Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 252

• 62 214
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте

Злати

Цитат
#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн #TubaBüyüküstün

Кто она - настоящая женщина?

Настоящая женщина живет своими ориентирами, сама их придумывает и сама воплощает. И, если они не похожи на стандарты других, это не очень ее беспокоит. Она разрешает другим людям оценивать себя так, как им того хочется. Знает, что миссия «понравиться всем» глупа и невыполнима.
Настоящая женщина работает над собой, но никогда не делает этого для того, чтобы заслужить чье-то одобрение. Она делает это из любви к себе.

От инстаграма на Енгин -  Тук е хубаво 🙋🏽‍♂️.

Приятен следобед,дами

# 106
  • На луната
Здравейте в този мрачен неделен следобед.
Благодаря за снимките и резюмето за следващата серия. Май предположенията ми ще се окажат верни, и Седат ще забърка Мави в нова каша.
Димони, не си струва да обръщаш внимание. Simple Smile Едва ли някой ще се съобрази с хейтърите при покупката на сериала. В интерес на истината той не е нищо особено, и не блести с оригиналност, нито като замисъл, нито като развитие. Единственото, което го прави ценен за публиката са имената на Енгин, Неслихан и Туба, а и тримата са много талантливи и популярни.
По принцип избягвам да пиша за впечатленията си от актьорите, и наблягам на героите, но ти някак ме провокира да си споделя мнението.
Наре беше доста сложна героиня изискваща максимума. Тя, както и Санджар бе подложена на толкова емоционални катаклизми и катарзиси, че в един момент вече почти никой не се съмняваше, че има психични отклонения. Не е лесно да играеш толкова противоречива и алогична героиня, която на всичкото отгоре беше и хипер емоционална. Неслихан се справи повече от чудесно, и аз нямам ни една забележка към играта й. Дори беше една от причините да загледам сериала. Покрай хейтърите й, и неприятния вкус който ми остана, като заряза сериала, нямам никакво желание да съм й фенка или да следя кариерата й. Тя може и да няма вина, но някак цялата тая помия ме отблъсна, и може да е голяма актриса, но честно казано вече ми е все тая. 
Туба съм я гледала само в Черни пари и любов, и обожавам синергията им с Енгин. Синхрона им е толкова естествен, че сякаш не полагат грам усилия да си партнират. Но най-хубавото е, че са толкова различни като Мави и Санджар, че все едно за пръв път ги гледам да играят заедно, а това никак не е лесно, тъй като Елиф и Йомер си бяха емблематична двойка. Това което направи Туба, включвайки се в един умиращ сериал, беше толкова въодушевяващо и позитивно за феновете, че аз я захаресвах повече от преди. Някои ще кажат, какво толкова е направила, хонорара й вероятно е баснословен. Сигурна съм, че не е опряла до тоя хонорар, и от реклами печели повече, отколкото да включва името си в сериал с рейтинг на ежедневните бози, които вървят по телевизията им.
Освен това влезе толкова естествено, сякаш по пантофи, и се сработи с останалите сякаш е там от първа серия. Харесвам нейната Мави, защото е загадъчна, спокойна и едновременно силна и ранима. След Наре, която ми действаше изтощително на всички сетива, Мави ме успокоява.
За Енгин тази сериал сигурно е бил голямо изпитание. Сценаристките натовариха героя му с толкова негативизъм, че доста от зрителите така и не му дадоха втори шанс. Дамгосаха го като най-черния, най-грешния, най-недостойният за прошка. Възвеличаха един Гедиз, който в началото наистина беше чудесен, но единствено защото сценаристите бяха решили да ни покажат само едната страна на героите. Показаха ни тъмната страна на Санджар, и светлата на Гедиз. Но ние хората сме толкова сложно устроени, че няма как да сме само ангели или демони. Някои до последно останаха слепи за недостатъците на Гедиз, и добродетелите на Санджар. Факт е, че нито един от двамата не е съвършен. Аз харесвах Гедиз, и то доста. Но най-много ги харесвах в тандем със Санджар. Двамата, като екип бяха просто неустоими.
Що се отнася до това дали е трябвало да съберат предателите, нямаше как да се случи. Наре до последно вярваше, че обича Санджар, и то толкова силно, че си тръгна. Защото видяхме, че без нея той поне има някакъв шанс за щастие. В интерес на истината аз не я смятам за предателка. Тя беше една нещастна и травмирана жена, която не знаеше, как да бъде щастлива, нито какво иска.
Едва ли като са подписвали договорите си, Енгин и Неслихан са знаели какво ще играят до края. То май никой от техните актьори не знае, иначе сериалите им щяха да са с 90% по-малко. Дано поне Туба да е била наясно, но едва ли. Тя се съгласи толкова бързо, че вероятно още не й бяха написали първите реплики.
Доста дълъг и объркан пост стана, и логиката ми, както и тази на сериала ни се загуби, но исках да кажа, че поне се насладихме на страхотна актьорска игра. От всичко, което съм гледала с Енгин, това е една от най-трудните му роли, наред с Мустафа Булут и Керим. Трудни и провокативни герои, натоварени с много вина и грешки. Трябва наистина да си отявлен хейтър да не признаеш, че тук той се раздаде на макс, и преведе блестящо Санджар през всички възможни човешки емоционални състояния. Но за да имаш очи да видиш доброто, трябва да си отворен за него Simple Smile

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 18:50 от Alaska 80

# 107
Аляска, аз съм съгласна с всяка една твоя дума, с изключение за предателството. Винаги съм казвала, че Неслихан е талантлива като актриса. И се радвах като разбрах, че ще играят в един проект с Енгин. Обаче едно е актрисата, друго героинята. И да, със сигурност не са знаели какво ги очаква, обаче професионализмът се изразява в това, да можеш да се справиш и да си отговорен. И сигурно щях да вярвам в необходимостта от напускането на Неслихан, ако не беше нейното поведение след това. Всъщност с това ме отблъсна, не с хейтърите. Аз дори не ги чета. Покрай коментари на реакции понякога стигам и до тях.
Да, Наре и за мен беше психично болна, но да са споменали сценаристките за този проблем на героинята си? Те оставиха много зрители да си мислят, че е здрава, че не може да прости, че играе на щастие, че който обича трябва да има безусловно доверие и т.н. Сега и новите отново се опитват да пробутват една утопия, че истинската любов е безусловна. Такива неща не съществуват. Винаги има условия, понякога малки, понякога големи. Та щом като е здрава според сценаристите Наре, елементът на предателството съществува. Да не говорим за поведението ѝ след като разбра, че Гедиз е влюбен в нея. Дистанция, йок. Отново споделяне, отново лъжи и общи планове. И този, лошият Санджар лично я закарва при Гедиз за да си говори с него тя и за да му каже, че не го мрази, че винаги го е обичала като приятел и продължава да го обича. Добре, че Санджар не чува и не вижда това. Ясно е, че според сценария обича Санджар и дори го казва на Гедиз, но тя направи повече за Акън, отколкото за любимия си. Някакъв вид предателство я съпровождаше непрекъснато. Дори Елван се почувства предадена. И пак казвам, за мен Наре е такава, защото сценаристките ми я представиха по този начин. Никой не се замисли още в самото начало, как така Наре тръгва да се сприятелява отново с мъж и да споделя всичко с него, при това този път съвършено непознат, при положение, че има опит с такова приятелство. Оставаше накрая да накарат и Гедиз да я изнасили.. Разбира се той не е Акън, но и неговата черна страна не е за подценяване, а Наре нямаше как да знае какъв е той в действителност. Дойде моментът да го заплашва, ама какво направи, пак същото.
И да, аз харесвах светлият Гедиз, особено в тандем със Санджар. Но за мен беше ясно, че рано или късно няма да е светъл. От една страна такова беше представянето на образа още преди да започне сериала, от друга фактът, че се влюбва в забранената любов. Всъщност самото влюбване не е проблем, проблем е като прекрачиш границата. А те си бяха дали и обещание, което той наруши. С какво Санджар беше заслужил всичко, което заради тези двама души трябваше да понесе? Сега след 48 серия една приятелка ми каза, че е трябвало поне един микроинфаркт да му измислят на героя, та да е по-правдоподобно. Как се понася всичко? Колко товар може още да понесе? И всичко, защото не повярвал на любимата си за изнасилването и я изхвърлил? Поне да беше я понабил, та да има за какво да се хванат плюещите, ама те си измислиха, че и това е направил. Всъщност физическото насилие от страна на Наре не се брои, а там имаше шамари.
Енгин за мен е много добър актьор, дори и да го бяха направили съвсем отрицателен, той пак щеше да си изиграе ролята подобаващо. А с Туба просто са като смазана машина, която работи безотказно по всяко време. Щом си гледала АБО, значи си видяла, че той може и сам, без партньорка да блесне. Това го могат и много други, обаче с партньори не им се получава на всички. Няма да споменавам примери за да не засягам никой, но има много и при това става дума за известни артисти. Туба и Енгин просто могат всичко. Само да не плачат с глас. Това специално Неслихан го може по-добре.

А иначе американците са закупили продължението на ДП. Laughing Не са послушали Зейнепче и са направили голяма грешка. Laughing Laughing Laughing Обаче Узбекистан май я е послушал. Laughing Laughing Laughing Ами смешно е това.

Ето го Санджар след подписването на съгласието за аборт. Колко могат по този начин да кажат всичко без думи?
Със сигурност Туба е между можещите.

# 108
Добро утро в понеделник!

Да започнем новата седмица с усмивка и добро настроение в очакване на
едни от най-пъстрите и цветни празници-Лазаровден и Цветница.

Вичи Heart Димони Purple Heart Аласка Blue Heart,благодаря ви за новите снимки,колажи и изказани мисли за сериала ни и героите му! Вече сме към края и ще ми липсва!

До сега понеделник беше нашия ден за кино.Но вече ще е утре.Вчера не пуснаха 2 фрагман,надявам се за днес!

Какво е написала Mirna Talarico/Мирна Таларико за срещата си с Туба и Енгин на сета в конака.Понеже е на руски ез. и е дълго го пускам в скрит текст.

Скрит текст:
Engin Akyürek For Ever

Свидетельство Mirna Talarico к ее встрече с Энгином на съёмках #SefirinKızi
В моей поездке в Бодрум было все, настоящая Одиссея! Как только я приехала (в пятницу утром), я узнала, что они отдыхают. Я чуть не умерла, но, как говорится, в непогоду, мы провели с моим другом Хасаном, чтобы посетить все места, где снимали, невероятные сцены с захватывающими пейзажами! Каждый из них заставлял меня заново пережить то, что там произошло, адреналин на пике, думая, что в понедельник начнут снимать (я уже была в восторге), я узнала, что в понедельник они тоже не снимают. Могу вас заверить, что я уже была в полном стрессе, думая, что не увижу их, но у нас была новость, что во вторник они будут записываться в особняке. На следующий день нас повезли в особняк, там были все из производственной группы, и они сказали нам, что Энгин был там, но не Туба. Через час подъезжает джип, из которого выходят Туба и ассистент, я позвонила ей, представилась, она была очень милая, поблагодарила меня за подарки, подписала журнал Vogue, все очень сердечно и мило, она красивая! Она не такая маленькая, как я думала, у нее были кольца, которые она носит в сериале, мы попрощались и они поблагодарили всех за поддержку в сетях. А что насчет Энгина, когда я увидела, что он приближается ко мне, я чуть не упала от волнения! Я представилась по-турецки, и он говорит, вы говорите по-турецки? Я говорю ему немного, немного, и он засмеялся. Он поблагодарил меня за подарки, которые я ему подарила, и он подписал книгу на испанском языке и спросил меня, нравится ли она мне, я много рассказывала ему, он подписал свой последний рассказ в журнале Kafasina, правда в том, что я не могла поверить в это, потому что он не торопился уходить. Затем подошел другой актер, позвал его сфотографироваться, я сказала ему, как мы восхищаемся им, как человеком, так и профессионалом, и что мне нравится пара, которую он создает с Тубой, он всегда благодарен, очень просто и мило. , а когда он собирается уходить и приближает кулак, чтобы ударить меня 2 раза, вот он уже что-то мне дал! Они не могут представить себе тот момент!
Подумать только, это был вторник, 13-е! Самый лучший вторник 13 числа в моей жизни! То, что навсегда останется в моем сердце.
Спасибо, Туба и Энгин, за то, что сделали всех нас, кто является частью нашей группы ENTU FANS SPAIN, такими счастливыми.
Я хочу поблагодарить Розиту Калле, Барбару, Ширли, Нэнси и Кристину за огромную помощь, которую они мне всегда оказывали.

Желая ви приятен ден и спокойна седмица!

# 109
Здравейте, момичета в началото на новата седмица

Колкото и да не ми се иска, но времето тези дни си е направо есенно. Но каквото- такова .Hands V Можем единствено да се съобразяваме с него. И да станем по-отговорни към майката Природа по отношение на изсичането на горите

Злати Flowers Hibiscus , Вичи Flowers Hibiscus благодаря ви за споделенот през уикенда и днес. Не можжах да се включа, защото отново се обучавах, защото не съм си научила това, което както трябва Smile Wink
Димони Flowers Hibiscus, Аляска Flowers Hibiscus отново прекрасни  постове, които изчетох с интерес, защото така образите на Санджар, Наре и Гедиз ми станаха още по-пълнокръвни. Колкото до фенските желания да не се закупува даден сериал или да се закупи - това най-малкото ще повлияе на тези,кото са решили да го закупят. Но пък това е показател за нивото на тези, които имат такива претенции. Има хора, които показват същността си само когато се крият зад нещо-параван, псевдоним и т.н . Жалко, защото се числят фенове /почитатели/ на някой актьор/актриса.

Mesh Flowers Hibiscus много хубав пост си написала. Почти идентични са и моите усещания за Мави Hands V

Днес Туба е споделила в Инстасторито си този портрет. Не разбрах дали е нарисуван от нея или от фен? Rolling Eyes
https://www.instagram.com/stories/tubabustun.official/2554646773424723041/

От  ДП в ТТ са пуснали тази снимка от предстоящата серия Hands V

[Elvan’ın yaşadıkları, onu ciddi bir karar vermeye sürüklüyor...
Yeni bölümüyle yarın 20.00’de Star’da!
@startv @ngmediatv @o3medya @FeritAktug @Cumulonimbus__]//cdn.bg-mamma.com/ixOl/z2hLN.jpg[/img]
Опитът на Елван го кара да вземе сериозно решение ..

Изглежда, че не трябва да отписваме Бура съвсем. Гледам, че се радва се на Гедиз младши Yum

Няколкогифчета от серията Hands V

В очакване  на новия трейлър ви оставям за сега

Хубав следобед!

# 110
Имаме си много хубав мил откъс....как Мелек разбира,че ще става кака...

https://youtu.be/Jc1MKc1Mkso

с руски субт.
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456245882%2F22cd86e92b8a … pl_wall_-46308288

# 111
HeartpulseЗдравейте, момичета! Heartpulse

Много хубав откъс са ни пуснали. Всички си мислехме, че ще се празнува рожденния ден на Мави, но не било това. Семейство Ефеоглу прави най-прекрасната изненада на Мелек по прекрасен начин. А Мави и Санджар отново ни пленяват с любовта си. Магьосници са двамата и това си е.

Допълвам от инстаграм.

А Ейлем е написала: „От сега нататък вторниците са по-красиви за мен“

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 20:54 от Dimony

# 112
Привет отново

Ето, че от продукцията ни зарадваха с откъс от епизода, който предстои да видим утре вечер Наистина мнпгп оригинален начин да кажат на Мелек, че ще става кака Злати мерси, че ни го донесе

Ето го откъса- трейлър с български буквички , за което благодаря за превода

Димони  Мави и Санджар греят от щастие. Хубави гифчета с двамата. За химията в играта на Туба и Енгин нямам думи. И в КРА я имаше, с което спечелиха сърцата на зрителите в Южна Америка. Сега отново я показват по толкова естествен и ненатрапчив начин. И двойката МавСан няма нищо общо с Елмер Просто са радост за очите и ушите на зрителите

Гледам, че "Халисето" обича да се забавлява в живота Smile

А тази снимка от рекламата във Вог не бях я виждала. . Туба днес я е споделила в сторито си Прекрасна е и затова я повтарям леко изрязана

Лека нощ!

# 113
Здравейте

Момичета Благодаря на всички вас,за интересните мнения гифчета,новини,снимки,за всичко което сте споделили.

„За да получа вдъхновение, не се страхувам да опитвам, тоест да не се страхувам от докосване, живот, страдание, разочарование, падания или високи издигания.“

Цитат
Туба поставила в Инстастори (репост Vogue Türkiye)
Не только ее личность актрисы; Туба Бюйюкюстюн, которую мы знаем по её успешной работе во многих видах искусства, говорит Vogue Turkey, что в основе творчества лежит подвергать сомнению все, что она видит, и попытка понять смысл, и добавляет: "Чтобы получить вдохновение, я не боюсь пробовать, то есть не бояться прикосновений, жизни, страданий, разочарований, падений или высоких подъёмов".

Мили ,приятни моменти,но не се знае,какво още ще ни сервират,злодеите,за да ни отровят приятните моменти.

Хубав и спорен ден.До по -късно.

# 114
Добро утро,момичета!

Кафето във вторник ухае ароматно и ни събужда с цветни мисли.
Нека днес във всичко да ни върви и денят да бъде успешен и радостен.

Ето днес вече е нашия ден за кино. Hands Plus1
Очакват ни красиви моменти,но и врага не спи!Така,че ще има от всичко,няма как!
Важното е да се наслаждаваме на играта на Туба и Енгин,че не останаха епизоди!

Туба е добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Добро утро...Nature Sparkles

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242304%2F9423e2a9 … pl_wall_-63875573

Канти Hug Димони Hug,благодаря ви за отразеното от вчера-гифчета,линк за преведения фрагман на бг. и коментарите! Two Hearts

Вичи Hug,за споделеното от днес! Revolving Hearts

Туба е направила репост в инстасторито на изказване на актьорът Генджо Еркал...

Скрит текст:
Это моё письменное заявление.
Да, это мои публикации. Я занимаюсь политическим театром уже 60 лет. Я критикую несправедливость, угнетение, насилие, лицемерие, которые я вижу в мире и в нашей стране. Естественно, такой позицией я беспокою военные и гражданские консервативные силы. Это моя миссия. Я никогда не прибегал к оскорблениям, потому что не думал, что это поможет. Я против президентской системы. Я против ограничения свободы слова, тюремного заточения людей за их позицию. Я против разрушения природы, и закатывание её в асфальт. Я против искаженного экономического порядка, который делает бедных еще беднее. Я против постоянной пропаганды феномена религии в светской стране и ее использования в качестве политического материала. Я постоянно говорю об этом, как на сцене, так и в социальных сетях, но никогда не оскорбляю. Я не понимаю, где президент был оскорблен в моих публикациях @gencoerkal

=============================================================

--------------------------------------------------------------------------------------

Никой не се сети една снимка да пусне за да не редактирам.....

хаштага за  49 еп. е #iyikisen - добре че си ти

линкове за онлайн гледане....
https://youtu.be/APbEMxrFjXo
https://www.canlitv.vin/star-tv
https://www.startv.com.tr/canli-yayin
https://www.canlitv.me/star-tv-canli-96
https://www.canlitv.today/star-tv
https://www.ecanlitvizle.live/star-tv-ca
http://kesintisiz1.tv/startv

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 18:13 от Zlatina3

# 115
Привет, момичета! Heartpulse

Днес е нашия ден. Пуснаха ни вчера един хубав откъс, но днес най-вероятно ни чакат и много драматични моменти. Важното е да има баланс.
Злати, наистина греят от щастие, ама и толкова любов има в погледите им, в прегръдката, че не знам накъде повече. Пък и Мави доста естествено за двама влюбени го беше прегърнала Санджар под якето. Малко нескопосан беше финала, така го бяха отрязали, ни в клин, ни в ръкав, но ние и на това сме доволни. Вероятно си мислят, че така ни държат под напрежение като не ни показват реакцията на Мелек, но е възможно и да се случва веднага след това нещо.

Скрит текст:
Забелязвам, че един пост ми е изтрит. Но той беше прочетен от всички, които следят темата ни и от много които изобщо не лайкват. Дори предполагам кой може да е доносникът, което показва, че отговаря на характеристиките, които съм дала в този си пост за такива хора. Laughing

Очевидно е, че Мави няма да изпие чая, сега интересното е кой ще я спре или направи така, че да не се случи това. Дали Халисе? Или Гюлсие? Или някой друг? Но дори и Халисе да е, няма да ме омилостиви по никакъв начин. Дори това, че ѝ минават такива мисли, за мен е достатъчен показател, че е лош човек. А и ако правилно разбирам озета, тя ще е разкъсана от дилемата - съвест или възможност да загуби детето си, не бебето, както беше в превода. А тази дилема показва, че тя слага съвсестта от едната страна, но убийството като път да си върне сина. Което значи, че мозъкът ѝ продължава да дава заето.

Приятно гледане на всички, които ще гледат тази вечер! Heartpulse

# 116
Привет, момичета и от мен малко преди началото на епизода

Вичи донесла си ни сутринта кафенце с хубави снимки
Злати мерси за линковете за гледане он лайн
Димони за съжаление винаги е имало към нашата тема бдителни съгледвачи, които успяват да доведат понякога до прочистване. Но като се почисти се отваря място за нови неща да се споделят. А написаното от теб изглежда е истина, защото истината в повечето пъти е болезнена и не особено лицеприятна Hands V И затова се трие
Да си припомним още няколко момента от 48 еп Yum
Доказателството на Санджар в любов към Мави Animal Heart Eyes Cat

Моментите, когато Мави осъзна, че освен, че Санджар я обича е много засегнат от решението й да махне бебето им Hands V

Много хубава снимка на Туба и Енгин за постер Flowers Hibiscus

Злати  и този път хаштага  е хубав #iyikisen - добре че си ти Дава надежда, че ще се справят с лошото и ще си го кажат накрая Hands V

Да си пожелаем добър нет и гадните неща да са по-малко и лесно смилаеми Hands Pray

# 117
Започна с откъса,който ни пуснаха...

Халисе не беше съгласна,но Седат е записал разговора им и  я постави пред свършен факт...

Мелек е щастлива,тича по брега  и вика,че ще става кака...

Горката Елван...колко й е мъчно,че е имала брат и го изгуби...

-------------------------------

За името на бебо ако е момче Мави предложи да се казва Мехмет Ефе на името на дядо Ефе....

Мави покани Халисе на гости...каза на Санджар...да й дадат втори шанс....

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 21:45 от Zlatina3

# 118
Много въздействаща сцена- на фона на това, което пише Мелек в дневника си, Халисе пазарува отровите си.
Санджар и Халисе се сдобряват благодарение на Мави.

А семейството е щастливо.

# 119

накратко кратък превод от рускините...до рекламите....

Начало серии.

Мелек узнает о том, что скоро станет сестренкой и на радостях бегает по пляжу и сообщает всем встречным, что у неё скоро будет братик или сестрёнка.
Тем временем, Халисе пытается откреститься от Седата и его планов, но Седат включает ей запись их разговора, угрожая отдать её Санджару, и Халисе вынуждена согласиться на сделку. Она покупает траву в местной лавке, торговец предупреждает, что её нельзя беременным. Халисе говорит, что покупает для себя.
Елван тем временем узнает, что её отец и мать умерли, а брат Кархаман погиб и ей предстоит оформить опеку над его ребёнком. Пока она озадачена и просит Аллаха указать ей верный путь.
Мави и Санджар счастливы. Они согласны и на мальчика, и на девочку, и придумывают им имена. Мави предлагает назвать мальчика Мехметом, а Санджар предлагает назвать девочку Эким (как погибшую дочь Мави).
Мави с телефона Санджара звонит Халисе и приглашает её на семейный ужин, надеясь наладить отношения со свекровью.
Тем временем, Седат страдает, глядя на фото счастливой троицы и вспоминает свою дочь. Появляется посол и советует ему провести время с Дуду, так как умные образованные женщины в его вкусе:)
Халисе появляется на пороге дома Мави с подарками.

имаше и кратък танц....

Яхя се залепи за Елван ....

Последна редакция: вт, 20 апр 2021, 22:25 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт