Най- сетне и ние да се разпишем в новата темичка! Ирини - просто нямам думи, хиляди благодарности за чудесното ни ново място за срещички! Дано новите ни теми в "Родени през 2006" да са изпълнени само с хубави новинки за нашите бебчета!
За хремичката на Спаси - наистина помпичката много помага, а и бебчо получава антитела от мама и вярвам, че много бързо ще се справи. Но ако имаш възможност пробвай и нещо хомеопатично. Хомеопатията е много по-безвредна от капчиците, които предписват педиатрите, а има и по-добър ефект. Една приятелка в събота ми се оплака за детенце, че има хрема и не е спал цяла нощ и с 1-2 хомеопатични монопрепаратчета , които му даваше разтворени в малко водичка през час вчера детето беше супер, без никакви признаци на хрема.
Рая е изцяло на кърма и все още ака при всяка смяна на памперса. До кога ще продължи да ака толкова често не зная.
Когато ни изписаха от болницата беше със супер подсечено дупе. На места кожичката и беше като свалена. Оправихме се за една седмица с хремчето за подсечено дупе на Бюбхен.
Столчето за кола го ползваме ежедневно и в къщи, в количката и в колата. Много помага при колики, защото бебчо е свит, а и като го полюшвам заспива доста бързо. В моята кола слагам столчето на предната седалка с гръб към посоката на движение, а в колага на тати - отзад и обратно. Вие как ги слагата?
Тази вечер Рая заспа към 2 часа , при положение че я изкъпахме към 8. Вече се съмнявам, че кърмата ми не и стига, защото яде около 2 часа, като непрекъснато сменях гърдите. Тя почва да суче и след малко се дърпа и пищи. Направо луднах! После се събуди към 5 хапна за малко и заспа, после в 8 и сега се успа отново. Очаквам всеки момент включване.
За разходките в парка - ние ходим всеки ден в Борисовата граадина, има ли други мами от форума, които се разхождат там?
Южния парк ни е малко далечко, но мога да идвам с колата и да паркирам някъде наблизо. Иначе като е лошо времето в Моловете е добро решение за размотаване.

Дано бъзро се оправи и да се радвате на празника от все сърце!
продължавам да се моля за тях 
не се ядосваше видимо, че не е акал всеки ден
След Инфакола започнах опаковка Лефаксин /Лефакс/ и сега бебо ака всеки ден по няколко пъти
От което съдя, че Инфакола леко е запичал. Обаче пък, беше доста по-добър резултата откъм колики. Дано съм ти била полезна!

Преди малко заспа и се надявам да спинка спокойно поне 2 -3 часа.