Отговори
# 405
То и аз не мога да повярвам, че има хора, които обвиняват Недим, че не обича и не прощава на насилниците си, ама...
Дженк за съжаление е много далече от поведението на мъж на място. Все нещо крие, мълчи, в мислите си е много справедлив, в действията си обаче не. И да - прилича на майка си по манипулациите. Използва такава, за да стане Джемре негова съпруга и сега си плаща с лихвите. Разбира се, е много далече от Шениз, защото вътрешно не е лош човек и може да обича. Според мен той живееше с мисълта, че каквото и да прави, ще получи всичко, понеже Недим е инвалид и няма как да му е съперник. Сега обаче е друго и изведнъж се чувства застрашен във всичко.

# 406
Като се сетя колко малоумия преживя Дженк направо всичко преживяно преди + капак...
Само като се замисля затова,че дори да нямаш време да дадеш реакция,че не си роден син на баща си защото намираш баща си умрял в стаята - настръхвам.Болен си нищо не ти обещават нямаш избор за нищо и сърцето си изваждаш от теб и любовта си в камината мяташ и пращаш този когото обичаш при друг лъжейки,че никога не си го обичал,но душата ти кръв реве.В същото време бебето което си мислил за умряло - твоята съвест не ти е дала вътрешен мир затова се оказва живо.Решаваш да се ожениш заради бъдещето на това бебе за една харпия от която ден покой не те чака.Все повече се отдалечаваш от себе си....нямаш избор понеже.
И за капак майка ти решава да убие бъдещата ти жена на сватбата ти падайки от балкона заедно с нея.
Като прибавим системния тормоз,незабележимия Дженк в имението на Карачай от никого.
Се запитвам кой какво е понесъл 20 години на кого са изгубени? Щото не са само на Недим.Това,че Дженк е учил и ходил и е видял не значи,че бремето не е било на гърба му.Ако бремето на миналото му не е било в него това нямаше да се държи така първото което е.Второ нямаше да тръгне да се гърми пред цялата къща.Нямаше да иска да умре многократно защото вярваше,че само така ще се спаси.
Защо мълчи? Угодно не е му е....ако беше угодно щеше да си мълчи до край
Ако беше използвач и манипулатор щеше да използва заболяването си накрая дори.Всичко щеше да използва за да спечели Джемре.Дженк игра честно може би беше най-честния по отношение на играта.
Смелоста да си признаеш сам няма значение кога важното е,че го прави.А и още нещо ако не беше Джерен да каже за теста,че е бил подменен от Недим то Дженк нямаше да го издаде стоеше с наведена глава може би щеше да я залъже ,но тогава нещата щяха да имат друг обрат.Но все пак Недим е човек който си преписва букета на Дженк и резервираната маса за концерта на Джемре.Защо ли се хабя?
И на Недимките съм го казвала преди за да харесваш и разбереш Дженк трябва да вникнеш а не само да гледаш сцените на Недим и Джемре и да плюеш по Дженк.

# 407
Всеки има някаква роля в сериала. Но най-запомняща се, най-въздействаща, най-развиваща се, с абсолютен катарзис и преобразяване на 360 градуса - това е Дженк! Да, разбирам почитателките на Недим, но не разбирам какво постига той? Решава да си отмъщава, да жертва любовта си, да вземе всичко, което му се полага, но всякаш се изгубва във всичко това! Каквото и да кажа за Дженк ще е малко. На 100% отдеден на любимата и остава с нея и зад нея дори да знае, че тя не го обича. Главният герой във филма е Дженк с неговото преобразяване според мен.

# 408
Всеки има някаква роля в сериала. Но най-запомняща се, най-въздействаща, най-развиваща се, с абсолютен катарзис и преобразяване на 360 градуса - това е Дженк! Да, разбирам почитателките на Недим, но не разбирам какво постига той? Решава да си отмъщава, да жертва любовта си, да вземе всичко, което му се полага, но всякаш се изгубва във всичко това! Каквото и да кажа за Дженк ще е малко. На 100% отдеден на любимата и остава с нея и зад нея дори да знае, че тя не го обича. Главният герой във филма е Дженк с неговото преобразяване според мен.

Миме ако не беше името на Ози какво търси пред това на Берко?

# 409

Диди, писали сме едновременно Simple Smile
Като го гледам Дженк (за по-напред най-вече) ми се къса сърцето, буца ми засяда в гърлото. Такива жестокости понася и “ако му беше по силите щеше да си тръгне.” Но не! Любовта е по-силна от ВСИЧКО!

# 410
То и аз не мога да повярвам, че има хора, които обвиняват Недим, че не обича и не прощава на насилниците си, ама...
Дженк за съжаление е много далече от поведението на мъж на място. Все нещо крие, мълчи, в мислите си е много справедлив, в действията си обаче не. И да - прилича на майка си по манипулациите. Използва такава, за да стане Джемре негова съпруга и сега си плаща с лихвите. Разбира се, е много далече от Шениз, защото вътрешно не е лош човек и може да обича. Според мен той живееше с мисълта, че каквото и да прави, ще получи всичко, понеже Недим е инвалид и няма как да му е съперник. Сега обаче е друго и изведнъж се чувства застрашен във всичко.
Всъщност Недим иска да си отмъсти на Дженк не заради това, че го е бутнал и години наред си е мълчал за станалото, ами защото му отне "неговата" Джемре. Докато беше в инвалидния стол си личеше, че обича Дженк, че е успял да му прости, търсеше вниманието му, даже го прегърна и имаха няколко много мили моменти. Всичко се преобърна, когато разбра, че нещо се случва между Джемре и Дженк, а след брака им намрази Дженк.

# 411

Диди, писали сме едновременно Simple Smile
Като го гледам Дженк (за по-напред най-вече) ми се къса сърцето, буца ми засяда в гърлото. Такива жестокости понася и “ако му беше по силите щеше да си тръгне.” Но не! Любовта е по-силна от ВСИЧКО!

Любовта го довърши тая теза никога няма да я успори никой.Скочи вътре в огъня знаейки какво ще се случи,но в плановете си нямаше,че сърцето му ще забие с такава чистота.И докато любовната мъка му идваше сладка в началото.Всичко стана като наркотик убиваше лека по лека.
-Ти този който виждаше всичко само мен не видя.....

# 412
За мен проблемът на Недим е в абсолютното убеждение, че всичко му принадлежи по право. И като казвам всичко, имам предвид и Джемре. Пак да припомня репликата на Агях - ако подозренията ми се оправдаят, ще разваля брака ти и ще отнема сестрата от сина ми. Т.е. Недим е отраснал с вниманието на баща си, а след него - на чичо си. Като обичано дете, на което всичко му се полага по право. Включително и жената, която иска. Той не е научен да не получава исканото. Така че е нормално да се озлоби и срещу Дженк - защото има това, което той иска. Тук дори не става дума за любов. Просто за идеята на Недим за света.
От друга страна, идеята на Дженк за света е, че никой няма да го обича. Баща му е имал очи само за Недим. И Джемре също. Историята извратено се повтаря. И тук е разликата. Дженк също можеше да използва гадното си детство като оправдание, но не го прави. Защото иска да се промени, да промени света си. Защото той, за разлика от Недим, се е научил да обича. Да обича отсъстващия си баща и да е щастлив да види палтото му - само защото се е прибрал. Научил се е да дава, без да иска, за разлика от Недим, който е възпитан да иска, без да дава...
Не искам да споря с феновете на Недим има ли право на реванш. Всъщност, всеки от героите би могъл да потърси и намери такова право. Дори Шениз. Въпросът е струва ли си

И не, не съм убедена, че на Дженк някога му е хрумвала идеята, че ще получи всичко, понеже Недим е на стол и т.н. Това е идея на Шениз. Дженк иска баща му да го обича. А това е нещо напълно различно. При Дженк думата е заслужавам, не получавам. Получавам е дума на Недим

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 23:54 от 6brn

# 413
До тук не виждаме Дженк да иска да се промени. Все казвате, че израствал. Ами то половината сериал мина и няма и грам израстване. Шушумушене с Шенис, мълчание за мръсотиите й, мълчание за бебето, мълчание за инцидента. Днес перчене срещу Недим заради фирмата. Ааа, и да не забравяме от една от предните серии колко удобно щеше да му е да се оттърве от Джерен ако беше взела парите и заминала за САЩ. Сам го каза на майка си: "Щяхме да се оттървем от нея." На това ако му казвате израстване..
Иначе все чакаме да го видим това израстване. Дано доживеем. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 414
Желая ви лека нощ с този хубавец.Heart Eyes Nature Stars

# 415

Най- запомнящи реплики и сцени.....

И един паралел между Йешим и Джерен.Не съм съгласна много обаче с този паралел освен зависта за сестрите останалото грам не съм съгласна...

# 416
До тук не виждаме Дженк да иска да се промени. Все казвате, че израствал. Ами то половината сериал мина и няма и грам израстване. Шушумушене с Шенис, мълчание за мръсотиите й, мълчание за бебето, мълчание за инцидента. Днес перчене срещу Недим заради фирмата. Ааа, и да не забравяме от една от предните серии колко удобно щеше да му е да се оттърве от Джерен ако беше взела парите и заминала за САЩ. Сам го каза на майка си: "Щяхме да се оттървем от нея." На това ако му казвате израстване..
Иначе все чакаме да го видим това израстване. Дано доживеем. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дженк наистина вярва, че Недим е бащата на бебето. Каза му го в онзи спор "Ти си влюбен в жена ми", на който Джемре чу втората част и рева много. В момента само Недим и Джерен знаят, че Недим е подменил теста.
Да, Дженк си мълчи пред Джемре, че е спал със сестра й, но това не е нещо, което е ок за казване - така де, нима има причина да й каже - от мъжете в къщата сестра ти е пропуснала само баща ми, но не е късно.
Опитва се да постигне мир с Недим и в същия този спор, който цитирах, игра честно. Сложи картите на масата. Опита и след спора във фирмата. Не бяга и не се крие, а действа честно и открито.
А Джерен е таралеж в гащите и не пропуска да го бодне - нормално е да не я иска наоколо. Джемре също не я иска наоколо.
Джерен иска да обяви, че бракът им е фалшив, което ще изложи не само Дженк, но и Джемре. Нормално е той да защитава и себе си, и жена си в случая. И може да потърси помощ само от Шениз, защото Джемре е безполезна, а и с тези телешки погледи към Недим е трудно да си представим, че може да защити истинността на брака им.
Дженк постави камера и помогна на Джемре. Това, че не постигна резултат, беше по вина на Недим, не на Дженк. Но го направи.
Ако тръгне да разкрива майка си, какво ще постигне? Да се съюзи с Недим, който иска да го унищожи? Да се изпокара с родителите си? Какво точно би постигнал, ако каже - да, майка ми тормозеше Недим? Това вече не е тема, няма смисъл.

# 417

Снимката е пусната от Мурат Кайъкчъ
Озан май ще изпълни мечтата си да е в ролята на рапър?
Хммм....какво ли става отново?

И ощее

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 07:59 от x BlackRose x

# 418
Дженк наистина вярва, че Недим е бащата на бебето. Каза му го в онзи спор "Ти си влюбен в жена ми", на който Джемре чу втората част и рева много. В момента само Недим и Джерен знаят, че Недим е подменил теста.
Да, Дженк си мълчи пред Джемре, че е спал със сестра й, но това не е нещо, което е ок за казване - така де, нима има причина да й каже - от мъжете в къщата сестра ти е пропуснала само баща ми, но не е късно.
Опитва се да постигне мир с Недим и в същия този спор, който цитирах, игра честно. Сложи картите на масата. Опита и след спора във фирмата. Не бяга и не се крие, а действа честно и открито.
А Джерен е таралеж в гащите и не пропуска да го бодне - нормално е да не я иска наоколо. Джемре също не я иска наоколо.
Джерен иска да обяви, че бракът им е фалшив, което ще изложи не само Дженк, но и Джемре. Нормално е той да защитава и себе си, и жена си в случая. И може да потърси помощ само от Шениз, защото Джемре е безполезна, а и с тези телешки погледи към Недим е трудно да си представим, че може да защити истинността на брака им.
Дженк постави камера и помогна на Джемре. Това, че не постигна резултат, беше по вина на Недим, не на Дженк. Но го направи.
Ако тръгне да разкрива майка си, какво ще постигне? Да се съюзи с Недим, който иска да го унищожи? Да се изпокара с родителите си? Какво точно би постигнал, ако каже - да, майка ми тормозеше Недим? Това вече не е тема, няма смисъл.
Би постигнал справедливост. Това, което би успокоило Недим. Ясно, че няма да стане по този начин. Шениз е за затвор. При подобно отношение към малко дете, още повече инвалид, ако се установи навреме, какво следва? Отнемане на родителски права и т.н. Тъй като няма справедливост по нормалния начин, затова Недим се озлобява и търси отмъщение. И пак внимава да не нарани чичо си. Или поне по-малко да го нарани. Както се казва обаче, господ забавя, но не забравя. Това по отношение на финала.

# 419
Шениз не е за затвор а за изгаряне като Жана Дарк за обесване и за електрическия стол
Защото тя е убийцата живота на две невинни създания
Убийцата на живота им дали като инвалид Недим или душевно сърдечен инвалид сина и
Всички гледаме и се чудим....на стореното над Недим това е жена която нейното дете се в възползва от него
От слабости или друго
Уби сина си главната причина тя го разболя не съвестта му че не си призна толкова време.
Едно дете на осем не може да прекрачи границата.Няма как да се случи.
Децата са невинни те не разбират много неща на осем аз си играех на кукли например а Дженк е заговорничил с майка си но за какво? Дженк просто го остави да падне и не си прости до сетния си дъх.
Той е прав Джемре и мен да беше бутнал един негодник като мен и аз нямаше да простя.Аз дори сам не си прощавам.
Докато аз те крия от собственото ти сърце ти ще ме скриеш ли от моята съвест?
Не мога да те скрия от съвестта ти но без страх и криеници ще бъда винаги до теб за да стоиш изправен на краката си.

Хубаво е да има дискусионни разговори
Радвам се!

Общи условия

Активация на акаунт