Аз свалих само 6 кг от ражсането до сега и ми остават още 10. Много зле се чувствам и даже се депресирам от време на време.
.Хубавото е че поне съм информирана за новините около вас. Ние иначе сме добре Габи се храни добре и е много кротичка и веселка, няма колики плаче само когато е гладна, само че и ние имаме проблеми с акането. Много се притесних, защото Ели пълнеше памперсите по 6 пъти на ден и сега с това изхождане по 1 път на 3-4 дни съм в потрес, говорих с педиатърката и четох та в общи линии ако бебето е спокойно няма проблем ако не се изхожда всеки ден 

колкото до идеята ти за благотворителността просто е чудесна, дано намериш подходящия формат, че сега вече е така трудно човек да разбере кой действително е нуждаещ се
колкото до даването на овесена водичка на толкова малко бебче те съветвам, както и всички останали, да се запознаете преди това със следния материал и тогава да прибягвате до този метод за разхлабване.
, важно е представянето на детето в обществото
за избора на деня съм се спряла на тази събота. Хубаво било на погачата на момиченце да имало пуканки да се пукали ергените по нея
Дано Спаси днес е по-добре.

!САШЕ, ДА СИ МНОГО ЗДРАВ И УСМИХНАТ, МИЛИЧЪК!Подкрепям те з асъбор 2007 

. Изобщо не се меря на кантар, защото се храня ужасно нездравословно /днес - мекици, айран, сладък салам и Макдоналдс...
На мен ми предписаха чай от нещо от рода на копъра Венкъл, пия го а той се отразява на бебко чрез кърмата. Иначе топя бибката в чайчето по малко и давам на детето. Но само държене на ръце и песнички помагат. Добре че майка ми все още е тук да помага. От другата седмица оставаме сами в къщи и трябва да се стягаме 

През деня беше изключително спокоен!
и се буди да хапне пак в 5.30,т.е. пропуска храненето в 3.00 часа!
Например ние един ден спим от 12.00 до 15.00 часа,на другия ден-не?И постоянно всичко е различно всеки ден,няма никакъв режим,чудно ми е при вас как е? 

Мамите с втори дечица,нека кажат за колко време успяхте да се върнете към старата си форма предишния път?
.Чувствам ви толкова близки,че имах нужда да споделя първо на вас радостната за мен новина.