Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 088
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Започва се Stuck Out Tongue Winking Eye

Явно ще вкарваме Фокс при "професионалистите" с турско дизи Wink

# 421
  • Плевен / София

# 422
Момичетаааа ,как сте в този дъждовен неделен ден?
Какво да кажа за снощи имали сме и подобри епизоди,нооооо Ханде и Керем са веднъж....обожавам ги.Ще ги гледам до край ,ще ги подкрепям докрай,защото благодарение на тяхната реална и сериал а любов помогнаха на толкова много хора да повярват в любовта ,да повярват в доброто,да се отърсят от пандемии ,стрес и сиво ежедневие .
По дяволите.....та те оцветиха живота ни ,усмихнаха душите ни и заживяхме с “Почукай на врата ми”❤❤❤🔥🔥🔥🧿🧿🧿

# 423
Не се косете за рейтинга, какъвто и да е според дизи-мизи, не вярвам преди края на май да има финал, когато по принцип приключват повечето сериали. Това са още 6-7 епизода, при положение, че имат и байрам май месец, така че ще са напълно достатъчно да завърши приказката както подобава.
Ако вземат решение и за лято вече, не знам, трябва някакъв тотален рестарт, както беше в РП, но и там все пак не можаха да изкарат много след това.
Поне до май сме бетон, според мен, при тази фенска любов. Sunglasses

# 424
# 425
Магия, взех едно от твоите гифчета, за да се пременя, извинявам се, че не попитах първо...

# 426
Няма никакъв проблем, пременяйте се, тези сцени заслужават да си ги виждаме всеки ден 💜💜

# 427
  • Плевен / София
Магия, взех едно от твоите гифчета, за да се пременя, извинявам се, че не попитах първо...
Точно за него си мислих ще се престраши ли някой да го използва....Честито
В любовта се редуват със

# 428
Stuck Out Tongue Winking Eye

Wink

Revolving Hearts

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 15:44 от mi_si

# 429
Всички очаквахме да хвърчи перушина от пилето , но не  и така е по-добре. Получи това , което си заслужи и изработи сама- пълно мълчание и безразличие.С хора като нея така се прави- мълчанието, неотразяването им , подминаването , безразличието е тяхното наказание. Другото ги храни и ги прави щастливи.
  Не съм разочарована, защото нямах очаквания. Еда и Серкан/ Керем и Ханде/ бяха великолепни, прекрасно показаха пълно щастие и себеотдаване. Това носене с една ръка беше умопомрачително.Танцът под дъжда също. Идеята за болестта на Серкан ми е малко неясна, нещо от рода "уж го има ,ама не съвсем", но пък по много хубав начин бе вмъкната идеята за  ценността на днешния ден ,за умението да изживяваме миговете, дадени ни в този единствен живот пълноценно . Ако зациклят на тумора , ще сменят жанра на филма , а не бива. Всъщност след толкова лъкатушения на сценария аз не знам какво искат да ни кажат авторите на сериала с него - че любовта променя хората и ги прави по- добри, че заради любовта, човек е готов на саможертва, че има такава голяма любов, която остава ,дори и когато човекът го няма/ тук се сещам за "Черна любов", да не дава господ/. Каквото и да е ,ми е интересно и ще си остана докрай верен почитател на сериала.
  Нямам профил в Туитър, нито в Инстаграм и не искам да имам. Вие сте ми достатъчни  и  истински  се радвам на ентусиазма , с който подкрепяте сериала ни.
   Благодаря ,че Ви има!:sparkling_heart:

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 15:57 от Mery18

# 430
Всички очаквахме да хвърчи перушина от пилето , но не  и така е по-добре. Получи това , което си заслужи и изработи сама- пълно мълчание и безразличие.С хора като нея така се прави- мълчанието, неотразяването им , подминаването , безразличието е тяхното наказание. Другото ги храни и ги прави щастливи.
  Не съм разочарована, защото нямах очаквания. Еда и Серкан/ Керем и Ханде/ бяха великолепни, прекрасно показаха пълно щастие и себеотдаване. Това носене с една ръка беше умопомрачително.Танцът под дъжда също. Идеята за болестта на Серкан ми е малко неясна, нещо от рода "уж го има ,ама не съвсем", но пък по много хубав начин бе вмъкната идеята за  ценността на днешния ден ,за умението да изживяваме миговете, дадени ни в този единствен живот пълноценно . Ако зациклят на тумора , ще сменят жанра на филма , а не бива. Всъщност след толкова лъкатушения на сценария аз не знам какво искат да ни кажат авторите на сериала с него - че любовта променя хората и ги прави по- добри, че заради любовта, човек е готов на саможертва, че има такава голяма любов, която остава ,дори и когато човекът го няма/ тук се сещам за "Черна любов", да не дава господ/. Каквото и да е ,ми е интересно и ще си остана докрай верен почитател на сериала.
  Нямам профил в Туитър, нито в Инстаграм и не искам да имам. Вие сте ми достатъчни  и  истински  се радвам на ентусиазма , с който подкрепяте сериала ни.
   Благодаря ,че Ви има!:sparkling_heart:
В днешния ден, зареден с други очаквания, изключително много ценя нашия оазис тук, в който не сме наложили инор на заобикалящия ни свят, но просто сме дали по-голям шанс на любовта и си мислех да напиша подобни неща. Радвам се, Мери, че си го направила по-много убедителен и точен начин. Да, така е, най-голямото наказание, а и обида е, когато се окажеш неважен, ненужен и излишен. Селин приключи. Чудя се,  защо сценаристите поискаха да разболеят Серкан, защото ако този тумор не се окаже грешка, това заболяване ще бъде сянката, която ще ни съпътства оттук-нататък. От това героят ни и неговите близки и приятели ще станат болезнено бдителни, поне в живота е така. С такава диагноза не можеш да не се съобразяваш, а когато се съобразяваш, ти ни живееш пълноценно. Мисля, че не беше необходимо.. Но аз също си оставам вярна на сериала. Много ми харесва, а когато не ми харесва  нещо, то е  като да чувстваш и знаеш, че любимият ти греши или не е прав, но ти го обичаш, и просто му прощаваш...

# 431
  • Пришълец
Наминавам да ви нагледам, че да ми мине по-приятно изборния ден Stuck Out Tongue Closed Eyes Много хубави кадри и гифчета от снощния епизод.

Танче Cake почерпих само тези, които бяха се разписали снощи, иначе е изключено да изредя поименно наведнъж всички от групата, та продължавам и днес Sweat Smile
Ели Ц.Cake Мари Cake Dessira Cake didiasp Cake Габи Динева Cake Бюшра Cake Азисия Cake Étoile* Cake Диде Cake

Диде, успокоих се, щом не те дразни пренареждането. Kissing Heart Много е хубаво така, като всеки който иска се включи с идея и чувства, че е допринесъл с нещо. Kissing Heart
Рейтинга е зле, но не го мисля, каквото-такова...

# 432
Още един сет от мен, много ми хареса тази сцена също 💜:

Малко по-късно идва и мини-чаршафа 😁💜

# 433
  • София
Ханде - секси жена

# 434
Момичетаа, признавам си снощи заспах на серията 😅
   Рязко ми паднаха батериите след дневната ,туитването ,темата ,а и да гледам епизода . От умората ли ,не знам ,но никак не ме докосна емоционално серията снощи .
     Тази сутрин, бодра , с нови сили и субтитри веднага си я пуснах . И искам да ви кажа ,че в първата част се разтапях от любов , втората се спуках от смях. Дори и Ердем бей ми беше смешен на моменти !😄
     И аз исках отмъщение за Селин и все още искам ,но да не забравяме ,че ако не беше Серкан и идеята му за фалшив годеж , заради холдинга и акциите ,а не за да се ожени за Селин ,сега тя щеше да е омъжена за Ферит и евентуално щастлива.

Той и пращаше грешни сигнали и тя с фалшивата си представа за идеалната любов лесно се върза . Разбирам я защо се озлоби ,но не я разбирам защо толкова прекали .
     Ханде и Керем няма да коментирам. Наслада за душата . Празник на сетивата Чувствам се като влюбена ученичка в тях!

А крими линията придоби смисъл със субтитри . И серията си беше чудничка . 🥰
    Не се давайте на смотаните дизимизи рейтинги ! 5 милиона туита всичките сериали заедни да се напънат не могат да направят ! Това си световен феномен ,новата световна пандемия -  " Почукай на вратата ми " .  

Забравих да благодаря за тортата на Маргарита 🤗🌺. За всеобщо щастие дори забравил Еда не е поискал Селин .
    И ,разбира се , Али , благодаря за преводите и разясненията . Без вас с Алекс живото гледане ще е само картинки . 🤗🌷

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 18:44 от Sezariya

Общи условия

Активация на акаунт