Отговори
# 375
Практиката в Турция е да се заснема всяка седмица по един епизод и след това се излъчва. По един епизод седмично, който с рекламите се влачи по 3-4 часа при гледане в реално време.
Уау! Актьорите сигурно живеят на снимачната площадка!😲

# 376
Екипите са доста натоварени по време на снимки. Преди години бяха организирали протести с цел намаляване продължителността на сериите. Тогава една серия беше около 90 минути. Получи се обратното - сега една серия е около и над 2 часа.

# 377
# 378
Озан и Сера зад кадър

# 379

Диди, Габи, безжалостни сте към нас, работещите. Снимка на Дженк със сивото палто и котка ❤ Направо ми бръкнете в мозъка, и без това вече е някъде край Босфора

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 16:18 от 6brn

# 380
Габи сърцепръс ли искаш да ми докараш повреме на работен процес?
Айде за края на работния ден, за Диди !!!

Има и за 6brn  Heart

На снимките на ЖИ е било купон. Доколкото разбрах, Дженк  целува, който влезе ...

https://www.instagram.com/p/CNhkmB5l4L2/

Практиката в Турция е да се заснема всяка седмица по един епизод и след това се излъчва. По един епизод седмично, който с рекламите се влачи по 3-4 часа при гледане в реално време.
Уау! Актьорите сигурно живеят на снимачната площадка!😲

Онлайн гледах Ичерде...като седнех в 8 часа вечерта , и при толкова реклами ...та до 12. У нас всички ме мислеха за луда!

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 17:14 от gabi999

# 381
И аз да споделя... Единствените, които съм чакала с нетърпение и съм гледала онлайн на турски са "Не пускай ръката ми", ЖИ и "Опасни улици". Нетърпението за предстоящ епизод, следенето на озети и фрагмани и различните очаквания много ми липсват, но просто не мога да открия друг сериал от новите, който да ме държи в такова нетърпение.

# 382
И аз да споделя... Единствените, които съм чакала с нетърпение и съм гледала онлайн на турски са "Не пускай ръката ми", ЖИ и "Опасни улици". Нетърпението за предстоящ епизод, следенето на озети и фрагмани и различните очаквания много ми липсват, но просто не мога да открия друг сериал от новите, който да ме държи в такова нетърпение.

Искрено съжалявам, че не съм била на онлайна при ЖИ. Купон е.  Но като знам какви очаквания имах, докато препусках със сериите гледайки ги наведнъж.....Не знам как щях да преживея финала. Още  го осмислям!

# 383

Селин кажи речи вървим към една година от края.
След ЗИ освен Дните нищо не съм гледала с интерес въпреки че там по скоро беше главно за Озан
Иначе Пламъци имаше добра заявка но не съм на мнение че трябва един мръсник и убиец да бъда оправдан и да в двойка с главната.

Ах тези сцени....
Джемре поне го пипа на воля и си го завиваше в тази серия както и идваше от вътре.
- Очаквам те!

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 19:29 от x BlackRose x

# 384
Глупав, по-глупав, най-глупав, Сехер!

# 385
Тези от бТВ наистина кълцат където им падне.
А актьорът, който дублира Дженк, явно е на тежки транквиланти, току-що събуден и с много ниско кръвно. Друго обяснение нямам за звученето на сцената във фирмата.
Сехер е толкова доверчиво глупава, че е чак умилителна.
А Недим е абсолютно сладурче. Ама що пък да не му дадат кабинет? То всичко си е негово, нали така. Може и да фалира фирмата.

# 386
"Ти премина границата, когато беше на осем." Колко точно казано! И сега има наглостта да иронизира Дженк. Би трябвало да му помогнат на Недим,не да му казват, че не е за фирмата. Ясно, че не е, но не беше това начина. Това с таблицата за умножение е глупаво. В Турция започват да учат по-рано и Недим би трябвало да я е учил преди инцидента. Ако е бил и той на осем, а не на 5 примерно.
Агях ме разочарова. Дениз Уур добре се справя с ролята на Сехер. Доста по-различна роля от тази в "Огледален свят".

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 21:17 от Vali_N

# 387
Дубльора озвучаващ Озан - Дженк е жива гаргара с таланта който има в тембъра си Озан
А Дженк може да прекали,но е прав откъдето и да погледнеш Недим няма нито опит нито знания.
Важното е,че се извини и каза,че е прекрачил границата което беше мъжко.
Сега да дойдем на Шена как не се спря да прави мръсно еййй...
Лицемерка!
Сехер проста като да не казвам какво....
Че яде една баница и голяма приятелка стана с нея
Как можа да прати репортерите на върлица на Дженк? Нали и е син.Нали много го обича уж? Това що за майка е??? Ползва грешките на щерка си да удря сина си с тях.Нямам думи!
Единственото полезно нещо Дженк и черни дрехи....
Сега следват големи панаири другата седмица.
А колкото до Недимчо истината е истина и затова боли щото е истина.

# 388
Сцената в кабинета на Агях беше много грозна. Няма да коментирам Дженк, там всичко е ясно. Обаче Агях ... Така ли трябваше да реагира на искането на Недим? От кумова срама, че е натрупал богатство благодарение на фирмата на брат си, можеше да е по-мек. Можеше да каже: "Добре, Недим. Ще дойдеш, ще се учиш, ще се запознаеш с тънкостите. Ще направим и всичко възможно да получиш образованието, което си пропуснал през тези години..."" А той: "Образованието и опита ти не са за фирмата." Този човек е тотално неадекватен.
На Дженк въобще не му беше работа да се намесва и да обяснява кой какво образование има. Колко пъти баща му го вика във фирмата и той не прояви никакъв интерес?! А сега като петел скочи само защото чу, че Недим ще ходи във фирмата. Учил бил ... Къде беше до сега да приложи наученото и да помогне на баща си?

# 389
Сцената в кабинета на Агях беше много грозна. Няма да коментирам Дженк, там всичко е ясно. Обаче Агях ... Така ли трябваше да реагира на искането на Недим? От кумова срама, че е натрупал богатство благодарение на фирмата на брат си, можеше да е по-мек. Можеше да каже: "Добре, Недим. Ще дойдеш, ще се учиш, ще се запознаеш с тънкостите. Ще направим и всичко възможно да получиш образованието, което си пропуснал през тези години..."" А той: "Образованието и опита ти не са за фирмата." Този човек е тотално неадекватен.
Много точно казано!

Общи условия

Активация на акаунт