💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

• 57 322
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Напълно разбирам Здравка, а и останалите...
Скрит текст:
Имах такъв страх/гнус от змии, че дори като ги виждах на екран си закривах очите, както още правя, когато показват рани или такива направени с грим в някой филм...
Живеем в къща и когато си правехме градината ми докараха с камион едни морени, баш когато мм беше извън  България. Разтовариха ги вътре в градината и докато ги навигирам Joy, за да ги сложат на подходящите места, щото после не можем да ги мръднем, синът ми, който тогава беше на 6, ми вика: Мамо, мамо, една змия влезе под този камък... Със скоростта на светлината го грабнах и се затворих в къщата, пичовете си тръгнаха и аз не знаех, как повече бихме излезли навън... направо психясах, а детето ми донесе един дезодорант и ми вика: Ей ся ще я напръскам... едва в този момент отново загрях, че съм майка... Joy  и реших да хвана бика за рогата.
Звъня на 112! Естествено, това не била тяхна работа и да съм позвънила на пожарната, оказа се, че не е и тяхна. Насочиха ме към полицията... и аз взех , че ги потърсих и тях Grinning - естествено - резултат нулев.
И изведнъж се сетих за  природонаучния музей на БАН. Мъжът с когото говорих веднага пристигна, обиколи цялата градина и потърси около камъните... почти час търси безрезултатно и за да ме успокои предположи, че е избягала от двора. Само че оградата ни е зид и не виждах откъде, аджеба, е излязла. Той разбра, че съм се побъркала от страх и реши да ме образова. На лаптопа ми показва различни змии от нашите ширини, но аз не поглеждам към екрана... бяха едни навивки, нямам думи. Най-накрая кандисах и поглеждам м/у пръстите си, а той ми обяснява как да разпознавам отровни от неотровни... ококорих се и повече от час човекът остана с мен, докато не видя, че вече ги гледам спокойно.  Наистина!  Вече нямам никакъв проблем да ги гледам... на екран, разбира се.
Така че напълно разбирам Здравка, а и останалите... дори да не те е страх, чувството е отвратително, особено като изсъскат, сигурно смразяват кръвта...

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 23:44 от art deco

# 136
И аз разбирам Здравка, но не разбирам големия залог на Миро, защото според мен ще са на елиминации и аут.

# 137
Изключително тъпа постъпка от негова страна

# 138
Може да му е омръзнало на Миро да се излага в ефир и да иска да си ходи вкъщи. Това на шега, ама тези игри с влечуги взеха вече да ме отегчават. Кога ще дават нещо с математика, че ми се гледа Simple Smile
От продукцията много добре знаят кой участник какви слаби места и фобии има, попълвали са куп въпросници на кастингите. И защо поне не теглиха жребий коя двойка с коя да се падне, а ги разпределиха предварително. Лейля как да не се демотивира, като още преди да е започнала изпитанието си разбра, че вече без вина е наказана да стои вързана с Миро. Затова не се и представи добре.  Всяка двойка играе за себе си, какво има да ги групират за сеир! Така индиректно влияят и на гласуването после.

И да не е толкова негативно - ето кой тества състезания в новия сезон Simple Smile
https://www.instagram.com/p/CNDlhQBL6IF/

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 04:48 от @NoName

# 139
  • София
Прекалиха от продукцията.
Да бръкнеш при змиите е едно, ама да ровиш между тях 10 минути беше ненужно. Изводът какъв е? Че която жена не се страхува от змии е ревнива?
Не ми хареса играта днес. И ми стана мъчно за Здравка.

# 140
  • София
И аз разбирам Здравка, но не разбирам големия залог на Миро, защото според мен ще са на елиминации и аут.
Реакцията ми беше провокирана по-скоро от тезата, че останалите момичета /без Здравка/ по-скоро са драматизирали излишно и едва ли не са го играли изплашени или отвратени.

# 141
  • Испания

Ужас! Не са ми симпатични и двамата. Чета коментари, че били най-добрите. Много се надявам да не ги направят победители.

# 142
  • SF
Може би наистина са добри, но Дани (момчето) е доста т... ограничен. Момичето също не блести с мисъл и познания, но поне кряка и вдига пара. При Дани обаче училището май не му е било приоритет.

# 143
Не ѝ разбирам прическата на Дени. Една клечеста- тук късо, там дълго

# 144
  • SF
Прилича на тези коси, под които са закачени удължения.

# 145
Да ама май тя няма?!

# 146
  • SF
Може би няма, просто така е подстригана - един къс етаж и надолу виси без съединения.

# 147
  • Берлин
Играта ми беше противна, а не забавна. Всичко сте казали вече.
Не ме убивайте, но снощи харесах Яница за първи път ✌

# 148
  • SF
Не те убиваме! И на мене ми хареса.

# 149
Мирослав стана много приказлив, когато беше завързан за Лейля. Изключително глупава игра, струва ми се, че днешната ще бъде интересна.

Общи условия

Активация на акаунт