Отговори
# 450
И след видеото, а Сахер и след крясъците на Джерен, че спи с Дженк, още вярват, че бебето е от Недим? Joy

# 451
И след видеото, а Сахер и след крясъците на Джерен, че спи с Дженк, още вярват, че бебето е от Недим? Joy
Да!

Магийка, да се отърве от Фасулйие и да се отърве от брака на НедДжер ама не става така както тя иска.

Бахар Шахин...настръхвам!

# 452
Диди, двамата в един проект ще е направо бомбастично. Сърцата на нас фенките няма да издържат. Heart Eyes

Що се отнася до Шениз- как мозъкът й не се изморява от толкова интриги и злонамерени планове?! И как всеки път успява.. Но то с такива шарани като Сахер и Агях не е толкова трудно. Joy И аз по-глупави образи от тях двамата не съм срещала.

# 453
Каква е целта на медения месец ще се разбере след 1,2 серии. Но и сега е ясно. Шениз иска да се оттърве и от двете снахи. За действията на Недим във фирмата си имам обяснение. Най-важно за Шениз е нейният син да управлява фирмата и по възможност те да имат контролния пакет акции. Така че Недим ще удари точно в това направление. Предполагам,че ще бъде предизвикан да го направи.

# 454
Да!

Магийка, да се отърве от Фасулйие и да се отърве от брака на НедДжер ама не става така както тя иска.

Защо се гримира като Жокера?

# 455
Да!

Защо се гримира като Жокера?

Хах това е лафа на Озан:Сцената на Жокера.Ами не знам трябва да питаме Сърмето....

# 456
Ама реално каква е ситуацията?  Виждам, че плаче, но нищо друго не разбирам, защо си прави фалшива усмивка?
Актрисата ми харесва.

# 457
Ама реално каква е ситуацията?  Виждам, че плаче, но нищо друго не разбирам, защо си прави фалшива усмивка?
Актрисата ми харесва.

Шениз и смени хапчетата бебето заминава това е момента в който уж бебето се натравя и умира момичета.

# 458
  • Свети Влас
Аз искам Беркер и Бахар в общ проек, като влюбена  двойка...

# 459
Нахар и Беркер 😆Голямо гонене
https://youtu.be/Wb5nZ94EKkE
Съжалявам, че излиза линк. При предварителния преглед всичко е ок, после излиза линк, вероятно защото публикувам от мобилния.

# 460
Шениз се опитва с един куршум - меден месец - да убие два заека. Но не й се получава. Залъгва Джерен с камерата, за да падне в капана.
Всъщност, интригите й тази вечер искрено ме забавляваха. Как изманипулира Сехер и Агях. Възхищавам се на способността й да казва на всеки това, което иска да чуе.
При поведението на Джерен, никой не се съмнява, че е минала и през двете легла. Защо Шениз да се съмнява? Не е ли направила същото и тя самата? Защо Агях и Сехер да се съмняват, че Недим е бащата? И двамата вярват в добротата и наивността на Недим и не подозират, че може да е способен на измама или някаква гадост.
Явно в понеделник ще гледаме Джокера. И да, мацката го изигра впечатляващо.

# 461
БахБер категорично ги искам може и някой филм да е,но трябва да повторят.
Абе само нна мен ли Агях ми напомня на Аднан Зиягил с разликата,че онзи беше изтънчен мъж а този е див селяндурин.
С тези кълцания мисля,че жокера ще е към вторник-сряда.
Аз ще чакам тази сцена защото наистина се чудя как са я озвучили.

Дженк:Усети,усети тази студена земя.Ти си причината затова.Усети я! Тук лежи едно невинно създание.И това е по твоя вина.Чули ме? От сега нататък няма да говориш.Няма да разбираш.Няма да разказваш.Докато ръцете ни са изцапани с кръвта на това невинно създание
От тук насетне за нас покой няма да има!

ПП:Настръхвам на тази сцена....

# 462
Флегматикът, който дублира Дженк, ме докарва до ярост почти колкото поредното търсене на справедливост от страна на Сехер.
Впрочем, и в този епизод Дженк се пошегува с Джемре - като й обясни за романтиката, защото не схващаше. И все се сещам как й каза "Визите няма да паднат, колкото и да го повтаряш. Татко се пошегува". Може ли да е толкова глупавичка, милата...

# 463
Спомням си,че затова видео бяха нападнали Беркер,че се е изгаврил с инвалидите

И за гледалите Дъщерята на Посланика уникален паралел.Ах Гедиз! Ах Дженк!

# 464
Не са глупави Агях и Шениз. Просто на един добър и съвестен човек няма да му хрумне докъде може да стигне безскрупулен човек като Шениз. Джерен я унижиха по всякакъв начин, а сега и майка й. Тя може да се навря сама в леглото на Дженк и забременя умишлено, но не е лека жена и уличница, каквато се опитват да я изкарат. Беше девствена и до сега не е била с друг освен Дженк.

Общи условия

Активация на акаунт