💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

• 57 318
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 120
Все повече симпатизирам на Иван и Лейля.

Мен щяха да ме изгубят на жабата, изпитвам ужас от тях. Не е фобия, но е голям страх и трудно щяха да ме склонят да я пипна, камо ли да я целувам.

# 121
Наистина се получи кофти с последните 2 двойки. Те казаха, че най-малко са общували във вилата и най-малко се познават и според мен затова ги сложиха заедно. Само не ми е ясно, как ходят до тоалетна? Според мен като спрат камерите няма как да останат завързани така, още по-малко пък да се къпят или ходят до тоалетна в този състав. Абсурдно е.

Мирослав определено не трябваше да залага толкова пари. Още повече като знае страха на Здравка. Дори и да го беше преборила, трябваше да са в златната среда. Макар, че борбата пак щеше да е между същите двойки.

Яд ме е за Иван и Лейля. Той заложи много, защото беше сигурен, че тя ще се справи. Защото най-малкото не я е страх. Но защо така се запъна тя, не знам. Нямаха късмет този път.

Имам усещането, че тези 2 двойки ще ходят на елиминации. Този път Здравка и Миро може да не успеят да се спасят.

# 122
  • Далечният изток
Мен само мишки мнооого ме плашат.
Мисля, че змии не особено, но играта все пак ми беше супер гнусна.
Очаквах Лейля да се справи. Жалко.

# 123
Мисля, че напрежението и страха на Здравка по някакъв начин повлияха на Лейля. В днешната игра не мога да не отбележа приятното държание на Поли. Ако не беше тя, може би и Тина не би се справила. Помогна й много повече от истеричният и мъж.

# 124
Аз мисля, че правилният залог трябваше да е 2500. И да спечелят- супер. И да загубят- поне е само половината. Но той определено прекали и направо си я унижи

# 125
И на мен ми хареса как Поли помагаше на Тина.

# 126
Мисля, че напрежението и страха на Здравка по някакъв начин повлияха на Лейля. В днешната игра не мога да не отбележа приятното държание на Поли. Ако не беше тя, може би и Тина не би се справила. Помогна й много повече от истеричният и мъж.

Подкрепям. Поли днес беше супер. И на мен ми хареса.

# 127
Поли така самоотвержено помагаше на Тина, защото иначе нейният Мо трябваше да го завържат с Тинчето.Joy

# 128
Лейля уж добре тръгна, ама що тъй запецна...
Май като разбра, че тя във всички случаи е прецакана и в момента спасява мъжа си и жената, която я прецака, спря да се старае. Wink

Поли така самоотвержено помагаше на Тина, защото иначе нейният Мо трябваше да го завържат с Тинчето.Joy
Е, това не зависеше от Тина и евентуалния й провал. Мо зависеше от играта на Поли.

# 129
Тина ужасно си пипа косата, чопли се, върти я.
И като слуша Миро долната ѝ устна увисва..

# 130
Е може ли Миро да е такъв пън. Знае за фобията на Здравка ,прави такъв голям залог и после мига на парцали. Ако съм на мястото на Здравка щях да искам да го плесна с нещо тежко ,то бива да не мислиш ,ама чак пък толкова не бива
Не знам дали е пън, но оставам с впечатление, че е безпомощен добряк... а Здравка е моторът, който ги дърпа и движи.
Ами безпомощен е защото не влага грам мисъл.
Така като гледам е от типа мъже,които цял живот са на отглеждане, преди майка му го е побутвала,а сега чака жената до него да го води

# 131
# 132
Не знам така ли са спали, ама ...айде няма нужда да се жертвам да спя с дънки само и само да не ме види друг мъж.

# 133
Не разбрах защо се събраха 4 в една спалня. Какво пречи да се разделят 2х2. Ревност?

# 134
Разбира се, че не са спали така. Wink
Сигурно и някой от екипа е спал с тях за да ги отключва в случай, че на някого му се приходи по нужда.

Общи условия

Активация на акаунт