Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 825
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
За издръжливост е важно базата и топа да са наистина хубави. Обикновено дрогерийните не са точно такива, за съжаление.
Цветния лак посредата може да е всякакъв, но трябва да е на два тънки равномерни слоя.
И с дрогерийни не е невъзможно, ключът е тънки слоеве и изчакване между всеки слой.
Trend it up не са лоши, Golden rose, Flormar - ползвала съм, харесват ми като за класа си.

# 421
При мен ме изсъхват и лакът се разваля веднага още, както момичетата са обяснили по-нагоре.

# 422
  • виртуално
А има ли изобщо бързосъхнещ топ лак който да се справи с основа, два слоя лак (уж и той бързосъхнещ) и той самия отгоре? Това ми звучи като легенди, всеки се хвали че му изсъхва всичко за нула време, ама нещо не ми се получава точно така. 
Има два, но не са от ДМ: Poshe и Seche Vite.
Ползвам ги вече над 10г като ги редувам.

# 423
А има ли изобщо бързосъхнещ топ лак който да се справи с основа, два слоя лак (уж и той бързосъхнещ) и той самия отгоре? Това ми звучи като легенди, всеки се хвали че му изсъхва всичко за нула време, ама нещо не ми се получава точно така. 
Има два, но не са от ДМ: Poshe и Seche Vite.
Ползвам ги вече над 10г като ги редувам.
И CND Vynilux, бих казала че е даже най-добрия.

# 424
И аз все по-рядко успявам да се лакирам прилично и затова в последно време не се лакирам изобщо. Ако се лакирам, свалям с лакочистител лака на следващия ден, защото не ми харесва гледката. Като виждам колко перфектни маникюри има, все нещо не е ок при мен. Дайте съвет като сме на тези тема според вас, момичета, трябва ли да избутам и аз моите кожички надолу, защото се притеснявам да не загрубеят. Ето ми ноктите:
Скрит текст:

# 425
  • София
Сори за офф топика, но...
Още един глас за Seche Vite  
Изсъхва докато си лакирам другата ръка и  то в дълбочина, а не само повърхностно.  Има страхотен  блясък и задържа цвета поне седмица. Когато съм с него всички ме питат дали съм с гел.

# 426
От години ползвам бързосъхнещи топ лакове, в началото Голден Роуз, а сега от години Сеш. Никога не съм имала издънки. Дори с Перфект УВ не съм имала, а се лакирам предимно вечер.

# 427
Значи аз нещо не правя както трябва, този на Голдън Роуз и него го имам бързосъхнещия. Същата работа, а си го купих с голяма надежда след препоръки...
Този от горната картинка къде го продават и каква му е цената горе-долу?

# 428
  • София
Здравейте!

Seche Vite къде може да се намери?

В Лили и ДМ продават ли ножици за подстригване?

# 429
Онлайн. Околко 17-8 лева е.

# 430
Пандора,мисля че в Лили до Черно море или на Владислав гледах.

# 431
Онлайн. Околко 17-8 лева е.
Ясно, надявах се да го има и някъде във физически магазин. А бързо ли се сгъстява, че видях такива коментари че трябвало и да се разрежда с някакъв пак техен разредител?

# 432
Аз го разреждам, но доста под половината шишенце, но не с техния разредител, а с този на Перфект.

# 433
Че то тогава супер звучи, щом става и с него. Направо ми връщате надеждата, почти съм се отказала от лакиране към момента, вече се замислях и за по-траен лак при маникюристка но пък и това не искам... Явно ще се пробва този топ при първа възможност.

# 434
  • * Under the stars *
Момичета , някоя от вас дали си е закупила от ластиците за трениране , които са в Лили ? Комплекта , който е с  3 или 5 броя ластици ( не съм сигурна колко точно , а в сайта май са изчерпани и не мога да дам линк ) . Как са като качество ? Заслужават ли си да се вземат ?

Общи условия

Активация на акаунт