💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

• 57 312
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 105
  • Велико Търново
Щом го обичала - щяла да се справи. А той като знае за страха ѝ, пък я подлага на това, обича ли я?

Лейля уж добре тръгна, ама що тъй запецна...

# 106
На Здравка явно ѝ е лошо само да гледа отстрани. Не знам защо не я изведат и да ѝ спестят този стрес...

Не е шега тази игра, не знам кой я е измислил, но змиите могат да ухапят ако се почувстват застрашени.

# 107
Ако ще правиш нещо за нас и за любовта.... тоя е пълен идиот

# 108
Лейля беше в много кофти стресираща компания - една уплашена (Здравка), един пукал (Миро) и един натякващ (Иван).

# 109
От една страна го разбирам Миро...наистина, ако тя все пак беше опитала и успяла (по никакъв начин не омаловажавам фобията й, явно наистина и да ги гледа не може, говоря хипотетично), и той беше заложил 10 лева щеше да е тъпо. Може би златната среда в случая беше най-удачно - 2500...нито малко, нито много.

# 110
Аз не го разбирам пък Миро. Разбирам ако Здравка знаеше залога и да се пробва хем да преодолее фобията хем да си заслужава със сумата, но тя не го знае така че обяснението на Миро ми беше никакво.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 11:49 от Вив*

# 111
Здравка каза,харесват ме,ще залагам.Няма как Миро да заложи 0.40 ст.Слуша милия.

# 112
  • София
Е може ли Миро да е такъв пън. Знае за фобията на Здравка ,прави такъв голям залог и после мига на парцали. Ако съм на мястото на Здравка щях да искам да го плесна с нещо тежко ,то бива да не мислиш ,ама чак пък толкова не бива
Не знам дали е пън, но оставам с впечатление, че е безпомощен добряк... а Здравка е моторът, който ги дърпа и движи.

# 113
Държанието на Станимир не ми хареса този път. В предишни игри се е стремял да успокоява Тина, а сега постигна обратния ефект - нервничеше, допълнително напрегна атмосферата... Явно мисълта да не прекара нощта с половинката го изкарва извън релси.

# 114
# 115
Лейля и Миро са ми сладки заедно. Здравка и Иван също повече си подхождат откъм височина и фигура.

# 116
  • UK
Доста натоварваща игра. Мирослав се показа като човек, който изобщо не може да прецени ситуацията,  Станимир ми потвърди представата, че е ревнивец и мрънкало. И двамата изобщо не ми харесват.

# 117
  • Велико Търново
Лейля и Иван бяха една от двете двойки, които прегърнаха Деница и Николай на последната елиминация. А сега са "вързани" точно за хората, срещу които гласуваха.

Хахах, утре ще е забавно с мъжете в тъмницата.

# 118
Разбирам я Здравка. Ако мене ме вкарат някъде с ято гълъби, точно като нея ще реагирам.

# 119
Аз не бих бръкнала в кошер.

Общи условия

Активация на акаунт