Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 106
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Задава ли се някаква Туитър акция “не ни спирайте сериала, лютвааан”?? За един преател питам. Wink

Понеже сцената под дъжда ни е много любима и наистина си беше уау, да не говорим какво последва след това в апартамента на Серкан... Още 2 шапки - кандидатки за следващата тема. Grinning

# 376
  • Плевен / София
Али, благодаря за преводите Heart мисля, че разбрахме съществените неща, които не бяха толкова много Joy
Animal Snake Селин си тръгна като корумпиран политик , предаде властта и се изниза безнаказано...
Thinking Серкан има тумор, който бил толкова странен , че докторът не е виждал такъв случай и няма да го лекува, защото нямало лечение Joy
И ние трябва да повярваме , че Робот Болат, хипохондрикът Болат ще си стои така с тумор в главата без лечение и без да отиде при поне още 1-2-5ма лекари Thinking
Ето след такъв коментар нямам какво повече да кажа и аз за снощната серия....Взеха ни за канарчета...Обидно е...може да гледаме ромком, но не сме тъпи.....
Сценаристите може да са същите, но всеки човек трябва да се развива и да върви напред, а не да тъпче на едно място....Може да е имало фактори, които да са повлияли, но със сигурност имаше и по добри решения...Именно в такива моменти се вижда истинският професионализъм....

# 377
Ама защо съдим цялата турска публика по рейта на този Dizilah? Нали вие сами казвате, че е на база 2000-2500 души?

# 378
Не се очертава засега "спасителна" акция, няма за какво Wink
Фокс:
https://twitter.com/i/status/1378610790194950144
Което си означава, спокойно, пийте си кафенцето и да не ви пука.

# 379
Ама защо съдим цялата турска публика по рейта на този Dizilah? Нали вие сами казвате, че е на база 2000-2500 души?

Моята мисъл е доколко Фокс взима под внимание рейтингът, спрямо резултатите от другите измерители. И колко се съобразява с тях при решението да отмени сериал. Simple Smile

Cox Reytingleri!
( Digitürk,Dsmart,Tivibu Ve Dijital Platform Kutularından Elde Edilen İzleme Oranları)

(Tracking Rates Obtained From Digiturk, Dsmart, Tivibu and Digital Platform Boxes)

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 11:22 от midnight__sun

# 380
Момичета, моля ви не влизайте в драми! Фокс ще замете  проблема с рейтинга на Дизилизи под килима, както сценаристите драмата със Селин и бебето! 🤪😁😜И всичко продължава по старо му! 😁

# 381
  • София
А има ли инфо защо не снимат и кога ще започнат снимките на 39-ти епизод? Thinking

# 382
И те още не са започнали снимки, което ме навежда на мисълта, че днес няма да има фраг, та и утре даже...

# 383
  • София
Страхотна "шапка" за тема №83 - #375 - третият фотос на Бърборанка с розови очила.

# 384
Измервателната агенция измерва едни други резултати сега 😆 По обяд ще ви даде официални данни, които не са такива фантасмагории като на Дизи-на-баба-им-хвърчилото.

# 385
И те още не са започнали снимки, което ме навежда на мисълта, че днес няма да има фраг, та и утре даже...
То май и епизод няма да има, ако така продължават, едва ли за 3-4 дни ще успеят да заснемат и монтират всичко, обикновено май почват четвъртък-петък да снимат новия епизод и приключват към сряда?

# 386
  • Плевен / София
Страхотна "шапка" за тема №83 - #375 - третият фотос на Бърборанка с розови очила.

Постът с "шапките" е следващият 376 и личното ми предпочитание е за

и за първа страница задължително серията от тези...

# 387
# 388
Може да има и други от екипа с Корона вирус, не само Сарп. Те ѝ когато Елчин го хвана не казаха нищо няколко дни! Просто не знаят какво ще стане!

# 389
Момичета, добро утро .Flowers HibiscusSmile

Първо да благодаря за всяка публикация в темата, за информацията от Туитър, за прек-
                            расните гифчета и снимки на нашите любимци. Снощи в любовните сцени според мен
                            това не бяха Серкан и Еда, а това направо си бяха Керем и Ханде, почувствах го. Благода-
                             ря ви приятната компания снощи, но не можах да изкарам до края, че дедективската исто-
                             рия толкова ми доскуча, че отнесох плувката без време, явно съм била и много уморена.
                             Снощи я гледах с руско озвучаване, но и разбирайки всичко не ме впечатли много. Изглеж-
                             да Бърборанка е права, че очакванията ни бяха по-високи от продукта, който ни сервираха.
                             Марги, мен не си почерпила с торта, че аз бях една от първите, която защити Серкан, да си
                             изпълниш обещанието, ха, ха, ха.
                             Гости многократно ме е черпила, но ти не си.
                             Марги, благодаря ти за прекрасната къщичка, много е добра а и всяка по-нова става по-
                             хубава. Благодаря и на помагачките ти, избрали сте страхотни гифчета и снимки.HeartFlowers Hibiscus
                             Не мога да се съглася, че заметоха Селин под килима, разбира се, че в живота се случва и
                             това, но поне на екран пред публика лошите трябва да получат наказание за извършеното.
                              Как се измъкна като мокра връв, ами ще цитирам Бърборанка, изтеглихме късата клечка.

Не се безпокоя от тумора на Серкан, или ще е грешка или нещо друго, но ще има добър край.
.
                              Не съм изненадана от рейтинга на официалната агенция, защото е манипулиран, със сигур-
                              ност зад тях стоят назначените от президента мекерета ,турския СЕМ отдавна се опитва да
                              сваля рейнинга, този сериал е много различен и съвременен за тяхното общество, но тук те
                              се сблъскват с финансовите интереси на телевизионния канал Фокс. Не си мислете, че този
                              призив от продуцентите е случаен за 5 милиона, много добре така стана, че се и преизпълни
                              даже.
                              Снощи ми беше много радостно, когато стана ясно, че феновете туитват като луди и ще се
                              достигнат заветните 5 млн. Нека тези нещастници да разберат с кого си имат работа. В Тур-
                              ция могат да си въртят игрите, но в международен пран няма как да стане тази работа.

В началото серията беше много хубава, чувствена и емоционална, благодарение на Керем
                              и Ханде, после загубих интерес, толкова много пълнеж, че и с Ердем, ужас. Този герой е
                              толкова тъп, че чак и вдлъбнат. На мен ми дойде малко в повече, но ще се изкажа след
                              буквите, бих искала да не съм права.
                              Желая ви един хубав ден пълен с усмивки и добро настроение.HeartFlowers HibiscusSmiley

Общи условия

Активация на акаунт