Отговори
# 165
Оставиха за утре една от любимите ми сцени - продължението след бокса. И боксовата си я обичам, малко в стил Роки е. И как Джемре рита бутилката. Има любов и всичко. Харесвам този тип отношения, които се виждат в боксовата сцена и следващата. Без досадни и тъпи въпроси, просто отиваш и правиш това, което трябва. Даваш подкрепа.
Вече сериозно за стайлинга. Харесвам стайлинга на Дженк и на Шениз. Там има и доста символика. Дженк е в черно, когато е обърнат към себе си и трябва да реши някой проблем и в бяло, когато е отворен за света и изпълнен с оптимизъм. Цветното е за действия. Харесвам и орела в стаята му и орел на висулки. Желанието за свобода.
Шениз се прави на бяла и добра и обичайно е в бяло, когато интригантства.
Не харесвам стайлинга на Недим, нито на Джемре. Харесвах я като сестра с полата с висока талия и едни дънки с риза в ранните епизоди (с токчета за ефект по-дълги крака).
И, да, начинът, по който двете сестри ходят на токчета, ми докарва обриви. Определено си личи, че вчера са ги обули за първи път и досега са ходили с чехли. Особено Джерен като започне с огромни крачки на висок ток и ми бърка в здравето. Тук Дамла е права - селянката си личи и по това. Ходенето на висок ток се учи. От мама и от рано.

# 166
Дамла определено е красавица и е винаги модерна и стилна. Имаше обаче някои модни извращения и в нейния гардерод в началото. Шениз е най-елегантна, но покрай отвратителния и характер, не мога да оценя тоалетите. И разбира се модните забрадки на Нериман. Joy

# 167
Сцената с бокса (и след това с Джемре) и на мен ми е много любима. Как само удряше боксовата круша с цялата си ярост, която е събрана в него.. След всяка дума на Недим удряше все по-силно и по-силно. "Ще си взема всичко, което ми принадлежи"- домът и холдинга нямат толкова значение, колкото Джемре.. Дженк се страхува, че Недим може да му отнеме всичко. Любимата жена, баща му, живота му..
А моментът с Джемре  и ритването на бутилката беше уникален. Нямам търпение за утрешния епизод.
И се чудя как може Озан да е толкова хубав.. Защо тук не се раждат такива мъже?! DisappointedJoy

# 168
Мдаа, има хора които излъчват класа, в този сериал са Шенис, Дамла и Дженк, бих добавила и Джихан.... Просто имат харизма, и не, не казвам, че не ми харесват другите... Просто тези изпъкват....

# 169
Озан като Дженк е един път като почнем от стайлинг до самата му игра и всичко.А иначе Пеликана има пълните привилегии да му се радва на оригинален Озан.Сега шегата настрана изключително правилни черти има в лицето целия му кусур е малко ръст да беше дал дядо БОЖЕ всичко му е тамам иначе...,но аз съм забелязала в Турция колкото са по ниски са по талантливи.

Ново от стара фотосесия на Ози

# 170
Озан като Дженк е един път като почнем от стайлинг до самата му игра и всичко.А иначе Пеликана има пълните привилегии да му се радва на оригинален Озан.Сега шегата настрана изключително правилни черти има в лицето целия му кусур е малко ръст да беше дал дядо БОЖЕ всичко му е тамам иначе...,но аз съм забелязала в Турция колкото са по ниски са по талантливи.

Толкова ме разсмя, да! да! да! за ръста, но колкото толкова, всички високи са били баскетболисти Simple Smile))))
Уви и на наш Ози баскетбола му е във визитката, ама в САЩ, явно въздуха там нещо не е бил благосклонен....
Шегата настрана... Гени! Това си е...
Но добре се справя, важен е каста... Аз затова написах кой колко е висок, и Недим е 180,затова добре се гледат.... Макар, че Джихан е доста висок и пак един срещу друг с Дженк изглеждат доста добре, еее режисирано все пак.... Simple Smile

# 171

Толкова ме разсмя, да! да! да! за ръста, но колкото толкова, всички високи са били баскетболисти Simple Smile))))
Уви и на наш Ози баскетбола му е във визитката, ама в САЩ, явно въздуха там нещо не е бил благосклонен....
Шегата настрана... Гени! Това си е...
Но добре се справя, важен е каста... Аз затова написах кой колко е висок, и Недим е 180,затова добре се гледат.... Макар, че Джихан е доста висок и пак един срещу друг с Дженк изглеждат доста добре, еее режисирано все пак.... Simple Smile
На мен ръст от 180-185 ми е идеален при такова телосложение. Казвам го от височината на моите 170 с равни обувки (рядкост) и към 180 на ток. Не харесвам върлини в стил Дживан и декоративни петлета като Агях. Но петлетата като Агях си падат по високи жени и комбинацията им с Шениз е точно такъв пример.

# 172

И преди го казах ...оператора ли е, режисьора ли е, всички кадри с Озан са уникум. В този филм останах с впечатлението, че е висок колкото Чачо.  Следващата роля в "В добри и лоши дни" с Ясемин Алън ме накара да потърся в Уикипедия, че е висок едва 179. Там оператора можеше да се постарае повече. Доста често изглеждаше по-нисък от бъдещата си жена. Ще дам пример в "Да срещнеш Джо Блек"  Брад Пит и Антъни Хопкинс имат почти 15-20 см разлика във височината....дали някой я видя във филма?

Днес гледах по бтв то  сериала , за да видя докъде сте .
Най-омразния ми момент, когато Джемре гонеше Дженк да го върне вкъщи ...и като видя Недим го заряза. Миличкия Дженк...... разочарованието в очите му  HeartHeartHeart

А моментът JoyJoyJoy
Нуртен: Добър вечер, господин Агях.
Агях: Ела, Нуртен, ела.
Нуртен: Искахте да ви информирам ако има нещо. Снаха ви е отишла  при господин Дженк.
Агях:  Коя от двете JoyJoyJoy

# 173
Иначе нямаше да ги има двете прекрасни сцени - боксът и след нея.
Не че докато Джемре седеше посадена пред стълбите не я нарекох патка, ама тя явно си го знае. И късно й идва акъла.
И да, Нуртен понякога много ме радва. Особено в тази сцена. А и Агях си го биваше.

# 174
Това е един от малкото сериали, които съм гледала. Направо се залепям за тв, когато дават Озан. Прегледах някои клипчета и снимки на стари с негово участие, е неее там е момче - Дженк е мъж! 😍 Като цяло май визията в реалния живот на актьора не винаги ми харесва. Не говоря за споделената в по-горен пост. Който следи профила му в Инста ще ме разбере. И този глас.., ах този глас!!! Аз за ръста нямам претенции 😂 За Лека нощ:

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 22:46 от Ellinor*

# 175
Здравейте, момичета, ако ми позволите и аз да се включвам чат-пат в групичката. С интерес ви следя. Днес наваксах с последните епизоди, които излъчиха по бтв. Първо, Джемрето с какво право ходи да му държи сметка на Недимчо (като имаме предвид, че уж би следвало да чака дете от сестра й), второ,  гледа го като …теле (извинявам се за израза) (то вярно, че бракът им е само на хартия с Дженк ама може поне малко да му пази достойнството, а тя търчи по Недим като…). Относно това, което Недим каза на чичо си – да, жестоко беше, но хич не ми стана жал, предвид това, че чичото не поглежда собствения си син 20 години или че 20 години не се сети да заведе „лъвчето“ на лекар лично.
   За първи път днес поведението на Недим в кафето хич не ми хареса. Защо го напада така явно – на сватбата, добре, наранен беше заради Джемрето, че се е омъжила, но днес той открито го провокира затова, че го е бутнал Дженк (когато е бил на 8 години). Джемрето ме подразни също, за богатите всичко било его – не мога да разбера защо се държи грубо с човека, който винаги се опитва да й помогне и защо се препарира, като го види Недим (много е смешно). Относно Дженк хареса ми как си събра багажчето и си тръгна, достойно поведение.
   За мен най-дразнещите образи за Бабаето и Сахер (искам да счупя телевизора, като почне да дудне Сахерката).
   Хубава вечер! 

# 176
Сега гледах 16 оригинален, където Джерен казва на Дженк какво иска от него и как си представя бъдещето. Е, няма такива физиономии. Превъртях си сцената няколко пъти и се смях с глас.
Сега сериозно. Нейното заявление - искам теб и парите, така ще имам всичко, което ми беше обещано в началото, ми е съвсем Недим. Продължават да са ми много еднакви. И той си иска парите и Джемре, която чичо му му обеща.
В крайна сметка май злодеят е Шениз, но Агях е този, който е виновен за всичко

# 177
Това е един от малкото сериали, които съм гледала. Направо се залепям за тв, когато дават Озан. Прегледах някои клипчета и снимки на стари с негово участие, е неее там е момче - Дженк е мъж! . И този глас.., ах този глас!!!

Ах, този глас HeartHeartHeartHeart  А колко е хубав HeartHeartHeart

SilvyS Добре дошла Hands Open Hands

Сега гледах 16 оригинален, където Джерен казва на Дженк какво иска от него и как си представя бъдещето. Е, няма такива физиономии. Превъртях си сцената няколко пъти и се смях с глас.

JoyJoyJoy А Дженк като си вдигна веждата и я пита, ако Недим е  здрав дали не е щяло да е по-примамлива цел за нея, защото е по-богат JoyJoyJoy

# 178
Джемрето ще прецака намерението на Недим лично да върне Дженк обратно в къщата. На него определено му е жал за чичо му и затова хукна към апартамента на Дженк.
За Агях ми е жал, но съвсем малко. След тази вечер се потвърди колко е глупав. Не знам как е въртял фирмата толкова години като той семейството си не може да контролира.
Скоро предстои моя любима сцена, срещата на Недим и Джемре пред кабинета на психиатърката.

# 179
Джемрето ще прецака намерението на Недим лично да върне Дженк обратно в къщата. На него определено му е жал за чичо му и затова хукна към апартамента на Дженк.
За Агях ми е жал, но съвсем малко. След тази вечер се потвърди колко е глупав. Не знам как е въртял фирмата толкова години като той семейството си не може да контролира.
Скоро предстои моя любима сцена, срещата на Недим и Джемре пред кабинета на психиатърката.
Хич не ми е жал за Агях. Изобщо и въобще. И, така да се каже, му е малко това, което му изсипва Недим. Още не ми побира главата как преди теста за бащинство Агях му каза, че ако подозренията му са верни, ще го спаси от ръцете на жена му и ще вземе медсестрата от сина си. Верно ли, пич, ще вземеш съпругата на сина си, за да е щастлив Недим? Верно ли щеше да го направиш??? Е, нека сега Недим, заради когото беше готов да жертваш сина си, ти се отплати подобаващо. Малко му е Недим да му каже "всичко е мое". Той си е спечелил това отношение с 20-годишен труд и постоянство.

Общи условия

Активация на акаунт