Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 909 652
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 37 350
Е, не! И на Конституционен съд ли си позволи да спуска наставления как и какво да решат?!

Борисов на някои ще им се види цвете в сравнение с Радев. То бива бива наглост, но това минава границите.

# 37 351
Ахаха, Панов от сега дава заявка за "естествения партньор" на ДА България, а той е...... ГЕРБ, разбира се. Дълго време се чудех как ще оправдаят евентуалната коалиция между двете партии, която предрекох преди около месец, а то било чрез президент-обединител.

# 37 352
  • Разпиляна във въображението
И какво, ако хората в листите на ПП са от тези, които са завършили техните курсове? Някъде е забранено ли? Или това са хора, които познават и на които може би имат доверие. Гледаме постоянното присъствие на някои стари изтъркани муцуни в НС, чиято основна заслуга е, че са членове на съответните партии. На едните критерия е да са членове или поне в близкия им кръг, на другите - да са участвали в курсовете им. Евентуално, ако това е вярно.

Поинтересувах се и се оказа, че двамата са заявили, че ще си попълват листите и от хората, които са завършили техните курсове. Към 2019 са били 500 човека, по 60 на година, а те плащат обучението, а не студентите. Така че къде пише, че са им платени курсовете? Мисля, че Петков получи някакво признание за тази си "инвестиция" в образованието.

# 37 353
  • София
Ахаха, Панов от сега дава заявка за "естествения партньор" на ДА България, а той е...... ГЕРБ, разбира се. Дълго време се чудех как ще оправдаят евентуалната коалиция между двете партии, която предрекох преди около месец, а то било чрез президент-обединител.
А кой е по-логично да е?
ДСБ като част от ДБ, ГЕРБ и СДС са част от ЕНП. Няма и няма как да има по-близка идеологически. Изключвам ПП, тъй като съм прост и още не мога да разбера какво искат да ми кажат с левите цели и десните мерки.
Но ако разбера, ще се допълня.

# 37 354
Вярно, че са харвардски възпитаници, но за три месеца да сформират партия, да я регистрират за избори, да говорят за мнозинство в НС, дори кои ще бъдат евентуалните министри .... ми те клонят към политическа гениалност.
Просто са проект, добре замислен и обмислен, чакал удобния момент да се реализира.

Да, направи впечатление- кога толкова бързо се организираха, кога и как събраха подписите, много бързо и неясно как стана,
според мен искат да прелеят гласовете от Слави към тази партия, двете са силно идентични ....
============================
Конституционният съд трябва да отклони искането на групата народни представители от 46-ото НС срещу указа на президента за назначението на Кирил Петков като министър в първото служебно правителство, а образуваното производство да бъде прекратено поради отпаднал предмет. В случай, че КС разгледа делото по същество, искането да бъде отхвърлено като неоснователно.
Това пише Румен Радев до КС по делото за нaшyмeлия cпop около гpaждaнcтвoто нa Kиpил Пeтрoв в отговор на отправена покана за становище на президентската институция по делото.

Румен Радев много нагло се самозабравя, у него дреме един диктатор ....

# 37 355
Мария Касимова: “Истанбулска конвенция и еднополови бракове - да, задължителна ваксинация - не”.   
Става все по-забавно ...
https://glasove.com/categories/novini/news/mariya-kasimova-prive … a-vaksinatsiya-ne

# 37 356
... разбера какво искат да ми кажат с левите цели и десните мерки.
Но ако разбера, ще се допълня.
Десните инструменти - работа, левите цели - да се нахранят гладните. При нашите условия - да вземеш от нищо и да не дадеш на никой.

# 37 357
Скрит текст:
Браво на Радев!
Кратко, точно и ясно.
Което е за хвалба, ще го хваля.
Нищо, че ще гласувам против него
Хахаха, за Панов ли ще гласуваш, ако отидат двамата на балотаж ?
😉
Разбира се, че за Панов. Пък и за Панов досега дума лоша не съм казала. Чакам го да се изяви и ако ми хареса най-много, още на първи тур ще гласувам за него.

Гледам го в момента. Започна с нечистоплътното говорене. "Г-н Борисов, не предавайте съдебната система на ДПС"?! Моля? За какво говори този човек? ДПС си е отделна партия и супер се оправя и без Борисов по всяко време в българския преход. А пък ако Панов ми казва, че съдебната система принадлежи на някой, а самият той я е оглавявал 7 години, веднага да вземе да се скрие.
Нещо не ме кефи и ми се струва, че в момента има заговор. Издигнаха Панов, който като отпадне, неговите жълтопаветни привърженици да бъдат призовани да гласуват за Радев.
Ако по някаква случайност Панов победи Герджиков и се изправи срещу Радев, аз няма да гласувам на втори тур. Не съм овца.
[/quote]

Grinning Ти за Панов нямаше да гласуваш и преди днескашното му участие. Призовавам всички да го гледат, а да не четат интерпретации на казаното му тук. Нищо общо с реалността. Първо Панов не е оглавявал никаква съдебна система, а е бил шеф на ВКС. Второ да, много е прав, Борисов предаде съдебната система на ДПС. Неговите представите (квотата на Герб) гласува за Гешев. ВСС и неговата квота отново гласуваха за Гешев и отхвърлиха опита на служебното правителство да го смени. Това в което ДПС се справя супер е краденето благодарение на Борисов. С Пеевски какво става, има ли разследване, нещо, обвинения, колко още ще го чакаме Гешев. Целият свят ти казва че тоя е корумпиран, Гешев нещо не съм го чул по въпроса. Разследвания, обвинения, нещо. Аз ли да го разследвам Пеевски или прокуратурата. Хареса ми и че не говореше само за съдебната система. Страхотно участие направи. Точно за този мажоритарен елемент говоря, който го прави много силен кандидат, който ще събере много по широка подкрепа извън ДБ.

# 37 358
  • София
Изгледах Лозан Панов. Хареса ми. Ама аз по принцип го харесам. Много.
Шило е. Трудно ще им е и на двамата в предизборната кампания с него.
Герджиков даже не го и спомена Satisfied
Просто "помоли" ББ да не дава на концесия на ДПС и президентската институция.
А на Радев припомни, че борбата с лошите не трябва да се случва, само когато почукат на твоята врата.

# 37 359
Между другото той каза и нещо друго интересно. Гешев почука на вратата на Радев за да отклони вниманието на обществото от Росенец и сараите на Доган.

За Ковид кризата каза че не е за задължителна ваксинация, но трябва да има силна информационна кампания относно ваксинацията. Каза че трябва по силна информационна кампания в медиите от страна на медицинските специалисти защо хората да се ваксинират. Между другото много правилно насочи вниманието по тази тема. Аз се чудя относно ниската ваксинация, защо преди централните новини да речем на БНТ не се направят нещо като научно-популярни клипове, как точно работят ваксините, какво правят в тялото, какви са резултатите от тях, каква е смъртността при ваксинирани, при неваксинирани. Опасни ли са ваксините, как са ги изследвали и разработили и прочие и прочие.

# 37 360
  • Разпиляна във въображението
И все пак не бива да се отрича ролята на Радев в случилото се миналата година, но и Панов ще разиграва тази карта. Многото енергия се генерира със защитата на президентската институция, не Радев, а не с Росенец. Дейността на СП освети управлението на Борисов както никога досега, а от това се възползва и ДБ. Радев бил фалшив герой. А аз се чудя той за 7 години какво направи, за да бъде истински герой.

# 37 361
Радев да беше назначил за здравен министър Симитчиев /поне е умерен и не залита в крайности/, знае как да обяснява на достъпен език, разбиреам за широката аудитория. Поне има идея как да протече тази ваксинационна кампания за която говорят всички, но никой не я прави.

Панов може да е много добър като кандидат, но трудно му се разбира /като на ХИ/. Опитва се да обяснява, но е многословен. Не задържа вниманието, следователно и чуваемостта намалява. В това отношение Радев го превъзхожда.

# 37 362
  • София
Отделно, чисто визуално Панов е по вдъхващ доверие така, а не както е сега, с вид на учен, на крачка от откритие.Grin
Скрит текст:

# 37 363
Цитат
И все пак не бива да се отрича ролята на Радев в случилото се миналата година, но и Панов ще разиграва тази карта. Многото енергия се генерира със защитата на президентската институция, не Радев, а не с Росенец. Дейността на СП освети управлението на Борисов както никога досега, а от това се възползва и ДБ. Радев бил фалшив герой. А аз се чудя той за 7 години какво направи, за да бъде истински герой.

Е, нормално е сега, все пак са конкуренти, няма как да не посочи недостатъците на Радев. Грешките в управлението на Радев. Грешки от които последствията още отекват. Радев можеше да не подпише указа за Гешев, но го подписа нали. Защо го подписа, да му е спокойно президентството, да не го атакуват от Герб, от Пеевските медии, от ДПС и т.н. Когато и без това му стана неспокойно президенството като му почукаха на вратата, тогава почна да се бори истински с тях. Което не го прави лош президент. Просто му посочва грешките и казва какво той щеше да направи ако беше президент.

# 37 364
Да бе, че той Панов ваксинира ли се ,служителите му не са ваксинирани...Абе. .

Общи условия

Активация на акаунт