Борисов на някои ще им се види цвете в сравнение с Радев. То бива бива наглост, но това минава границите.
Ти за Панов нямаше да гласуваш и преди днескашното му участие. Призовавам всички да го гледат, а да не четат интерпретации на казаното му тук. Нищо общо с реалността. Първо Панов не е оглавявал никаква съдебна система, а е бил шеф на ВКС. Второ да, много е прав, Борисов предаде съдебната система на ДПС. Неговите представите (квотата на Герб) гласува за Гешев. ВСС и неговата квота отново гласуваха за Гешев и отхвърлиха опита на служебното правителство да го смени. Това в което ДПС се справя супер е краденето благодарение на Борисов. С Пеевски какво става, има ли разследване, нещо, обвинения, колко още ще го чакаме Гешев. Целият свят ти казва че тоя е корумпиран, Гешев нещо не съм го чул по въпроса. Разследвания, обвинения, нещо. Аз ли да го разследвам Пеевски или прокуратурата. Хареса ми и че не говореше само за съдебната система. Страхотно участие направи. Точно за този мажоритарен елемент говоря, който го прави много силен кандидат, който ще събере много по широка подкрепа извън ДБ.