Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 910 147
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 36 660
  • София
А да не би да не е вярно че , лицето БМБ е хонорис кауза на СУ, на НХА, и на библиотекарския институт. Само за последния съм съгласна все пак е прочел " Винету". след Лозан Панов,професорчето  по Аристотел,отпада, сериозен минус му е , че герП го подкрепят. На балотаж РР и ЛП

# 36 661
Дончева го разигра много добре това с Герджиков, той - както беше тръгнал да се кара - направо изгуби звук и картина. Мисля, че тя неслучайно чете от листа Simple Smile
--------------------
Да, и на мен ми се струва, че кон номер 2 рязко изостана в надпреварата.
Днес ще се учредява инициативния комитет на Лозан Панов, според БНР. Там вече е интересното.

# 36 662
И аз мисля, че балотажът, ако го има, ще е сигурен ЛП и РР.

# 36 663
  • София
Нищо не знаех за ректора на СУ, но преди малко тотално ме изгуби като стана ясно, че той е визионер и архитект на училищната и университетската реформа. Мерси от училищната, хубава, много хубава!

Странно е, че той се включи с Дончева. Сега остава да разберем дали тя излъга или не излъга.

# 36 664
Татяна Дончева по БНТ май за първи път даде на заден. Обади се Герджиков и я обвини в лъжа, а тя каза, че си е взимала инфомацията за него от Интернет. Интересно сега ако й се заведе дело за клевета, дали оправданието й ще издържи в съда на Панов?

Татьнка Дончева доста олекна тая сутрин. Взела инфото за Герджиков от интернет и, разбира се, то е чиста монета,  щото сме били електронно общество. А за нейните К-та, дето ги давала на ИТН, инфото също от нета не важи, там я каляли и чернели доброто и име. Такива като нея са вредни за политиката. Може да е добър адвокат, не знам, може да е в състояние да спаси някой и друг Ванко, но с присъствието си в политиката може да нанесе вреда на хиляди антиванковци.

# 36 665
  • София
Не че излъга, а цитира фейк нюз, вчера тук в тази тема някой го пусна и после написаха, че е фейк. Въпросът е знаела ли е, че е фейк -според мен, да, съдейки от реакцията й към обаждането на Герджиков.

# 36 666
Разбира се, че е знаела Дончева, че е фейк, но ако мине.

Стара лисица е тя.  Simple Smile

# 36 667
Знаела е, тя да не е вчерашна Simple Smile Той късно се усети обаче.
Сега и да се оплаква Герджиков, ще му извадят делата за клевета срещу Бойко Борисов и ще го вкарат в спиралата на обясненията ама аз, ама той, ама това, онова.

# 36 668
Скрит текст:
Татяна Дончева по БНТ май за първи път даде на заден. Обади се Герджиков и я обвини в лъжа, а тя каза, че си е взимала инфомацията за него от Интернет. Интересно сега ако й се заведе дело за клевета, дали оправданието й ще издържи в съда на Панов?

Татьнка Дончева доста олекна тая сутрин.
Взела инфото за Герджиков от интернет и, разбира се, то е чиста монета,  щото сме били електронно общество. А за нейните К-та, дето ги давала на ИТН, инфото също от нета не важи, там я каляли и чернели доброто и име.
Скрит текст:
Такива като нея са вредни за политиката. Може да е добър адвокат, не знам, може да е в състояние да спаси някой и друг Ванко, но с присъствието си в политиката може да нанесе вреда на хиляди антиванковци.
Това ме "изненада". Когато е удобно, сме напредничави, в крак с времето, когато не е удобно, не сме наясно какво значи 500К . Thinking

Всичко е едно шикалкавене, едно хвърляне на кал, пък където се залепи. Важно е говорещия да е бял и добър.

# 36 669
Служителите на БАН и СУ не са достатъчно голям електорат (отвъд ядрото на ГЕРБ). Иначе казано - главата си залагам, че 90+% от хората в България за пръв път са чули това име вчера.

За някой си Анастас може малко хора да са чували и за него малко биха гласували. Но адски много хора искат да гласуват за ректора на Софийския университет, учен с няколко титли и владеещ 4 езика.

# 36 670
Служителите на БАН и СУ не са достатъчно голям електорат (отвъд ядрото на ГЕРБ). Иначе казано - главата си залагам, че 90+% от хората в България за пръв път са чули това име вчера.

За някой си Анастас може малко хора да са чували и за него малко биха гласували. Но адски много хора искат да гласуват за ректора на Софийския университет, учен с няколко титли и владеещ 4 езика.

Лично ще следя предизборната кампания на всички и ще гласувам за този, който не включи черен ПР, хейт и плюене по опонентите си в нея. Защото на мен лично вече ми писна да им слушам глупостите!
А иначе болднатото придава доста сериозна тежест - спор няма.

# 36 671
"Правосъдие за всеки" издига кандидатурата на Лозан Панов - https://pravosadiezavseki.com/2021/10/02/pravosadie-za-vseki-izd … nov-za-prezident/

# 36 672
  • София
Много добре проследих, а след последния ти пост вече съм убедена, че съм разбрала правилно. Студентите на СУ като се записват и попълват платежно са клиенти на банката - банката го приема, за да извърши операцията. Проблемът в гледната ти точка е, че имаш някакви субективни очаквания, които нямат отношение към това къде учат и какво учат, дали са студенти или неграмотни.  Не, не трябва да имат това, което ти очакваш - да знаят как да попълнят платежно. И аз не съм длъжна да мога да попълвам платежно, нито друг човек, а ти си определяй багажа както си искаш.

# 36 673
Лозан Панов през 2015 г. беше предложен за шеф на ВКС от средите на ГЕРБ (тогава Христо Иванов беше министър на правосъдието), подкрепиха го Цацаров, тогава главен прокурор и ДПС:
https://www.mediapool.bg/predresheniyat-izbor-na-lozan-panov-za- … a-news229919.html

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 15:24 от Rosita

# 36 674
Хайде почна се. Професорът е маскара, а Радев целия в бяло.

Нито Радев е целият в бяло, нито професорът, надявам се, не е маскара. Но самият факт, че се е съгласил да обслужва герб, говори достатъчно за липса на морал и почтеност.

Общи условия

Активация на акаунт