Отговори
# 690
гледам вече, беси се Cry

# 691
Като видях Диди, че споделя Дамла и Дживан.. тъкмо снощи докати гледах си мислех, че това е единствената двойка в сериала с нормална любовна история и много ми харесва. Да не кажа, че в момента ми харесва най-много от всички. 😀
Много са сладки. За мен са най-хубавото и свежо нещо в целия сериал. Любовта им е толкова чиста, а и винаги успяват да ме разсмеят. Вчера Дамла ме уби със "закона на привличането", защото и аз съм го правила, но при мен беше безуспешно. Close Joy

# 692
След като изгледах първите 2 серии на " Линията, която ни разделя", мога да кажа, че буцата в гърлото ми е голяма! Добре че, Озан е сложил снимка с милата...слагам я без спойлер.  След  две по двайсет драма, нека се вижда колко е щастлив  HeartHeartHeart

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 15:44 от gabi999

# 693
Габи,направо ми идеше да си тегля въженцето докато му гледам страданията....
И тази мръхла му пише смс,че и липсва и той хукнал да я дири.Направо полудях...,но момчето хич не е наред.Хелял на Озан и Хазал много добро!

Първите два епизода : https://dizipal.com/dizi/bizi-ayiran-cizgi/

# 694
Дженк вече ми се вижда изключително щастлив сравнение със Синан. Само края на първа серия какъв е CryCryCry

# 695
Дженк вече ми се вижда изключително щастлив сравнение със Синан. Само края на първа серия какъв е CryCryCry

Дженковото чиле:Ягодов сладолед ми дойде пред Синан сериозно ти говоря.И как се мъчеше да я извади от колата.Самия персонаж леко ми напомни на Баръш - Делибал и той привключи заради жена,но тука е друго.
Тая маймуна за какво му писа смс,че и липсва и после се прави,че не го познава.Човека беше лъснал буквално.
Мен ме закопа сцената с бесилката изглади се,изкъпя се,облече си същия костюм,направи си същата прическа,пръсна си и парфюм и така се обеси.Направо не знам...

# 696
Мисля че този сериал с Озан май няма да го гледам. Ако финала е изненадващо хубав бих се захванала, но иначе не... Супер много мъка и психо има, като ви чета и изгледах тийзърите... Ще дочакам да свърши.

# 697
Мисля че този сериал с Озан май няма да го гледам. Ако финала е изненадващо хубав бих се захванала, но иначе не... Супер много мъка и психо има, като ви чета и изгледах тийзърите... Ще дочакам да свърши.

За жалост филма започва с финала. Следващите серии ще дадат как се е стигнало до него. Вече е ясно, че Озан се беси, а Хазал умира при бомбения атентат.

# 698

За жалост филма започва с финала. Следващите серии ще дадат как се е стигнало до него. Вече е ясно, че Озан се беси, а Хазал умира при бомбения атентат.
О боже... липсват ми латино сериалите! 😂

# 699
Интервю с Бахар.

Бахар Шахин за шамарите на улицата, за трудните сцени в "Безмилостен град" и за угризенията

Не мога да повярвам, че някои хора не правят разлика между измислена героиня и реален човек. На какъв тормоз е била подложена Бахар, горката.. Аз пък и Джерен си я харесвам, а за Бахар да не говорим. Любимка ми е.

# 700
3 пъти изгледах сериите.Синан буквално живее в негов свят всичко е илюзия и човека не е добре има някакво психическо разтройство,но булката какво я мъчи се чудя.Писа му,че и липсва и той хукна после тя се взриви.
Видяхме и Озан гол голеничък не само по татус и се запитах дали няма да има някоя глоба за тази смела сцена и постъпка? Дори и да е в нета....
Озан беше много на ниво и някак различен от друг път.Нямаше много за говорене повече беше действие и беше направено с лекота по финен начин.

Мади, за Бахар хич не се чудя,но тя поне не мълчи на никой.А какво да кажа за клетвите които отнасяше Озан от ден до пладне? И до ден днешен цирка продължава....

# 701
Нямах много време след като изгледах първите две серии ,та да се изкажа сега.
"Линията, която ни разделя" е абсолютната противоположност на всичко турско, което съм гледала досега. Без рев, тръшкане, писъци .....  Мъка описана в тишината.... изключително естетически голи снимки.....изключителна естетика на всеки детайл. Всичко от музикалният акомпанимент, завършващ с тази потискаща краткост, фин акцент върху важни детайли - шедьовър. Озан е един невероятно талантлив актьор. Показа ни как  можеш да страдаш, нежно, тихо, безутешно....

# 702
Има ли ги сериите с бг субтитри ?

# 703

Няма кой знае какво за превод според мен спокойно може да се гледа без превод диалозите са кратки и да ги има даже.

# 704

Няма кой знае какво за превод според мен спокойно може да се гледа без превод диалозите са кратки и да ги има даже.
Със английски субтитри ли ги гледате или без никакви?

Общи условия

Активация на акаунт