочел много книги и е водил много разговори. Това несъответствие много ме дразни. И как успя да намери гроба на баща си и то с такси? Едва ли са го водили там преди, нали никъде не излизаше с инвалидния стол?

# 349
Едно следобедно кафенце?

# 350
Валя, като комуникационен експерт мога да ти кажа, че и в живота огромна част от проблемите са причинени от лоша/липсваща комуникация.
Ако още в началото Джерен беше казала на майка си за офертата, нямаше да има история.
И, пак като експерт обръщам внимание за т.нар. шум в системата - това, което пречи казаното да бъде чуто. Както Сехер и Джемре не "чуха" признанието на Джерен за нощите с Дженк.
Освен смелостта да кажеш, има и смелост да чуеш. Чуваме, когато сме готови.

# 351
Тя Джерен съзнателно си мълчеше - понеже знаеше, че майка и ще се опита да попречи. Още в началото, когато крещя в автобуса, че иска да я продадат, стана ясно.
А Джемре се опитваше да каже истината - твърде директно и с рогата напред и никой не и вярваше. Нито Агях, нито майка и. Сахер и Агях са коне с капаци. Те имат много ограничени и праволинейни виждания за живота и не приемат друго.
Не съм съгласна, че Джемре е глупава. В началото точно тя доста бързо се усети какво се случва с Недим и се опитваше да разобличи Шениз. Просто всички и обърнаха гръб. А сега вече образа и наистина се превръща в този на майка и - да гледа ококорено, да реве и да чете морал.
Реално сценарият доста издиша. Агях е бизнесмен милионер - известна личност в Турция, ръководи империя, обаче в дома му никога не вижда какво се случва, жена му го води за носа, освен това командва и половината му хора, които нямат страх от него, а от нея. И вместо да се отърве от тези паразити от село, които никак не са им на нивото, той ги търпи, сам ги взе в дома си и оттам тръгнаха куп бели.
Ако на Сахер простотията и отива на образа, то при Агях от началото се чудя кой го е мислил толкова абсурден този персонаж. Отделно вече типично за сериал на лошите всички интриги им се получават и никой не ги хваща до самия край - Шениз, Джерен донякъде.

# 352
Единия от любов към Джема краката го секат на другия дъха му отива златната кокошка да беше нямаше да е толкова искана бе....Sweat Smile

# 353
Искат да покажат, че външната красота и богатството не са най-важното. Агях и родителите му са били бедни. Той помни от къде е тръгнал

# 354
Ако има нещо, което  трябва да призная
игрите на Шенис са доста добри Simple Smile.... Мдаааа но... до.. един момент Simple Smile

# 355
Е как само до един момент. Шениз се гаври с всички. Дори с края си постига каквото иска.

# 356
Имаше едно много готино "затваряне" - т.е. повторение по друг начин. Джемре беше написала на Дженк, че няма нужда той да бъде неин герой и ще върви по пътя си. И подслуша как Недим казва същото за нея - че не се нуждае от нея и от опита й да бъде негов герой.
Иска ми се да отбележа и друго, без да оправдавам Агях. Той е развил фирмата, оставена от брат му, развивал я е и като втори до брат си. Това е "мъжката работа", къщата е "женската". Естествено, че не знае какво става в дома му. Разбира се, че се е доверил на жена си. Най-естественото нещо. Делегирал е отговорност и не се е месил. Така че, няма причина за критика. Няма да е успешен бизнесмен, ако се занимава и с дома си.

# 357
Сега прочетох....
Скрит текст:
Ама вярно ли Агях отново зад гърба на Недим ще му търси нов дом, където да живее с Джерен? Голям нахалник този Агях, ако това е вярно. Въобще няма да ми е жал за него и с удоволствие ще гледам ако Недим си поиска и къщата и фирмата. Този човек защо си мисли, че има право да определя как да живеят другите?!

# 358
И аз се чудя с какво право Агях ще решава как да живее племенника му и ще гони жена му, купува бебета и т.н.

# 359
Беркер

И малко от моите ръце

Нани,тоя момент го чакам с десет очи,но преди това трябва да поспим в кома нали така?

Общи условия

Активация на акаунт