Отговори
# 705
Има ли ги сериите с бг субтитри ?

Няма кой знае какво за превод според мен спокойно може да се гледа без превод диалозите са кратки и да ги има даже.
Със английски субтитри ли ги гледате или без никакви?

Аз лично не ползвам субки от 2010-та насам.

# 706
Още като се абонирах им писах на Gain, че не всички говорим турски, и че нищо не им пречи да сложат английски субтитри...глас в пустиня...Дори не ми отговориха. Искаше ми се повече хора да гледат филма от платформата, за да може да има повече такива проекти. Свободни от турския СЕМ и вечно зависещи от рейтинга на турските домакини. Като свърши сериала се отписваш и готово. Днес Пелинай се утрепа от снимки....

Скрит текст:

А как Чаатай и Озан са на една възраст, а Чачо прилича на чичка , докато Озан е като момченце...това не мога да си обясня!

# 707
Тоест  сериалът е ням, така ли? Това че някой от 2010 гледа турски сериали и е научил турски не значи, че другите не се нуждаят от превод.

# 708
Тоест  сериалът е ням, така ли? Това че някой от 2010 гледа турски сериали и е научил турски не значи, че другите не се нуждаят от превод.

Ами наистина не е кой знае какво за превод това искам да кажа.Бих го превела ама няма кой да го нареди.Ако някой може да реди букви окей.
Има 3-4 диалога.Рускините ако го опаткат ще го пусна.

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 21:25 от x BlackRose x

# 709
Новият филм с Озан малко ми напомня на "Божествено ". Добре се справят съседите с психо-драмите.
Дамла наистина беше много сладка вчера. Между другото ми се е случвало по отношение на приятели, но по отншение на възлюбения не. Та май теорията на привличането действа от части 😂😂😂
Диди, благодаря ти за клипчетата на Озан -уникални! !!

# 710
От рускините , току що!

Днес първите епизоди от поредицата "Линията, която ни разделя" с участието на Озан и Хазал бяха пуснати в интернет платформата Gain. За да гледате, просто трябва да се абонирате за тази кино платформа (струва ~ 200 рубли / 70 UAH или 4.50 лв) и спокойно да гледате всички проекти, налични на платформата за един месец. Ако имате някакви проблеми с регистрацията в приложението - пишете, ние ще ви помогнем. Но всички знаем, че има безскрупулни хора, които публикуват пиратски версии - с куп реклами, с лошо качество, без превод, но безплатно. Мнозина се подвеждат, забравяйки, че цената на абонамента е дело на Озан и Хазал, дело на целия екип, дело на платформата. Колосалната работа на огромен брой хора се оценява от една ваша чаша кафе. Разбираме, че ако някои са свикнали да не зачитат работата на екипа, те няма да направят това, но ще ни разберат и нас: за всяко разпространение в общността от връзки към съмнителни сайтове със слети епизоди - доживотен бан; за реклами „за линк към филма“ - доживотен бан за заявки за безплатно намиране - доживотен бан.

# 711
Меги, режсьора е същия.
Габи, сефте всички платформи го правят това.

# 712
Здравейте, момичета!
Извинявам се за нахлуването, но не знам къде другаде мога да споделя колко впечатлена съм от "Линията, която ни разделя".
Различен. Изключително добър! Тежък.
Отдавна не съм гледала нещо толкова добро във всяко отношение, във всеки един детайл. Обмислено, изчистено, "пипнато", реализирано качествено и професионално.
Надявам се останалите серии да не отстъпват на тези две.
Не нужно да знаете езика.
Хубава вечер! Лека нощ!

# 713
"Линията,която ни разделя"  с руски субтитри:

https://turkru.tv/gran-mezhdu-nami-1-seriya.html#subtitry_dizimania
https://turkru.tv/gran-mezhdu-nami-2-seriya.html#subtitry_dizimania

seni çok özledim.     Много ми липсваш.

Гледах филма още няколко пъти, дори и  с руски субтитри. Ужас! Синан тотално е загубил представа за реалния свят, след като Синем е загинала .. Непрекъснато се връща в обърканото си съзнание в деня на атентата. Въобръжаемо си представя,че я спасява. ... но, в същото време вижда нейната смърт всеки път и от състоянието му става ясно, че му е по-трудно да го преживее отново и отново, и отново всеки път...

çünkü sevginin acısı yokluğuna yeğdir
По-добре болката от любовта, отколкото изобщо да не я изпиташ " 

s...v   Hands Open Hands Добре дошла! Много ще се радвам да чета коментарите ти Heart

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 19:55 от gabi999

# 714
Мислим се за независими, силни, самостоятелни. Не осъзнаваме колко се влияе настроението ни от дребни неща: дума, усмивка, интонация. Колко зависими сме от наличието на обикновени битовизми, като ток, вода, интернет. И как невидими нишки силно ни свързват с хората, които са ни всичко.

Част си от един забързан, технологичен, студен и безразличен свят. Намираш топлина и смисъл само в един човек. Внезапно го губиш и светът ти е сринат. Празнота и болка. Можеш ли да върнеш времето? Опити на едно объркано и ранено съзнание. Безнадежност.
Нишката, която те държи за живота е скъсана. Като издухано перце от вятъра. Като изплъзнал се от ръцете ти балон. Може ли тази несигурна нишка да стане дебелото въже с което ще преминеш линията? Въжето, което ще те пренесе на мястото на срещата. Мястото, където правилно и грешно не съществуват и където си истински свободен.

Още съм под влияние на "Линията, която ни разделя". В това вероятно е силата на голямото кино: -да те държи дълго и води мисълта по различни пътища.

Габи, благодаря за топлия прием! ❤

Хубава вечер и лека нощ! 🌙

# 715
Страшни суперлативи хвърчат за сериала.Всичко живо кажи речи го хареса.Това много ме радва както казва една приятелка като майка съм която се гордее с успеха на сина и.Определено камерата обича Озан не само като Дженк обаче гледам в момента Разбиващ играта колкото не трая тази Тувана реших да си го причиня заради Озан.
Габи, само не мога да разбера.Познавал ли я? Но в къщата му има тяхна снимка.Момчето тотално е свършило с психиката след нея.Много му отиват на Ози такива роли!

Подкрепата на Беркер както винаги

Бейби бро рокстар....Луди бее!

Нека си спомним малко от ЗИ

Двамата сладури през очите на Сера

Габи,сега да ти кажа испанките са ми голям дерт мисля ги много.
Те толкова жестокост къде са виждали милите?

# 716
Габи, само не мога да разбера.Познавал ли я? Но в къщата му има тяхна снимка.Момчето тотално е свършило с психиката след нея.

По едно време и аз си помислих, дали изобщо я е познавал...четох резюмето на Gain:

Синем умира в резултат на терористична атака в Истанбул. След като чува новината за смъртта на Синем, любимият й Синан,  започва да губи връзка с живота и реалността. Ден след ден, се връща на линията, която ги разделя и Синем  да спаси Синам.
Откъснат от реалността, Синан навлиза в безкраен цикъл, независимо от времето и пространството. Той трябва да прекъсне този цикъл, от който се е отказал и се е борил, и да достигне Синем.

Ще видим какво ще стане нататък.Но е изключително тъжно. Цял уикенд имах буца в гърлото.

Испанците....те са нация с гореща кръв....Емоциите им са заразителни ..Ще ходим  в Туитър да ревем с тях.....И без това ми е тъжно цял уикенд със Синан.

Красавецът Дженк  HeartHeartHeart

# 717
Тази седмица сме на механа другата в болницата.Въобще сопол да се лее...

Много любими сцени предстоят. ❤️😍
Нищо че чиче озвучител ще ги съсипе.

Колкото до Синан мъка бол....

# 718
ОООФФФФ

Скрит текст:

# 719
Сега разбрах защо все говорите за принц Недим, който смята, че всичко му се полага. Повтаряте думите на Шениз. Само, ме той си каза - "Моя дял, нито повече, нито по-малко, защото ме е възпитал чичо". А Дженк говори с ирония за реване, ама само мрънка на Джемре и се опитва да я накара да се чувства виновна, че не го обича.
Дамла Joy

Общи условия

Активация на акаунт