Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 910
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Възможно. В момента, както казах в интернет (защото път до физически магазин нямам), четейки състава не виждам въпросната съставка. Ако дамата, която е забелязала това нещо за пръв път все още се подвизава в темите нека се включи и тук. В други козметични продукти на други марки, може да бъкат канцерогени, като парабени и проблем да няма, а за един бензин ли ще се хванат Grinning Кой, каквото иска да си ползва иначе,търговската верига е пълна с какво ли не.

# 151
Dee dee,ще бъде ли удобно да мацнеш малко на ръката и да качиш снимка?

# 152
На Лумс бронзантите са мн.хубави, но са наситени , аз ги ползвам като руж.На цяло лице абсурд, евентуално шия и деколте минавам леко с четката.
А перлите на Avon са мн.по-фини и деликатни.

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 14:47 от ДХ3

# 153
Новото което видях днес в ДМ е Нивеа 50 фактор минерален крем.

Днес ходих да търся въоросния стик в кварталния ДМ. Нямаше въобще от него. Дори цялата серия я нямаше. Попитах на касата, казаха ми че тепърва започват да зареждат и до месец може би ще има, но не беше много убедителна касиерката.
Някой въобще виждал ли я е тази бебешка серия слънцезащитни, или не ги внасят въобще тук?

Издирвам ето това стикче за бебета със SPF 50. Дали някоя от вас го е виждала в ДМ?  Също събирам отзиви ако сте го и пробвали. Благодаря

Преди няколко дни точно оглеждах слънцезащитата им за деца и не видях такова нещо. Това е за Бургас

# 154
Минералният на Нивеа го видях и аз,имаше две бройки и реших че е старо и изостанало нещо.

# 155
Lale, аз досега не съм ги виждала. Сега даже се разрових из гугъл и виждам, че имат и от МЕD серията за деца, а тук не съм я срещала.
При нас засега са заредени само от Alverde и Sun dance.

# 156
Poppyflower Да, и при нас е по същия начин - Sun Dance и Alverde плюс другите обичайни марки. Май май няма да я има тази линия в България.
Bobchita опаковката е от рециклирана хартия и затова изглежда вехта. Миналата година го нямаше. Пише си и на опаковката че е New/Neu продукт. Сърби ме да го пробвам да си кажа честно.

# 157
MED за деца има при нас, аз тези дни купих. Няколко различни вида бяха по 9.99 и 12.99

# 158
Аз да попитам за слънцезащитата на ДМ sundance от коя точно бяхте най-доволни (за лице)?
И също май се реших да пробвам ББ на Миша и сега се колебая за цвят. Сега нямам тен още, но по принцип съм малко по-тъмна, с жълт подтон, по суочове в интернет май 25 ми се струва подходящ, някоя от вас ако го има би ли споделила мнение? Благодаря Hug

# 159
Радвам се, че има вече от слънцезащитните на Нивеа, предполагам този Anti Glanz e хваленият против омазняване. След дълго лутане това лято каква слънцезащита да ползвам, ще заложа на Нивея срещу омазняване.

# 160
  • Асеновград
Момичета, някоя пробвала ли го е това, искам съвсем леко да ми посивее изсветленото (с балеаж съм, но не със супра ами с боя), ще си взема и професионалния син шампоан на матрикс ама исках и друго да пробвам, и обслужваха днес през вратата на магазина, нали не може още да се влиза и касиерката това ми препоръча и го взех, обаче да не ми стане много сива косата, пише че е за сребриста, бяла или изрусена коса, ако някоя го е пробвала да сподели мнение.😁

# 161
  • Ланкър, планините Овнерог
Синия шампоан на Матрикс го изхвълих почти цял. Трябва с ръкавици да се ползва, защото яко оцветява кожата. Не съм руса, та не мога да кажа дали върши работа, бях го взела да убива топлите отенъци на кестенявото ми - нищо не направи, че и трябва да се стои с него.

# 162
Момичета, някоя пробвала ли го е това, искам съвсем леко да ми посивее изсветленото (с балеаж съм, но не със супра ами с боя), ще си взема и професионалния син шампоан на матрикс ама исках и друго да пробвам, и обслужваха днес през вратата на магазина, нали не може още да се влиза и касиерката това ми препоръча и го взех, обаче да не ми стане много сива косата, пише че е за сребриста, бяла или изрусена коса, ако някоя го е пробвала да сподели мнение.😁

Това конкретно не съм ползвала, ако не се лъжа е някаква маска, но съм ползвала шампоана и балсама от същата серия, при мен резултат нямаше.

# 163
Имате ли впечатления от слънчевите очила, които се продават в ДМ?

# 164
  • Light of Zartha
Аз имам два чифта. Доволна съм. Удобни са ми, особено за шофиране, което при мен е изключителна рядкост.

Общи условия

Активация на акаунт