Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 898
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Издирвам ето това стикче за бебета със SPF 50. Дали някоя от вас го е виждала в ДМ?  Също събирам отзиви ако сте го и пробвали. Благодаря

Преди няколко дни точно оглеждах слънцезащитата им за деца и не видях такова нещо. Това е за Бургас

# 136
Скрит текст:
Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Xylitylglucoside, Panthenol, Camellia Oleifera Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Anhydroxylitol, Xylitol, Sodium Dilauramidoglutamide Lysine, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Acacia Senegal Gum, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Pantolactone, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum
fsyyy, това е съставът на Аква серума. Аз не разбрах дали за него е питането или за другия с витамин Ц.
Ако е относно този с витамин Ц, ето го и неговият състав:
AQUA, DICAPRYLYL ETHER, PENTYLENE GLYCOL, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, GLYCERIN, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, PHENOXYETHANOL, PERFUME, XPHOLIUM GUMHOLERY, LEMON, PALUMYLATE, BEEGLOTIUM GUMHOLE, LEMON PALMITATE, BEGLOTYL, LEMON, PALUMYLATE, LEMON, PALUMYL, CETGLOTYL, PALUMYL, CESTOLY, PALUMYLATE, CETGLOTYL, PALUMYLATE, CETGLOTYL, LEMON, PALPHONY, POLYGLYCERYL-6. 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, MALPIGHIA GLABRA FRUIT JUICE, MALTODEXTRIN, SODIUM HYDROXIDE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, TOCOPHEROL, GERANIOL, CITRAL.
Мерси. Серума с витамин Ц имах предвид.

# 137
Момичета, каква термозащита бихте препоръчали от професионалната козметика( извинете, че е извън темата). А също може ли да ми кажете точно как се води темата за професионалната козметика за коса?

# 138
Какви скрити съставки ?
Балеа бъкат от гаден състав, пък всички ги купуват, защото са евтини, и вероятно защото са от чужбина, където пък няма никаква гаранция за качество.

# 139
Момичета, каква термозащита бихте препоръчали от професионалната козметика( извинете, че е извън темата). А също може ли да ми кажете точно как се води темата за професионалната козметика за коса?
Този - https://www.notino.bg/kerastase/discipline-izglazhdassho-mljako- … -nepoddajna-kosa/
Не си описала косата си обаче. Иначе темата е "Професионални серии за коса" ( https://m.bg-mamma.com/?topic=1316747 )

# 140
  • София
Тези трици ги има от страшно много години, но доколкото си спомням се коментираше, че не всички съставки са описани в съдържанието. Преди 6-7 години може би съм използвала.
Това не се отнася само за тези трици. По-добре стойте далече от продуктите им.
Какво имате предвид? Какви продукти евентуално биха могли да ги "крият". Надали има нещо по-страшно от бензина, дето се намърдваше в един пилинг на така обичаната марка балеа..
Такива, които не са много био. Във форума имаше тема за тях , може да прочетеш. Другият вариант е да отвориш състава на няколко продукта по твой избор, да го покажеш на познат фармацевт, ако имаш, и да го попиташ дали е възможно това да е пълният състав.

# 141
То къде ли има био 😜 Проблем не ми е създавал този скраб, дали вече това е на 100 % състава, се доверявам, че е. Пък, каквото такова. Не се сещам кой компетентен мога да питам. Ще потърся темата за продуктите им, не съм я мяркала из челните страници до сега мисля.

# 142
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз лично много харесвам крема Ми Аманте, трета опаковка приключвам, а имам и тремозащита на Чи и термозащитен стилизант на Керастаз

# 143
Да препоръчате някакви перли или руж, ползвала съм преди перлите на Avon и бях доволна, след това на Golden Rose, но не бях очарована.

# 144
Това ми е пореден скраб на марката Христина, преди време ползвах с праскова, личи си, че няма химия, поне на аромат и като действие в/у кожата. И да не е био (не съм го търсила заради категорията), на мен ми действа много добре - по-малко черни точки и запушени пори при ползване 2 пъти седмично. Частиците на оризовия са много фини и не драскат толкова, колкото скраба с костилки от праскова. Освен за лице, мога да ползвам и за тяло.

# 145
И кафеения скраб е чудесен. Като аромат е естествен и особено за сутрешно използване е перфектен. Създаваше ми неудобство, че е в кутийка и тогава бях с дълги нокти, но това си е индивидуалност. Имала съм и балсам за устни с какао, той също ми беше много любим.

# 146
  • in Wonderland
Да препоръчате някакви перли или руж, ползвала съм преди перлите на Avon и бях доволна, след това на Golden Rose, но не бях очарована.

Преди няколко дни си взех този- много нежен и приятен, с доста блестящи частици. И е супер бюджетен, около 5-6 лв 🙂

Скрит текст:

# 147
Надали има нещо по-страшно от бензина, дето се намърдваше в един пилинг на така обичаната марка балеа..

ако някоя съставка в даден продукт ви звучи като бензин, не означава, че е Grinning

# 148
Надали има нещо по-страшно от бензина, дето се намърдваше в един пилинг на така обичаната марка балеа..

ако някоя съставка в даден продукт ви звучи като бензин, не означава, че е Grinning
Въобще нямам предвид sodium benzoat, или benzil alcohol, ( естествен консервант, съдържащ се в някои растения), ако си мислите че той ми звучи като бензин, а за съставката gasoline, което си значи чист бензин, откъдето и да го гледате. Серията, която аз съм имала съдържаше истински бензин, но гледам съдържание в интернет на други партиди явно, в които това  не е упоменато в състава . Това беше след коментара на една дама, че това е най-ужасното нещо за лицето, този пилинг, аз не повярвах и проверих на моя състава, който си ползвах и отиде веднага в коша. Грешка ми беше, че не го снимах, за да го покажа тук. Пилинга съм купувала преди 2 години вероятно, не е от скоро, ползвала съм едновременно с други продукти. Не знам колко серии са излезли след него, нито дали реално съставката вече я няма, или е умишлено пропускана в състава, не ме интересува. Щом веднъж съм го видяла, имам едно на ум. Въпросният продукт е balea creme peeling. В жълто оранжева тубичка.

# 149
изобщо не мога да повярвам, че някой би си срил бизнеса с подобно нещо и че няма да гръмнат медиите, да се точат скандали с години и фирмата да бъде осъдена десетки пъти
продължавам да смятам, че е недочетена съставка

Общи условия

Активация на акаунт