💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 5 /04.04. - 18.04.2021/

• 56 715
  • 1 124
  •   1
Отговори
# 1 050
И на мен ми липсват нережисирани кадри. Тези хора не може да не се събират и да си говорят свободно помежду си, да се опознават, да си разказват истории...

# 1 051
  • SF
Имат такива моменти, но предаването не е ежедневно, а само 3 дни - денят на играта на мъжете, денят на жените и денят с играта като двойки. Не остава почти никакво време за други сцени, освен да ни покажат как си сгъват дрехите и пред екипа се надъхват, че ако никой не ги подкрепи, не е краят на света.
Това не е Биг Брадър и вилата им не е осеяна с камери и снимачен екип, който по цял ден да ги следва и да им подслушва микрофоните.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 11:29 от Esmee

# 1 052
Да де, в това време, в което си свалят грима или говорят заучени слова, да излъчват нещо по-интересно. Нямах предвид  тайно и подслушвано като в ББ, ами разговори на масата, по диваните...нещо такова забавно.

# 1 053
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Скрит текст:
Какви качествени двойки? Още по време на първия епизод писах, че са взели всяка двойка заради нещо точно определено:
- голяма възрастова разлика в полза на мъжа
- голяма възрастова разлика в полза на жената + голяма разлика във височината + голяма разлика във финансовия принос в семейството /3 в 1 + още нещо/
- смесен брак
- изневяра и прошка /бонус "наши хора", които ще рекламират уж случайно/
- двойка млади спортисти
- млада двойка, живееща в чужбина
- двойка с по-голям стаж, живееща извън България
- кокошка-токачка и веселяк, на когото уж всичко му е наред
- двойка разделени, които се събират заради формата
- двама младоци, които са като напушени и с клинична веселост
- едно патриархално семейство, което като че ли идва не от 20, а поне от 19 век
И т. н.
Само да вметна:
1. Дълго време смятах, че отговорните за каста не са си свършили качествено работата, но вече си мисля, че кандидатурите са били твърде слаби, което пък води и до това, което гледаме.
2. Изброеното от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 до голяма степен също е ограничило възможността за качествен подбор.

Скрит текст:
Цитат на Amaryllis
Не знам миналата година, защото беше първи сезон ли, ама не ме дразнеха така двойките...тогава само Божидара ме дразнеше много, ама в този сезон почти всички ме дразнят.

AmaryllisS  Много точно и аз съм на същото мнение.
Тина -  замръзнала на 5 години, глупава глезла, потропваща с краче. Джуките и са потрес...no comment!
Мирко - гола вОда, интелект 0, нямат стратегия, защото се иска да имаш нещо на горния етаж, че да я изградиш...
Яница - ооххх, това нещо няма да го търпя и 2 минути.
Чудя се на мама и тати и родата дали не ги е срам от нея или може би се гордеят .....
Момчи - герой!
Денитата, той - бавен и муден, тя - по-мъж от него
Мама и син д-ра, ами не са ми интересни, тя само мига, винаги е виновна, неадекватна,
а той едва прикрива гнева си в случай, че загубят
Тяна - влязла е в роля, прави се на мила и благородна, но всъсщност Дуписима е комплексирана.
Понякога обаче  сякаш усещам и някаква прикрита тиха болка...
Иво - ами пази си мястото в семейството човека....
По и Мо - лицемери, за тях  е важна само победата.  По ме натоварва, явно си мисли, че пред нея е Мо и не спира да каканиже. Голяма умница, ама ми идва в повече.
Горкият Мо - ,,браво, мило, браво"!!!!
и отпадналите Здравка и Миро - сладури, допълват се, усеща се, че държат един на друг по техен си начин.
За съжаление нямам фаворити заради много слабия сезон / двойки и игри/.

# 1 054
И аз имах предвид точно това, което е написала Нина - не да ги следят денонощно, но да им сложат камери докато общуват, белким  да видим и ние прочутото чувство за хумор на доктора. Ни най-малко не са ми интересни, докато пред камерата се мляскат по пижами за "лека нощ". Предполагам, че след това си свалят макиажа.

# 1 055
  • earth
Кои качества им липсват?

Никой не може да управлява самолет, например. Един пилот да вземат да вкарат! Нали?

# 1 056
  • Далечният изток
Абе добре са си хората. Представителна извадка.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 23:54 от Не се сърди, човече

# 1 057
  • SF
Нина, разбирам те и точно тези неща биха ми били интересни. И понеже, аз харесвам подбора и смятам, че хората са нормални и подходящи, сигурно би било смешно и забавно.
Но докато си вечерят и се закачат, ако влезе снимачният екип с микрофоните над главите им и камерите, край на непринудените разговори.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 23:53 от Не се сърди, човече

# 1 058
Абе добре са си хората. Представителна извадка.
На мен не са ми точно представителна извадка. Липсва ми примерно някой, който разбира от магии, или поне от астрология и може да хвърля карти Таро Joy

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 23:56 от Не се сърди, човече

# 1 059
  • SF
Разглеждат се като тип двойка, а не като отделни индивиди. Не може да се покрият всички хобита и професии.

# 1 060
  • earth
Най-важната професия - влиятел (influencer; аз съм против чуждиците в българския език) е покрита.

# 1 061
  • Берлин
Най-важната професия - влиятел (influencer; аз съм против чуждиците в българския език) е покрита.

Уф, не бъди такъв радетел за българския език. По-горе беше написал "една етност", та... коригирай си поста, ако искаш ✌

# 1 062
  • earth
Коригирано!
Губи се (абсурдното) значение на думите, когато използват чуждици - "влиятел", "свеж"...

# 1 063
  • Велико Търново
Задачата беше да промушат връзките във всяка една от дупките. Без значение как. Какъв правилен и неправилен начин за връзване?!? Никой не е казал, че трябва да се правят по определена, общоприета схема. Е тук си личат хората, които нямат въображение. Тея с коментарите във фб следващият път да си слушат условията!
От снощи го пиша и аз, ама току пак се подхване темата, че била неправомерно дадена точката на Мохамед. Има условия - спазени са.
Щом правилата не забраняват всякакви вариации на изпълняването на условията, значи всеки може да проявява съобразителност, хитрост и каквото и там да се нарече. Друг е въпросът кой колко е способен на това. Аз лично адмирирам такива прояви - ако не друго, поне показват някаква мисловна дейност.
Както и да се погледне, това е едно състезание, а за всяко състезание човек по един или друг начин се подготвя.

# 1 064
Те правилата може да позволяват, ама победата остава някак под съмнение. Масата хора не одобряват такива тарикатлъци.

Общи условия

Активация на акаунт