Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 73

• 54 225
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Четох че ретинола може да се ползва от 27 годишна възраст, но аз още му се чудя.
Вкарвате ли го постепенно в рутината си? Или започвате просто всеки ден да си го ползвате?
Добре е да се вкара с внимание ,1-2 пъти седмично, за да се види как реагира кожата.

# 691
Скрит текст:

Намира ли се този серум из физическите магазини? Май не съм го мяркала.

# 692
  • Ланкър, планините Овнерог
На Делиа само хиалуроновия съм виждала в Лили. А са им хубави серумите.

# 693
Успях да го намеря в магазин за козметика, ама много ню-ню 10мл, ще го измажа за 2 дни Sweat Smile
Видях в ДМ-а, че имат няколко вида на марката, но този не.

Скрит текст:
Опитвам се да се справя с много упорити подкожи косъмчета и червени белези от тях, та чак ранички. Чух в някакво видео за бадемовата киселина, и да не изпусна. Взех и ексфолиращият тоник на Биотрейд, евентуално да пробият по-лесно, че аз не успявам да ги измъкна. Аман Neutral Face

Допълвам се, отдавна има в нашето ДМ. 3 вида бяха, по спомен. При кремовете и серумите са, но на много ниско ниво. Лесно се пропускат, както и е идеята, де. Скъпите на нивото на очите, пък евтините иди ги търси.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 17:08 от Nestle93

# 694
  • Ланкър, планините Овнерог
Да, 10-те мл ми малеят много. За 2 седмици ми стигат, като не го мажа само него всекидневно. В ДМ пък хич не съм виждала нещо на марката, да не са сега заредили?

# 695
  • София
Имаше ли храна за котки в Лили?

# 696
Имаше ли храна за котки в Лили?
Не, в ДМ има.

# 697
  • София

От ДМ купих едни лакомства за нашата котка. Само от първото пакетче хапна малко.
Купувах пауч от ДМ, последния път като бях,  не го видях. Има гранули и пастетчета.

# 698
  • Plovdiv, Bulgaria

Мнение за спрея за слънцезащита. И като цяло за слънцезащитните на ДМ, до сега не съм ги използвала.

Конкретно това не съм използвала, но 4г взимам вече от тяхната слънцезащита за малкия и съм доволна. Той е много бял и чувствителна кожа и няма проблеми.

# 699

Мнение за спрея за слънцезащита. И като цяло за слънцезащитните на ДМ, до сега не съм ги използвала.

Конкретно това не съм използвала, но 4г взимам вече от тяхната слънцезащита за малкия и съм доволна. Той е много бял и чувствителна кожа и няма проблеми.
Благодаря за отзива, ще пробвам и аз. Flowers Hibiscus

# 700
От няколко години ползвам тяхна слънцезащита от MED серията им, сега взех и за малката на Алверде, лесно се размазва, но цапа дрехите.

# 701
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате хубав лосион за тяло като за подарък?
Сестра ми имаше рожден ден и обича лосиони за тяло, но аз съм фалит и не мога да си позволя подарък за повече от 15, максимум 20 лева. Хрумва ли ви нещо подходящо за този повод да споделите?
Тя по принцип ползва скъпи козметики, но както споменах не мога да купя такава в момента.
Благодаря!

# 702
Аз много харесвам тези на Бетина Барти
https://apteka.framar.bg/30060100/%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BD … 500-%D0%BC%D0%BB-
Има ги почти навсякъде.
 Виктория Сикрет също влизат в бюджета ти - този би бил чудесен за лятото
https://www.parfimo.bg/victoria-s-secret-love-spell-shimmer-losi … o-za-jeni-236-ml/

# 703
Лаленце, в Дм има едни лосиони/кремове за тяло в кутия, доколкото знам са dupe  на един висок клас.

# 704
Копакабаната има ли лъскави частици?Помня,че миналата година много е обсъждахте и купувахте, но съм забравила има ли блясък.

Общи условия

Активация на акаунт