Отговори
# 465
Не са глупави Агях и Шениз. Просто на един добър и съвестен човек няма да му хрумне докъде може да стигне безскрупулен човек като Шениз. Джерен я унижиха по всякакъв начин, а сега и майка й. Тя може да се навря сама в леглото на Дженк и забременя умишлено, но не е лека жена и уличница, каквато се опитват да я изкарат. Беше девствена и до сега не е била с друг освен Дженк.
О, разбира се, че са глупави. И слепи.
Сехер да беше видяла в леглото Джерен, пак щеше да се кълне в нейната невинност. Джерен й каза в прав текст, че нощем е ходила при Дженк. Сехер реши да не й вярва, както и Джемре.
Джерен обясни пред цял автобус, че иска да се продаде, прегръща краката на Агях, но Сехер беше изумена, че продаде бебето си. И това ако не е слепота и глупост, здраве му кажи. И в тези случаи Шениз нямаше нищо общо.
Колкото до Агях, той сляпо вярва в добрината на Недим, готов е всичко да му даде и всичко да му прости. И тук пак Шениз няма нищо общо. Или има в чувството му за вина за смъртта на брат му, но този сюжет така и не е развит, така че приемаме, че няма. Недим почти го изгони и той пак си затвори очите и обвини Джерен. Всички за него може да са виновни, но не и Недим. Това е слепота, граничеща с глупост.

# 466
Не са глупави Агях и Шениз. Просто на един добър и съвестен човек няма да му хрумне докъде може да стигне безскрупулен човек като Шениз. Джерен я унижиха по всякакъв начин, а сега и майка й. Тя може да се навря сама в леглото на Дженк и забременя умишлено, но не е лека жена и уличница, каквато се опитват да я изкарат. Беше девствена и до сега не е била с друг освен Дженк.
Вали, ако оставим Шениз настрана, Сахер видя, че дъщеря и не понася и тормози Недим, чу че иска да я продадат за булка на Дженк, чу и признанията, че е била в леглото му и накрая видя видеото. Е какъв трябва да си, за да не навържеш 2 и 2 и да се усетиш, че бебето не е от доскорошния инвалид, дори и да ти покажат 200 теста?
Агях няма и да го коментирам, дето години наред не се опита да намери друг лекар за племенника си, който се е влошавал пред очите му. И всичко все оставя на Шениз. Домът му се руши, той не се опитва да промени нищо. Разбира се, че няма как да предполага, че жена му е такова чудовище, ама на всеки ще му светне, че нещо не е като хората.
То дори не е да си добър до глупост, то е направо идиотия.

# 467
И за гледалите Дъщерята на Посланика уникален паралел.Ах Гедиз! Ах Дженк!

Всяка жена заслужава по един Дженк или Гедиз в живота си. Жалко, че умните ни главни героини не ги оцениха. Close

# 468

Всяка жена заслужава по един Дженк или Гедиз в живота си. Жалко, че умните ни главни героини не ги оцениха. Close

Солени,горчиви и незабравими рани...
Каква прилика в изказванията на Недим и Санджар.Уаууу....

# 469
Спомням си,че затова видео бяха нападнали Беркер,че се е изгаврил с инвалидите

Този филм дъщерята на посланика хубав ли е? Или Дъщерите на Г-жа Фазилет е по-добър? Искам да гледам нещо след Висше общество. Нещо не толкова тежко като ЖИ

# 470
А нещо да кажете за новата лудост на Агях /разбира се подкукуросан от Шенис/ да купува къща и да изпраща Недим и Джерен в чужбина? Е няма как да съм на негова страна. Кой му дава това право? И после защо Недим си иска своето...
BlackRose, аз винаги съм на страната на любовта. Но взаимната. Затова в "Забраненият плод" бях ЗА любовта на Бехлюл и Бихтер, но не и съгласна с начина, по който постъпиха. Вярно е, че когато нараненият се окаже твой чичо е ужасно, но ми се искаше да има начин да изживеят любовта си. Бехлюл обаче се оказа страхливец и общо взето него обвинявах за ужасния край. Надявам се, че не бъркам имената, че беше доста отдавна. Grinning За мен това беше сериал с поука.

# 471
Аз мисля, че Шениз спекулира, за да настрои Агях и Сехер един срещу друг и да настрои майка срещу дъщеря. Едва ли Агях ще стигне дотам да изгони Недим от собствения му дом.

# 472
Като стана въпрос за "Забраненият плод"- паралели между Джерен Карачай и Бихтер Зиягил. И двете не заслужаваха края си.. След всичките тези страдания трябваше да има поне малко щастие..

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 00:01 от Madison.

# 473
А нещо да кажете за новата лудост на Агях /разбира се подкукуросан от Шенис/ да купува къща и да изпраща Недим и Джерен в чужбина? Е няма как да съм на негова страна. Кой му дава това право? И после защо Недим си иска своето...
BlackRose, аз винаги съм на страната на любовта. Но взаимната. Затова в "Забраненият плод" бях ЗА любовта на Бехлюл и Бихтер, но не и съгласна с начина, по който постъпиха. Вярно е, че когато нараненият се окаже твой чичо е ужасно, но ми се искаше да има начин да изживеят любовта си. Бехлюл обаче се оказа страхливец и общо взето него обвинявах за ужасния край. Надявам се, че не бъркам имената, че беше доста отдавна. Grinning

Бехлюл беше голям пъзльо,но няма да отричам че доста съм си затваряла очите навремето и като го гледах сега пораснала разбрах доста неща.
Миме аз гледах само сцените на НарГед просто не мога да си причиня Панджар.Иначе нямам нищо против Енгин даже в КПА много ме кефеше като комисар.

Мади, в случая Джени е Бехлюл тогава...хахах

# 474
Шениз спекулира за заминаването в чужбина, но да, иска да махне Джерен от къщата и се обадиха с Агях на брокер.
За мен и двете двойки трябва да се махнат, защото това непрекъснато връхлитане в стаите им и "ценни наставления" за живота им само създава проблеми. Не може всички, от Нуртен до Агях, да коментират спят ли в едно легло или не. Дженк съвсем правилно каза на Джемре тази вечер, че са на почивка и няма да обсъжда майките.
Животът с толкова роднини на куп, които ти се месят в живота, си е добра заявка за филм на ужасите

# 475
  • Свети Влас
Мими, гледайте Фазилетките, много ми хареса и затова на времето бях писала, че ЖИ е бледо копие на Фазилетките, защото в някои моменти доста си приличат. Там също имаше двама „ влюбени “в едната сестра. Много ми се искаше Яъз и Едже да се сгачосат, но не стана на моето.

6brn
Скрит текст:
Предстои една доста любовна сцена между НедЖер, хахаха още се смея като си спомня как нахлуха в спалнята им.Тогава Шейна искаше да отрови отново Нед, но Джер не е чак толкова глупава. В един отрязък, който споделих Джер ѝ я даде. Така че в доста неща Джер и Шейна много си приличат, Джер не е чак толкова глупава, колкото ни я показаха. Но не ми хареса как Нед спаси на два пъти Шейна и той дори не ѝ отмъсти колкото трябваше....

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 00:18 от Габриела Радева

# 476
Мими, гледайте Фазилетките, много ми хареса и затова на времето бях писала, че ЖИ е бледо копие на Фазилетките, защото в някои моменти доста си приличат. Там също имаше двама „ влюбени “в едната сестра. Много ми се искаше Яъз и Едже да се сгачосат, но не стана на моето.

6brn
Скрит текст:
Предстои една доста любовна сцена между НедЖер, хахаха още се смея като си спомня как нахлуха в спалнята им.Тогава Шейна искаше да отрови отново Нед, но Джер не е чак толкова глупава. В един отрязък, който споделих Джер ѝ я даде. Така че в доста неща Джер и Шейна много си приличат, Джер не е чак толкова глупава, колкото ни я показаха. Но не ми хареса как Нед спаси на два пъти Шейна и той дори не ѝ отмъсти колкото трябваше....

И до ден днешен се чудя какво диреше Недчо под юрганчето?
Погледите на Дженк пък бяха един път....Satisfied
Мим,категорично Фазилет- Яъз Егемен е другата ми слабост.Габ ,че тя историята крещеше,че ще има ЯХаз и ХазСин е илюзия.

# 477
Какъв Бехлюл бе, къз? Той каква любов преживя, какви секс сцени...и накрая Бехлюл си тръгва Joy
Дженк се изкриви на тоя стол в  спалнята. Стоеше като залепен за жена си. Беше с нея, дори и въпреки нея Heart

А за наближаващия 23 епизод има много да се каже! Както и за гласът на Дженк по бтв Dizzy FaceRageScream

# 478
Аз не разбирам защо просто не пускат сериалите със субтитри.. В Сърбия например правят така. С това озвучаване се губи много от магията на сериала.. Съвсем друго е, когато слушаш истинските гласове и емоциите, които предават. Хайде, някои от дублажите са приемливи, напр. този на Джерен, както и на Шениз ми допада. Но на Дженк.. нищо общо с гласа на Озан. Особено в сцените, когато е ядосан или тъжен. Но какво да се прави, ще търпим.. За това си пускам любимите ми сцени в Youtube и им се наслаждавам по 100 пъти.Sweat SmileInnocent

# 479
Габи, Диди, сцената с нахлуването е един път. 😂😂😂
Аз обаче имам един тъп въпрос (като гледам филми често ми се случва) - как пресвета Джемре непорочната се е грижила за естествените (биологични) нужди на Недим по време на бягството - преобличане, тоалетна, такива работи, - след като от момински трепет едва му закопча ризата? И как никой не се усъмни след това в нейната святост и непорочност? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт