Отговори
# 525
Ако не знаех какъв е финала до последно щях да се надявам за ДженДжем.

# 526
Мади, аз пак се надявам, въпреки че знам финала. Като приказките на Джани Родари с три финала - аз си измислям друг Simple Smile

# 527
Иначе ако бяха нормални хора, пък и друг сериал, а не турски поне един път щяха Джемре и Дженк да спят заедно...

Еееееее да бяха, ама ей на, сценаристите не дадоха Joy

# 528
Момичета, една омъжена жена, няма право да се държи така.... И говоря за техните нрави,.... Ясно е.... Това е недопустимо.... А и тя имаше шанс да се разведе.... Защо! не го направи..... А и тепърва все още има нейни грешки в тази посока.... И не, не говоря за Дженк..... Не за любовта и към Недим.... А за нейното неадекватно поведение на признание като" теле"  ей Бога ми.... Това пред мъжа с който си в законен брак.... Защото тя не беше, заведена насила..... И репликите също сама си каза.... А и отказа развода..... Ейййй ама тя обичала.... Май обича само "себе си"

# 529
Брака им е фиктивен. Какво значи няма право?
Човек когато чувства не мисли.

# 530
Фиктивен, но само те знаят това....
Законен за всички останали.... Унижаването на Дженк беше безсмислено.... Той не го заслужава.... Разведи се... Бъди свободна... Прави каквото искаш.... До тогава си натискаш парцалките..... Морал, ценност, всичко... А и религията... Нека не забравяме....

# 531
Освен тях тримата и може би Джерен никой друг не разбра, че Джемре пя за Недим. Май и Дженк разбра след като Недим не издържа и излезе.

# 532
Всичко, което казваш, Канела, има логика, явно, че Джемре е влюбена в Недим, поне това се опитват ни покажат. По някаква причина обаче аз това не го усещам, не знам защо, нито от Джемре, нито от Недим. Нито на лодката, когато го отвлече, май сцената със закопчаването на ризата най-много ми прилича на любов. Напред в сериала обаче си мисля, че виждам нещо между нея и Дженка, започвам да се чудя аз ли  не съм добре, те ли не могат да ме убедят в тази любов, не знам къде е истината.

# 533
Брака им е фиктивен. Какво значи няма право?
Човек когато чувства не мисли.
Бракът може да е фиктивен, но Дженк тази вечер и призна, че я ревнува. От друга страна само те знаят, че бракът не е истински, както той изпълнява всичките си задължения, това следва да прави и тя. Уговорката беше да се оженят, за да помогнат на Нидим. Той вече е здрав, няма нужда от помощ, целта е изпълнена, но на Джемре това положение и изнася. Защо вместо да пее песни на Недим просто да му каже, че го обича и да се разведе
* не може да се сравнява това, че Джемре не е влюбена в Дженк с това, че Дженк не обича Джерен. Защото Джерен нищо не направи за Дженк, за да го спечели,  тя дори не го обича

# 534
Защо вместо да пее песни на Недим просто да му каже, че го обича и да се разведе
Заради сестра си естествено. Вие бихте ли отнели мъжа на бременната си сестра?
А след като Джемре е толкова несправедлива с Дженк, той защо не поеме отново инициативата да се разведе с нея? На него сякаш не му е удобно да я държи вързана за него с този брак... Много добре вижда, че тя обича друг.

# 535
Да, само че преди Джерен да се върне в къщата, Джемре беше тази, която беше против сестра и да се събира с "мъжа си". И ако предположим, че тя за няколко дни се е осъзнала и мисли за семейното щастие на Джерен , нямаше да има неистово да желае да са под един покрив. Дори когато Дженк се изнесе и каза, че тя може да остане, тя отново нямаше нищо против. Дженк вече предложи веднъж развод, не защото го искаше, а за да я освободи и тя му отказа, но характерно за него той просто не се отказва, той иска да направи всичко възможно, за да я спечели, дори да трябва да и подава кърпичките.

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 23:17 от Mmegii

# 536
Защо вместо да пее песни на Недим просто да му каже, че го обича и да се разведе
А след като Джемре е толкова несправедлива с Дженк, той защо не поеме отново инициативата да се разведе с нея? На него сякаш не му е удобно да я държи вързана за него с този брак... Много добре вижда, че тя обича друг.
Ако се интервсуваше от сестра си (не че тя го заслужава), нямаше да ходи да му държи сметка защо я прибрал в къщата. Като цяло нещо жестото е объркано според мен при Джемре - въпреки че Джерен е лоша, аз нямам спомен (може и да греша), Джемре да е застанала на нейна страна, може би само в последните епизоди...
Много е интересно как всеки вижда различни моменти в сериала, които го докосват.

# 537
А вие бихте ли се обяснили в любов на мъжа на бременната си сестра? И то пред нея? Всъщност Джемре изобщо не я е грижа за сестра й, както се показа многократно в сериала. Грижа я е само и единствено за нея самата. А в началото я показаха в друга светлина, жалко..

# 538
Любимия спорт на Дженк, рискът...Той рискува ....и загуби. Гледалите филма до края знаят. Ако приемем, че вината му при злополуката с Недим е непоправима, то ако не беше Дженк, нито Джемре щеше да  е мед. сестра, нито Недим щеше да се е излекувал, нито цялото семейство Йълмаз щяха да се мотаят в имението. Но той сам ще каже в следващите серии на Недим ..".обичам да рискувам, затова ти си пред мен сега! " Джемре го излага пред всички. За нея той прави само компромиси... със себе си и с живота, който води. Осъзнава напълно, че тя обича Недим. Даже много преди самата  Джемре да го признае пред себе си, той беше наясно. В този сериал Дженк е най-умен и проницателен. Затова толкова го боли: ...." Ако беше по силите ми, бих разкъсал  сърцето си. Ако беше по силите ми, не бих те обикнал!". Джемре трябваше да го остави много по-рано, след като той няма сили да го направи. Вместо това, тя не спира да го прави на маймуна. Затова  ми е толкова гадно да гледам. И Джерен е нещастно влюбена, но тя непрекъснато се вкарва от интрига в интрига, оплита се в гадости и някак не мога да изпитам жал за несподелената и любов.

# 539
Джемре не искаше Недим да прибира Джерен заради лошото отношение на Джерен към Недим преди това. Нали с Дженк се ожениха, за да помогнат на Недим. Според мен Джемре без да иска отне мъжа на сестра си,но това не е Недим,а Дженк. Всичко е сбъркано и то заради Шениз. Има два фиктивни брака и една истинска връзка, макар и само сексуална, между Джерен и Дженк. Едностранна любов на Дженк към Джемре и взаимна, макар да не са се изяснили,между Джемре и Недим.

Общи условия

Активация на акаунт