Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 800
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Аз съм пробвала и не се получава. Има едни бариста, с които се получава пяна.

# 481
Аз съм пробвала и не се получава. Има едни бариста, с които се получава пяна.
Всеки път го заглеждам, но не съм го пробвала

# 482
Аз съм пробвала и с бариста и с обикновено, получава се, особено ако е с френска преса - става чудесна пяна.

# 483
Аз си правя пяна с фрапе миксерче. Вкъщи сме с долче густо машина и нямам кафемашина, която да има приставка за разбиване на мляко.

Това обаче хич не е по темата. 😀
За да е обаче:
Кажете лак за коса, от който сте доволни? Нещо от 1 месец съм се зарибила да си къдря косата с преса и пръскам един изостанал taft лак. Ама скоро ще свърши и искам нов. Най-важното е да не остава след и в никакъв случай да не изсушава връхчетата.

# 484
Този, който е в златисто от Лидъл. Направо е бетон. Не ми изсушава косата, но аз преди него нанасям miracle oil на aussie или като цяло някакво олио за коса. Цял ден не ми мърда прическата, и най-важното е, че като я разваля се разресва лесно и се измива добре, дори и с обикновен шампоан.

# 485
Anastasiya, има Елнет в ДМ. Това за мен е най-добрият лак, а ползвам от 5 клас 😁

# 486
Тази термозащтита дали е добра ? Между другото си търся и спрей балсам Hug

# 487
Тази термозащтита дали е добра ? Между другото си търся и спрей балсам Hug
На тази марка нищо не харесвам.

# 488
  • Варна
Аз пък харесвам на тази марка шампоаните и балсамите.
Серията с кератин и марула укротява чупливата ми коса и после изправянето с преса е като песен.

# 489
  • Deutschland
А моята става още по-къдрава от Ш и Б с кератин на Тресеме, но в последната година хормоните ми нещо се побъркаха и така...

# 490
  • Light of Zartha
Много странно, златният от Лидл ми идва много слаб на моята коса. Нещо от сорта на 3ка по скалата на тафт. И ми слепва косата на гнездо и няма разресване после, чааак като успея да го отмия става поносимо. Косата ми е гъста, но с много фин косъм, права като праз и естествено къдрица не задържа за повече от 30мин. Някакви съвети за къдрава прическа в моя случай?

# 491
  • Варна
А моята става още по-къдрава от Ш и Б с кератин на Тресеме, но в последната година хормоните ми нещо се побъркаха и така...

Ако искам бързо и лесно да се изправя с пресата, използвам ето тази комбинация Ш+Б:

Като аромат, обаче, повече ми допада ето този шампоан на марката:

# 492
Момичета, може ли препоръка за фиксиращ спрей за грим?
По принцип не ползвам, но сега от както се стопли времето имам чувство , че се разтичам 😅

# 493
Взех си ампули, с нова опаковка са

# 494
  • София
Йеее 🥳🥳🥳

Общи условия

Активация на акаунт