Отговори
# 240
# 241
Не става въпрос само за помощ. Джемре каза на психоложката, че ревнува Недим от сестра си. Ревност има там, където има чувства. А погледите й, когато Дженк й говори за любовната й мъка по Недим? Тя дори не отрича, а гледа смутено, защото знае, че е вярно.

# 242
Истината е че трябва да е благодарна на Дженк че и отвори кепенцето че тя бетер зимен сън на мечка беше завалийката.
И все пак алфа си е алфа е затова Дженк повече го говорят от илюзиите.

# 243
Не става въпрос само за помощ. Джемре каза на психоложката, че ревнува Недим от сестра си. Ревност има там, където има чувства. А погледите й, когато Дженк й говори за любовната й мъка по Недим? Тя дори не отрича, а гледа смутено, защото знае, че е вярно.
Цъ.
Ревност има, където има чувство за собственост и страх от загуба, не където има любов. Джемре смята, че сестра й тормози Недим (факт) и иска да го защити. Тя може и да го обича, осъзна го и го призна, но това е майчинско, любов в стил майка-син, а не мъж жена. И Шениз не дава Дженк и ревнува от Джемре. Същото е.
Моля някой да ми обясни как нормална жена може да се влюби в Недим от първия сезон, който нито приема, нито предава и е буквално фикус. Това само в приказката за спящата красавица и в болната фантазия на Агях може да съществува.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 18:35 от 6brn

# 244
6brn, тотално ме закопа от смях с този фикус са добавя и болните сценаристи от и не знаят какво.

Кой е казал че няма целувки повече даже тази е неволна между Озан и Сера толкова бяха влезли в роля 😂🔝

# 245
Ами то затова за любов се загоовори повече след като Недим се изправи на крака и се появи на сватбата. Но Дженк май заговори за чувствата на Джемре към Недим преди това. Той какво е видял тогава не знам. По-точно сценаристката. Според мен Недим си беше красив и в количката. Даже по-дългата коса го прави по-миловиден. А и Джемре от самото начало прие, че Недим може да се възстанови и направи каквото можа за това, т.е. не го е възприемала като фикус.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 19:14 от Vali_N

# 246
Аз пък да си кажа, пък ако ще да ме затрупате  Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Джемре харесва Недим, но Сера харесва Озан  Hands MetalHands MetalHands Metal
оттам е объркването JoyJoyJoy

# 247
Е, да де. Но си беше си фикус, с извинение за грубото сравнение (политически некоректно). Буди съжаление, майчинско чувство, желание да го спасяваш, да го закриляш и т.н. Любов йок. Че Джемре нарича обсесията си по човек, когото не познава изобщо любов, ок. Няма как да знаеш чувствата и мислите и характера на човек, дрогиран 20 години или колкото са там (той е бил на 7 или 8, но Агях и Шениз са женени от 25 години и от инцидента са минали 20). Няма как истински да се влюбиш в такъв човек като жена. Можеш да го обичаш като родител, да ти е жал като човешко същество, да го браниш като кауза, но да го обичаш като жена... цъ, няма нормален начин... Така че Джемрето обича някаква своя романтична илюзия за някакъв измислен Недим. И се разкъсва между романтичната идея за Недим, който не съществува и привличането към съвсем реалния Дженк

# 248
Джемре  да си  Flushed

# 249
Така че Джемрето обича някаква своя романтична илюзия за някакъв измислен Недим. И се разкъсва между романтичната идея за Недим, който не съществува и привличането към съвсем реалния Дженк
По-точно нямаше как да се каже.Hands Clap
Просто Джемре не знае какво чувства и какво иска. Мисли си, че е влюбена в Недим, идеализира образа му, но това и за мен е като майчинска/сестринска обич. Докато при Дженк е съвсем друго. Дори само като се погледнат започват да хвърчат искри и се усеща страстта помежду им.

# 250
Така че Джемрето обича някаква своя романтична илюзия за някакъв измислен Недим. И се разкъсва между романтичната идея за Недим, който не съществува и привличането към съвсем реалния Дженк
По-точно нямаше как да се каже.Hands Clap
Просто Джемре не знае какво чувства и какво иска. Мисли си, че е влюбена в Недим, идеализира образа му, но това и за мен е като майчинска/сестринска обич. Докато при Дженк е съвсем друго. Дори само като се погледнат започват да хвърчат искри и се усеща страстта помежду им.

Ама са хубави  Heart

# 251
Само привличане не е достатъчно за любов. Необходимо, но недостатъчно условие. Може да се развиват чувствата и в двете посоки - от привличане към любов и от привързаност и обич към любов. Излишно е да пиша, че една жена може да изпитва привличане не само към един мъж.

# 252
Не знам как може да кажете, че където има любов /ок, застрашена от загуба/ няма ревност. А любовта на Джемре е точно такава. Та тя загубва ума и дума като види Недим /справка, до тук поне 2 сцени - в едната Джемре говореше с Дживан пред къщата, а в другата отново беше пред къщата, когато Дженк се изнасяше/. Очите й все в него и забравя за какво говори. И да, може да тръгна от загриженост, но премина в любов. Доколкото прочетох ще има рев и сополи, защото ще чуе Недим да казва на Дженк, че не е влюбен в нея. Чудя се защо ли ще е толкова разстроена от тези думи. Simple Smile

# 253
Някои писаници са откровена глупост, без извинение. Такова принизяване на любовта ... един човек може да се влюби в друг независимо дали може да ходи или да говори. Недим и Джемре общуваха не само с очи, душите им се усещаха близки.
А колкото до физическо привличане след възстановяването на Недим мисля, че то вече е факт.
Преди да гледам до тук само като четях останах с впечатлението, че Джемре не е била влюбена в Недим и едва ли не всички са се учудили на финала .....

# 254
Ами да, точно учудени бяха по-голямата част от феновете на финала. Добре, оставям Дженк на страна. Джемре и Недим са влюбени, айде. Как биха успяли да ме развълнуват те след като има нещо сбъркано или в сценария, или в таланта на актьорите. Между Джемре и Дженк/Сера и Озан имаше действия, бурност, а между Джемре и Недим/Сера и Беркер само едни меланхолични иж влюбени погледи, зяпане и сълзи именно от илюзия. Поне аз такава двойка до сега не бях виждала. Ако се припокриваха с моите възгледи за химия сигурно щяха да са ми по-симпатични. Но те откровено ме дразнят като започнат да се държат един до друг така все едно са бавно развиващи.

Общи условия

Активация на акаунт