Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 867
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
според вас коя мицеларна вода е по-подходяща за много суха кожа, колебая се между микса и биотен Simple Smile
От тези двете бих избрала Микса.

# 256
Гита,от български дм ли е ?
Преди време едно момиче пита за тонера за коса на Елеа,да кажа че боядисва скалпа..друг ефект като че ли не виждам освен че скалпа ми е син направо ужас ..

# 257
  • Ланкър, планините Овнерог
Съвсем български - ДМ в Младост 1 , София.

# 258
  • софия
Сдобих се с измивно олио за лице на Белеа на днешното "отиванесамозамокрикърпи"

Пишеше, че е нов продукт. На варианта за разтъркване с пръсти не ми хареса, утре ще пробвам с тампони как ще е. Не люти на очите, което е добре.
[/quot

Като аромат как е?
Гъсто ли е,като се разтърка бяло ли става?
Аз взех вчера за тяло на Балеа и става бяло при разтъркване,обикновено взимам на Ла рош 1л на промоция ,но не открих.
Търся бюджетно за лице измиващо олио без натрапчив аромат.

# 259
Момичета, като споменахте намаленията в Субра, да попитам - имате ли впечатления от продуктите на JOWAE? Гледам, че са намалени там на 50%.
Стрхотни са! Имах спрей, който изпозлвах за моментална хидратация. Страхотна свежест.

# 260
Преди време едно момиче пита за тонера за коса на Елеа,да кажа че боядисва скалпа..друг ефект като че ли не виждам освен че скалпа ми е син направо ужас ..
Еее, а някакъв цвят по дължините стана ли? С колко измивания пада?

# 261
Стрхотни са! Имах спрей, който изпозлвах за моментална хидратация. Страхотна свежест.
Благодаря за включването! Не дочаках отзиви от форума и разгледах други източници, та поръчах няколко неща Simple Smile
След няколко седмици ще мога да ги пробвам, че имам доста продукти за доизмазване.

Само да добавя - от Субра поръчах вчера в 17ч, днес в 9ч ми е пристигнала пратката, изумена съм за светкавичната реакция.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 09:26 от Elyon Brown

# 262
А моята от Субра я анулираха поради изчерпана наличност, въпреки че единия от продуктите все още може да се добавя в кошницата...

# 263
  • Ланкър, планините Овнерог
Скрит текст:
Сдобих се с измивно олио за лице на Белеа на днешното "отиванесамозамокрикърпи"

Пишеше, че е нов продукт. На варианта за разтъркване с пръсти не ми хареса, утре ще пробвам с тампони как ще е. Не люти на очите, което е добре.

Като аромат как е?
Гъсто ли е,като се разтърка бяло ли става?
Аз взех вчера за тяло на Балеа и става бяло при разтъркване,обикновено взимам на Ла рош 1л на промоция ,но не открих.
Търся бюджетно за лице измиващо олио без натрапчив аромат.
Честно казано, не усетих миризмата, довечера ще подуша повече Simple Smile Бяло да стане не видях също. За първи път взимам такова нещо, до сега си ползвах моята бърканица от розова вода+базово масло, която пръскам на тампон и после минавам лицето. От лосионите им за тяло отдавна съм се отказала точно заради непопиването. Те са като сапун - колкото повече мажеш, по-бяло става.

# 264
  • Deutschland
Трудно попиват, но ароматите им са страхотни. Аз пазя един с бляскави частици от миналото лято, та ще си го ползвам

# 265
От Субрата съм много доволна, винаги коректни и пускат много добри намаления всеки път.
Заредих се със слънцезащитни за мен, мъжа и децата. Никакви дригерийни слънцезащитни няма да купя повече, имам горчив опит с такива. Винаги проверявайте състава на всичко, което слагате по лицата си !

# 266
И пак аз с въпрос. Този път за продуктите на Dermedic - някой с впечатления от този полски бранд? А и цените им са на половина в Нотино, за разлика от Лили и други сайтове, в които се продават в БГ.

Скрит текст:

# 267

От кое приложение е този анализ? 🤔

# 268
# 269

Общи условия

Активация на акаунт