Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 82 #Ангелите ни обещаха 🌌 18+

• 22 052
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Плевен / София
Тайничко се надявах да вземат Дилара Аксюйек в нашия сериал. Тя в момента не снима нищо, мисля. Много я харесвам на външност и много щеше да й отива да се бута между Серкан и Еда. Въпреки че ми се иска да я гледам в главна роля, доста добре й пасват ролите на писличка. Wink
Моля, моля ...достатъчно я гледах три сезона в ИН....не искам...

# 601
Дилара и аз я харесвам, много и ходи роля да прави мръсно, щеше да е идеално допълнение към сериала и то точно както Бро казва - да се бута между Серкан и Еда. И аз я харесвам външно много, в Истанбулска невеста съм я гледала.

# 602
Пелин Улуксар - "Вуслат"...гадинка беше там...

# 603
  • София
Гости,
страшно симпатизирам на Дилара и ще обясня защо. И тя като Биге и Шафак Пекдемир пресъздаде един страхотен отрицателен образ в Истанбулска невеста. Много уважавам актриси, които успяват да изиграят добре отрицателни роли. Селин (от нашия сериал), Ипек (от Истанбулска невеста) и Иджлял (от Сега и завинаги) са не лесни персонажи. И не всяка актриса би се съгласила и би успяла да ги изиграе добре. Шапка свалям и на трите гореспоменати актриси за таланта и начина, по който изградиха тези персонажи. Още повече самите актриси нямат нищо общо с героините си като типажи. В живота са изключително непринудени, естествени, бунтарки, бих казала. А играха богати, разглезени и озлобени жени. Обличаха ги елегантно и доста претенциозно, в живота и трите се носят много по-небрежно. Към Дилара имам особен сантимент и освен това много харесах положителното развитие на Ипек. Според мен би стояла добре до Керем. Не че има шанс пред Ханде, но все пак щеше да се получи добре според мен да ги видим в общ проект. Simple Smile

# 604
  • Плевен / София
Гости,
страшно симпатизирам на Дилара и ще обясня защо. И тя като Биге и Шафак Пекдемир пресъздаде един страхотен отрицателен образ в Истанбулска невеста. Много уважавам актриси, които успяват да изиграят добре отрицателни роли. Селин (от нашия сериал), Ипек (от Истанбулска невеста) и Иджлял (от Сега и завинаги) са не лесни персонажи. И не всяка актриса би се съгласила и би успяла да ги изиграе добре. Шапка свалям и на трите гореспоменати актриси за таланта и начина, по който изградиха тези персонажи. Още повече самите актриси нямат нищо общо с героините си като типажи. В живота са изключително непринудени, естествени, бунтарки, бих казала. А играха богати, разглезени и озлобени жени. Обличаха ги елегантно и доста претенциозно, в живота и трите се носят много по-небрежно. Към Дилара имам особен сантимент и освен това много харесах положителното развитие на Ипек. Според мен би стояла добре до Керем. Не че има шанс пред Ханде, но все пак щеше да се получи добре според мен да ги видим в общ проект. Simple Smile
Така е...спор няма, но не повярвах, че накрая стана "бяла и добра" и заобича Сюрея....Не искам вече такива хора около Еда и Серкан....Искам да могат да се насладят на времето, в което са заедно, а драматизъм много докато се борят Серкан да оцелее...

# 605
  • София
Purple Heart Лека нощ, момичета! Purple Heart
Оставям ви с тези две усмивки - на щастливо влюбените Еда и Серкан. И с техния романтичен танц на любовта...
Nature Moon Сънувайте красиво! Nature Moon

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 00:52 от Бърборанка с розови очила

# 606
Лека нощ и от мен с това интересно гифче от Анталия! ⭐💜

# 607
Лека нощ и от мен и семейство Болат! Nature Moon Nature Sparkler

Edit:  Какво е слушал Керем и вече лягам с мисли за ашк вар. Cupid

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 01:18 от midnight__sun

# 608
  • Монтана
 Размисли по късни, късни доби...Така е като свършваш работния си ден, когато хората вече спят поне втори сън...!
Та..., гледам 38 серия в оригинал по канала на Fox, превод не ми е необходим на първите 40 -50 минути, гледам ги вече толкова пъти и не мога да им се нагледам на тези двамата!...Ей, Бога ми, ако между Керем и Ханде няма нищо в реалността, то тези сцени няма как да са торкова магнетични, то бива, то може, ама такова привличане и магнетизъм, такава любов в погледа и действията, такова чудо, аз, лично не бях виждала на филм!...Само в реалността!
Ама как може този Керем така да сменя емоциите си чрез погледа си...и колко добре режисьора и оператора използват тази страхотна негова дарба..., няма думи, с които да опиша възхищението си, оставам безмълвна!Гледам, гледам, гледам и все не мога да се нагледам!...на този човек само очите да му гледа човек, всичко ще разбере! Е, може си го!Много, ама много го може!
И ето сега е времето и аз да си кажа защо и кога започнах да следя сериала.По това време, юли месец беше, гледах Мистър Грешен, и в група за турски сериали във Фейсбук видях фрагмана на "Почукай на вратата ми" от серията в Анталия...За първи път видях Керем Бюрсин, Ханде я бях гледала с Бурак Денис в " Любовта не вярва на думи".Няма случайни неща, прищя ми се да видя първа серия от този филм, изгледах я на един дъх, след това и другите излезли вече в превод серии и започнах да чакам, но открих и тази страхотна група и заедно с всички вас не преставам да следя всичко свързано с нашите любимци и сериала.Там някъде и зарязах "Мистър Грешен", който за съжаление завърши преди да е започнал...Така че срещата ми с Керем Бюрсин е много скорошна, но не спирам и няма да спра да се възхищавам на таланта и възможностите на този прекрасен млад актьор.
Най-хубавото на партньорството между Ханде и Керем е, че Ханде направо задобрява с всяка серия, при нея професионалното израстване е направо очебийно, тя направо разцъфтява в сцени между двамата!...Какво повече може да се иска от една актриса!
Да спра, така или иначе нямам талант да изразявам чувствата си в писмена форма, а ми се иска да кажа много неща във възхита на този страхотен актьор Керем Бюрсин и завиждам на тези, които са го открили и оценили в самото начало на професионалната му кариера.Но, нейсе, по-добре късно, отколкото никога...Ще го следя, любимец №1 ми е!
Затова и много се ядосвам, когато сценаристите използват възможностите му за пародийни сцени!...Всички ясно си дават сметка, че тези 5 000 000 и кусур са най-вече за двойката Ханде и Керем!Всичко около тях е добре направен пълнеж от също много стойностни актьори, които също заслужават адмирации!Никак, ама никак не му е лесно на актьора, който играе Ердем, например - да влезеш в кожата на такъв тъпанар си е абсолютна майстория!...Всички, всички са страхотни, не за пръв път ще го кажа - затова и им се получават нещата...Затова и имат такава световна известност, за каквато другите "рейтингови" сериали и в сънищата си няма как да видят!...
Тези всичките не играят, те просто се забавляват!...Защото много могат!
Започнах с Керем, пак ще завърша с него - Голям е, Много Голям!
Лека нощ! И простете ако ви досадих!

# 609
Добро утро, момичета! 🌼

Пожелавам ви лек и усмихнат вторник! Нека в деня ви има поне едно такова щуро приключение като детективската история на Ед и Серкан. 💜
Vai,  много ми харесаха разсъжденията ти, напълно споделям твоето мнение 💛

# 610
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 611
Добро утро прекрасен ден 💮🌸🌼🌺

Керем за изненадата

# 612
Добро утро Flowers Hibiscus
Керем много приказлив тези дни Joy сега пък две изненади щяло да има Joy
Ина постът ти беше прекрасен Flowers Hibiscus

# 613
След фрага -  "Имаме два живота: вторият започва, когато си дадем сметка, че имаме само един!" - Конфуций
Слънцето пое по своя път, дарявайки ни с топлината си. Нека денят ви е усмихнат. Преди Серкан/Керем да дрънне звънчето  с мисълта "Стига ви толкова. Глоби няма да се плащат. Мечтайте и напасвайте какво се е случило."

# 614
Ще падна от смях 😂😂 Керем ще ме умори, толкова е бил зает явно, че не е погледнал телефона си (с какво лииии....) и забравил за изненадата, а всички ние стоим и чакаме. 😂 А така! Да се реваншира с две изненади! 🙈
Редактирам се: Тази тема я приключихме за два дни! 🤯

Общи условия

Активация на акаунт