За памперсите-аз използвах досега Либеро и на Памперс,но по-доволна останах от втория вариант,при Либерото почти всеки памперс ми пропускаше от страни,до като на фирмата Памперс(3-6 кг.) Габи си стои сухичка до следващото сменяне и затова за сега ще си остана с тях.
За вигантола-мисля,че преди няколко дни споменах,че нашето джипи ни изписа по 2 капки сутрин на гладно-аз ги давам преди яденето в 6.00 часа.
За коликите-аз също съм на Саб симплекс,но не е купуван от тук,а ми го изпрати най-добрата ми приятелка от Германия-по този повод искам да ви кажа,че няма нищо общо с българския,нито като вкус,нито като гъстота и не предизвиква запек(поне на нас),само по опаковката са еднакви.Много съм доволна от него и давам в много редки случаи един път на вечер,както например. снощи,тъй като имахме зверски колики,но 30 мин. след приема детето се успокои и заспа.
За ваксините-с риск пак да се повторя,лекарката ме посъветва да си купя ваксина Пентаксим,тъй като най-добре се понася от бебетата и няма странични последствия от нея,цената й варира от 55-65 лева,зависи от къде я купувате(различни аптеки,различни цени).
Относно килограмите-и Габи за един месец е качила 1.5 кг,последния път тежеше 44кг.,а ни изписаха 2.500 и аз като Лулова,смятам,че малките бебета бързо покачват теглото и първия месец,за да наваксат и нямам намерение да спирам нощното хранене,(поне за сега).
Миналата седмица водих Габи на ортопед и ни изписа профилактично ортопедични гащи,с които стоим вкъщи,тъй като сме имали меки стави и за да не се получи луксация ни посъветва да стоим с тези гащи постоянно, другия месец на 09.11.сме на контролен преглед и се надявам този път всичко да е наред
.

Днес ще има дъъъъълга разходка, по време, на която Хари ще спи! Иначе той не желае да затвори очи от 9.00 сутринта до 24.00. Дремва от време на време по 10 мин и това е. Притеснявам се, защото все пак му е нужен сън.

Преди малко пробвах с физиологичният разтвор и после помпичката, но няма ефект. Нищо не изсмука