💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

• 56 710
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 1 065
  • SF
Аз не запомних кой беше нанизал връзките неправилно, но се възхитих на съобразителността на участника. Много обичам такива нестандартни решения на задачите. Simple Smile

# 1 066
  • Велико Търново
Мохамед.

Момчил пък не ги беше издърпал докрай и от най-предните дупки излизаха цели "примки", но не виждам неговият начин да се обявява за "неправилен". Срещу хитринката на Мо обаче направо масов скок си беше.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 00:48 от DamaPika

# 1 067
  • SF
Според правилата на играта неправилно е, ако са пропуснати дупки или ако не са вързани на фльонга. Останалото е съобразителност и победа чрез логика. Правилата трябва да се спазват и ако не са нарушени, само става по-интересно.
Когато Яница яде котешката храна, от паничката й падаха бонбонки. Доста изсипа настрани.
Също не беше съвсем без значение за крайния изход това, че Емо настоя Денислава да вземе точка и да играе. Така Денислава и Даниел не бяха на финал, а заради това, че Момчил си има най-добри приятели във вилата и много забавно повединие, те  бяха подкрепени, което отстрани Здравка и Мирослав.
Водещият не трябва така да диктува решенията на участниците.
Денислава не можа сама да съобрази как би се спасила и би променила хода на играта.
Защото, ако им се паднат игри със спорт, висене, катерене, дори с викане, тя ще победи останалите момичета.

# 1 068
Мисля, че и Данитата да бяха, пак щяха да ги подкрепят срещу Здравка и Миро. Това е някаква поддръжка между по-младите двойки.

# 1 069
Емо просто обясни на Денислава, че и да не вземе точка от Здравка и Миро, това не им помага, защото така или иначе те нямат шанс да спечелят играта.
От друга страна обаче, лишат ли се от шанса да вземат точка, Д2 директно отиват на елиминации.
Аз не мисля, че това е отказване, Емо просто обясни какво ще се случи, защото Денислава очевидно не беше разбрала. В крайна сметка решението беше нейно накрая.
За съжаление и Д2 да бяха отишли на елиминации, пак щяха да се спасят.
Здравка и Миро си отпаднаха и при 2-та случая. Стана ясно многократно, че кухите лейки се подкрепят.

# 1 070
  • earth
Те всичките съвсем се оплетоха с глупавите си аргумнти за точките.
Да подкрепили еди кой си, за да се спаси. Ами те като се спасят нали други ще заемат тяхното място.
Не искали да вземат точка от еди кои си, за да не им навредят, но може ако по този начин навредят индиректно на трети.

Толкова ли не им стиска да кажат: "Все някой трябва да е на елиминация. Ние сме си направили приоритетен лист и играем според него."

# 1 071
  • София
Извинявам се, ако е коментирано вече. Коя зодия е Поли и коя Мохамед?
Тя - рак, той - везни. Запомнила съм го, защото баба ми и дядо ми бяха точно тази комбинация и имаха изключително здрави и хармонични отношения към 50 г, до смъртта си.
Мисля, че Поли е зодия Лъв. Някъде видях 23.07 или 24.07 е родена.

# 1 072
Те всичките съвсем се оплетоха с глупавите си аргумнти за точките.
Да подкрепили еди кой си, за да се спаси. Ами те като се спасят нали други ще заемат тяхното място.
Не искали да вземат точка от еди кои си, за да не им навредят, но може ако по този начин навредят индиректно на трети.

Толкова ли не им стиска да кажат: "Все някой трябва да е на елиминация. Ние сме си направили приоритетен лист и играем според него."

Естествено, че не им стиска, защото автоматично ги записва в листата на останалите за номинации. Трябва да се разбираш със социума, за да просъществуваш. Момчил това перфектно го е осъзнал и оцеляват. По и Мо не се вписват в общността и ако сгрешат са аут.

# 1 073
Те правилата може да позволяват, ама победата остава някак под съмнение. Масата хора не одобряват такива тарикатлъци.
За връзките на маратонките,как да е,ама за пукането на балона...Като го спука с ръце,гледаше като наак.. фараон.Екипът гледа избирателно.Все пак,не забравям,че дисквалифицираха Деница и дедо именно за такъв селски тарикатлък.

# 1 074
  • До морето
Истината е, че трите кухи двойки се поддържат и който и да се изправи срещу тях ще изгори! Нито По и Мо, нито Дуписима, нито неАдекватните имат шанс срещу която и да е от трите двойки при гласуване. Докато ги оставяха, защото са лесна конкуренция, сега се оказа, че те са си комбина. Единственият им шанс е 2 от 3те двойки да са пред телевизора.

# 1 075
  • Sofia
Това надали е толкова трудно, предвид умствения им капацитет.
Яница - вечно не разбрала правилата и играеща друга игра.
Тина - с тая провиснала уста, как не й е влязла някоя муха, направо се чудя! Мисълта й работи със скоростта на охлюв, докато я хване.. тя изчезнала. 😊
Дени - тук има лъч надежда (спортен хъс), но половинката й е тотал щета. Проблемът не е в обединението на посредствените двойки, а в липсата на такова при уж по-интелигентните. Но там Егото си казва думата.

# 1 076
А представяте ли си,ако има игра от сорта на "Кой е по-по-кух"? И трите двойки ще са на пангара и няма да могат да си се самоподкрепят Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 09:48 от rainbow9020

# 1 077
  • SF
Подкрепата между Дени, Тина, Яница си е съвсем естествена, логична и в реда на нещата. Те не търсят някой, който да им говори на неразбираем за тях език. Вълнуват се от коси, бюти блендери, да си намачкат кученцето, да говорят с преправени гласчета. Мъжете им се сприятеляват лесно.
За какво им е Тяна, която е решила, че все нещо трябва да учи, за какво им е Здравка, която няма тоалетка вкъщи, Милена е по-близка до възрастта на майките им.
Съвсем, съвсем нормално е да си се подкрепят. Ако не се подкрепят, все едно бягат от природата си.

Подозирам какви са зодиите на Поли и на Тяна. Но само подозирам.  Simple Smile Адриана, ти имаш ли предположения?

# 1 078
Поли е рак, Тяна е лъв.

# 1 079
И двете са типични представителки на зодията.

Общи условия

Активация на акаунт