💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

• 57 326
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 150
Май този сезон са го ударили на икономии. Наблягат на бюджетни игри, а не на зрелищни. Почнаха да се повтарят- не разбирам какво й е различното на тая игра с оная с плъховете. Все ровят сред гадинки да извадят нещо си. Утре пък някакви предмети ще разпознават, пак евтинко за организация. Доста предвидимо е че Миро и Здравка ще са на елиминация, единствения въпрос с кой ще са. Шанса им е да са с Дени и Дани и Поли и Мохамед, пред тях биха ги избрали, с други ако са нямат шанс.

# 151
  • SF
А защо момчетата не си направиха някакви легла напода, а легнаха върху дъските???
Момчил и Яница как се сдобиха с въглавници, мекичко, одеалца...
Можеха по друг начин да направят конфигурацията за спане.
Мисля, че не са спали по този начин, а на нас така ни го показаха - как лягат на твърдия под, без възглавници. Поне по едно яке да бяха пъхнали под главите си.

# 152
  • Sofia
Нямя да те убиваме 😀 На мен Яница изобщо не ми хареса, много крякане и врякане, изключително шумна и неприятна личност. Няма ли кой да й даде съвет как да се облича? С тези "кратки" панталони, които явно много харесва, изглежда още по-късокрака и насъразмерна.
Снощи беше гадно и не ми хареса играта, гледах с половин око, не понасям змии дори, и на картинка.

# 153
Хм, това лягане на пода беше само един - два дубъла.
Изобщо не им вярвам.
От друго съм озадачена.
Миналата година като, че ли нямаше толкова гадории за жените.
Уляха се! То не бяха мишки, змии, жаби...
Аз все си мислех, че отказалите се ще са печеливши.
Ама тази вечер играта я имаше преди - да ги видим мъжете!

# 154
  • Испания
Мирослав стана много приказлив, когато беше завързан за Лейля.

Пред Здравка смее ли да отвори уста! Хем по-малък, хем по-нисък, хем по-малко пари носи вкъщи /прилежно бяхме осведомени още от първия момент/. Има право само да мълчи.

# 155
Изобщо не вярвам, че са спали така. Нито завивки имаха жените на леглото,  пък мъжете  освен без завивки можеха поне по 1 възглавница да сложат за да изглежда по-достоверно

# 156
И аз забелязах, че Миро до Лейля направо грейна и се съживи Nature Sun With Face Много ми харесаха двамата един до друг.

Забелязах обаче, че Иван едвам изтрайваше философстванията на Здравка, която и при него са правеше на генерал и се опитваше да доминира.

Мисля, че Здравка е много тегава, обича да доминира и като цяло е възприела един по-мъжки модел на поведение.

# 157
Като казваха правилата останах с впечатлението, че ще са разделени докато са вързани, а не така 4-Мата заедно. Щеше да е интересно да ги видим по този начин, а и какво пречи да си легнат като бели хора 2х2 на леглата, верижката беше сравнително дълга.
Мисля, че ако Здравка и гадже са на елиминации с Поли и Мохамед ще гласуват за последните. Имаше някакви негативни мнения за тях във вилата, но мисля, че вече общуват повече с тях и биха ги избрали, освен ако не гласуват стратегически да елиминират силна двойка.

# 158
  • София
Telesilla, ами тя направо си е измолила мъж от съдбата, който да я следва безропотно. Мене ако питаш, рядко има такъв синхрон в една двойка... единият да командори, а другият да го приема за нормално. Ако беше някой от другите мъжОве, нямаше да спрат да си крещят... Joy

# 159
Миналата седмица Здравка бесня срещу Миро. Сега се свила като кравай

# 160
Миро е от типа плахи, обрани, затворени, не съвсем вярващи си и неинициативни мъже, във визитката и после в предаването Здравка разкри, че тя е направила крачки към него - за сближаване, за първа целувка, за първи секс, за първото Обичам те и т. н., че тя все взима инициативата, тя го е направила свое гадже, не той нея(пасивен е). Но въпреки това не мисля, че Миро е *безгръбначен чехльо*, не. И май наистина е благодарен, че си има такава жена, май това му е трябвало. А Здравка с нейните дадености - външен вид  и поведение, мъжка енергия... да се пробва да видим дали ще ѝ се отвори парашутът при друг. Не всеки би я взел. Мое мнение! Аз, ако съм мъж, не бих я взел/а.
Както в темата има хора, които ожалват Яница и ѝ симпатизират, даже ни обвиниха, че я нападаме, така пък аз ожалвам Миро, не ми хареса как реши да прави висок залог при загубена кауза (Здравка и змии), но въпреки това го виждам като свястно плахо момче, обичащо и уважаващо  Здравка. Обърка се той снощи, обърка се, искаше уж доверие да ѝ гласува, ама... стана мазало.

# 161
  • Испания
В подобна връзка каквото и да предприеме, все ще сгреши.

# 162
  • Велико Търново
За "вързаните" да са четиримата заедно те си го избраха, иначе никой не ги е задължавал.

Обърка се той снощи, обърка се, искаше уж доверие да ѝ гласува, ама... стана мазало.
Точно. Доверие при фобия - трудна работа. Хич не успя да прецени момента.

# 163
Какво доверие при фобия,хората при силен страх блокират и нито приемат нито предават. Очевидно при Здравка е истинска фобия ,а не като при Поли която само плямпа. Здравка трепереше още преди Емо да махне покривалото на терариума и напълно изключи като видя змиите.
Мъжа ми изпитва такъв ужас от змии,той като кара с колата и види някоя по пътя вдига краката и се разтреперва. Безумно е от такъв човек за очакваш че ще бръкне при тях и да му говориш "в името на любовта" дрън дрън

# 164
  • София
Ох, тоя Миро бе, само като го видях, че довечера ще лапа четката за тоалетната, за да разбере какво е това..... От страх да не му се карат пак направи този абсурден залог. Да не би З. да го обвини, че я подценява, че е слаба, но пак сбърка. И той знаеше ли изобщо, че тя има точно такава фобия? Аз също имам и моят мъж не би заложил и 1 ст. Как се преодолява фобия в името на любовта - никак, невъзможно е. Ето аз снощи и за секунда не съм погледнала към екрана, слушах само тази съскаща гадост. Направо изумях колко много жени снощи се оказа, че нямат проблем със змиите, браво на тях, а аз си мислех, че е по-масово да имаме такава фобия.

Общи условия

Активация на акаунт