Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 791
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, момичета(и момчета) отдавна не съм ви чела - не ми остава време. Може ли да ми препоръчате слънцезащита за лице, че имам път днес към Лили и ДМ. Извинявам се ако скоро е коментирано,

# 496
Христос Воскресе!

Моля, препоръчайте ми измивно на Балеа! В момента им ползвам розовия за суха и чувствителна кожа, но определено не ми допада като усещане. Кожата ми е по-скоро нормална, склонна към образуване на пъпки.

Не спирам да го хваля. Ползвам поредна опаковка.

# 497
  • София
Здравейте, момичета(и момчета) отдавна не съм ви чела - не ми остава време. Може ли да ми препоръчате слънцезащита за лице, че имам път днес към Лили и ДМ. Извинявам се ако скоро е коментирано,
  Слънцезащитния на Нивеа с Q10 е много хубав. ✌

# 498
Става ли за под грим?
Аз също търся слънцезащита за лице, която да не запушва порите, да не седи с блажен филм и да става за употреба под грим.
Цената няма значение в случая.
До момента ползвах единствено фдт или бб със SPF, което отчитам като голямо грешка. Последните топли и слънчеви дни ми докараха 1-2 малки петънца по лицето.

# 499
Става ли за под грим?
Аз също търся слънцезащита за лице, която да не запушва порите, да не седи с блажен филм и да става за употреба под грим.
До момента ползвах единствено фдт или бб със SPF, което отчитам като голямо грешка. Последните топли и слънчеви дни ми докараха 1-2 малки петънца по лицето.
Biotrade pure skin spf 50+ е твоят продукт.

# 500
Жива и здрава да си! Flowers Hibiscus
Тези дни ще го взема и ще дам обратна връзка.

# 501
  • София
При мен става. Според мен е за нормална към суха кожа. Не оставя бял филм.

# 502
Става ли за под грим?
Адерма АС 50 SPF

# 503
Аз си търся  хубав почистващ продукт. Не знам от къде се сдобих със страшно много черни точки,грозни пори. Имам съмнение, че се подредих така от бюти ефект маската на Балеа.

За колко време идват поръчките от makeup?

Ролерите за лице в Дм,кога са станали толкова скъпи ?В началото като ги заредиха не бяха ли към 9-10 лв,онзи ден гледам 18 или 19лв струваха.

# 504
Пробвах хидратираща шийт маска на Балея с конопено масло, че отдавна ми стоеше в чекмеджето, а и кожата ми напоследък е екстремно суха.
Ами много е лепкава, след като я свалих едвам си траех кожата, едно мръсно и лепкаво чувство. А и никакъв ефект не видях. За мен това е разочароващ продукт.

# 505
Видяха, че са нашумели в ютуб, инстаграм и да хванат още някой на въдицата. Имам ги тези, от времето когато бяха абсолютно същите по 8-9 лева. Ползвала съм го около 5 пъти. Нямам нерви да се занимавам с него и не го ползвам.

# 506
  • София
Аз си търся  хубав почистващ продукт. Не знам от къде се сдобих със страшно много черни точки,грозни пори. Имам съмнение, че се подредих така от бюти ефект маската на Балеа.

Ролерите за лице в Дм,кога са станали толкова скъпи ?В началото като ги заредиха не бяха ли към 9-10 лв,онзи ден гледам 18 или 19лв струваха.
Трябва ти продукт с пилинг ефект ( ВНА- АНА). ✌

Аз съм пристрастена към ролера си, но моят не е от ДМ.

# 507
  • In The Middle Of Nowhere
По-евтиничък беше зеленият ролер, който беше 10тина лв., сега този с розов кварц (ли беше ) е по-скъп, вероятно за толкова пари колкото казвате. В момента има и Гуа ша розова пак към 16-17 лв...

# 508
  • Варна

Не знам дали почистващ продукт ще помогне, по-скоро почистване на порите при козметик.

Два пъти поръчвах от Мейкап. Първия път около коледните празници, не помня точно, но май почти седмица чаках - отдадох забавянето на празничните дни.
Втория път поръчах през февруари, празници уж няма, а поръчката дойде след около 5 дни.
Май повече няма да поръчвам оттам, изнервя ме това дълго чакане Grinning

# 509
Поръчките ми от makeup винаги са идвали за около седмица. Забавянето е май защото ги изпращат от Полша.

Общи условия

Активация на акаунт