Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 909 765
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 37 065
А, мен отдавна ме е гнус. От години.
Не съм се ровила на хората в личните данни, казах какво знам, не претендирам за достоверност.
Нищо повече.
Със здраве.
За да го знаеш, без да е достоверно, тоест, без да е вярно, тоест, е лъжа, значи, не си си подбрала добре източниците на информация. Което се съгласихме и двете, че е много важно. Най-важното, както се вижда.

Но е вярно, че една лъжа, повторена много пъти, става истина. Дори толкова лесно проверима лъжа, на два клика в Гугъл - регистърът на декларациите за свързаност е публичен.

# 37 066
А, ако идат Румбата и Панов на балотаж ? Кого ще подкрепят ГЕРБ и ДПС тогава ?
Панов, естествено. Радев го мразят и в червата.
Което ще е краят на Панов, нещо като целувка от чумав.

# 37 067
ГЕРБ и ДПС няма да си мръднат пръста за кампанията на Панов между двата тура, няма да си дадат зор както с Герджиков - фейк новини, окаляне на отсрещния, обожествяване на техния кандидат. Подкрепата им ще бъде от немай къде, не че ще изгарят от желание Панов да стане президент и да заговори още повече за съдебна реформа.

пс - искам да кажа, че има разлика между "Герджиков, кандидат на ГЕРБ" и "Панов, подкрепен от кумова срама, защото е стигнал до балотаж срещу Радев".

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 07:39 от EmmaT

# 37 068
  • София
Казвам само, че има и други, извън обичайните заподозрени. Не си ли съгласна, buttercake?

Ама разбира се, специално за България още обмислят кого да накиснат за офшорките.
Ама те в България разследват имената ...

Казаха за двама политици. Иначе общо българско участие - около 170, доколкото разбрах. То не е задължително политикът лично да участва. Може и чрез близките му фирмаджии. На Путин изкараха и приближените.

# 37 069
Ами именно, Артемис, те не участват лично, а чрез други хора. Искам веднъж завинати всички да се разкрият, а не само имената, които се въртят ежедневно. И ето, каза се Пеевски и край, засега.

Тесла, нито Гешев защитавам, нито някой друг. Ще си говорим пак след още 6 месеца. Само думите са големи и обещанията. И какво като закрият спедсъда ...

ДБ май още не са заявили официално, че са застанали зад Панов, това говореха снощи. Възможно е и аз де не съм разбрала нещо.

# 37 070
Цветелина Бориславова била съдружник със Синиша Мали чрез БАКБ. Тя всъщност се казвала Цветанка според narod. bg.
Сталинка пък стана Кристалина, ти да видиш.

# 37 071
Цветелина Бориславова била съдружник със Синиша Мали чрез БАКБ. Тя всъщност се казвала Цветанка според narod. bg.
Сталинка пък стана Кристалина, ти да видиш.
Ха,яки комплекси я тресат Цветелина щом се срамува да се нарича Цветанка!!! Laughing В "дребните" неща е истината,като този срам цветелинин...

# 37 072
Искам веднъж завинати всички да се разкрият, а не само имената, които се въртят ежедневно. И ето, каза се Пеевски и край, засега.

Тесла, нито Гешев защитавам, нито някой друг. Ще си говорим пак след още 6 месеца. Само думите са големи и обещанията. И какво като закрият спедсъда ...
Няма да стане и повечето го знаем. Днес се шуми около едни, утре ще бъдат забравени, ще има други и т.н.
Просто в момента е удобно това име - компрометира цяла партия и се използва, за да се демонстрира борба срещу корупцията и беззаконието.
Преди Гешев имаше други гл. прокурори. И какво .....

За 31години имаме 11 редовни правителства и нито едно, което с чиста съвест да каже човек, че е работило единствено и само в полза на държавата. Цяло чудо си е, че оцеляваме въпреки управляващите ни.

# 37 073
Казвам само, че по принцип има и ягодов и сметанов, ама сега казват само Пеевски.
Ъъъъ, не си ли съгласна ? 🤔
Няма с какво да съм съгласна, изложих какво мисля, като го съпоставих с чутото. Мисля, че зад Бойко има и други, зад Пеевски също, това е задкулисието, не е само Бойко.
То това е проблемът - Бойко виновен - но няма обвинение - заради Гешев, други виновни няма. Пеевски за цвят се слага тук-там. Мен това не ме удовлетворява, а теб?
И от колко места  още трябва да се каже, че ББ е виновен, за да се направи нещо?
Мен ме удоволетворява.

# 37 074
  • Разпиляна във въображението
Смея ли да предположа, че Бориславова стана толкова богата покрай връзката си с Борисов?

# 37 075
Обратно, Борисов стана това, което беше покрай Бориславова. В последствие си бяха взаимно полезни.Wink

# 37 076
Когато се прави разследване от подобен мащаб, участват журналисти от безброй страни. По досиетата Пандора е работено 2 години от няколко стотин журналисти. От страна на България са участвали бърд бг. Обявяването на резултатите релевантни за една държава обикновено се случва от сътрудниците от същата държава.

Малко ме съмнява едни правителства да пазят хора от други страни, при положение че и собствените си послушковци не могат да опазят.
Очаквате нещо да се случи ли?! Да, ама не! За никой от тези т.н. списъци нищо няма да последва. Колкото от Панамските документи и от уж разкритите през годините сметки в швейцерски банки произлезе нещо. Всичко си в реда на нещата. Дреме им на шапката на цитираните. Ще си я накривят на една страна.

# 37 077
Ще ги отбележим като непочтени
Или чак толкова не Simple Smile

# 37 078
Да, де ... То разследване има,  но има ли резултат. Рашков го призова веднъж да го разпита за Мата Хари. Мина половин година, откакто не е министър-педседател, а и от имунитета си се отказа, след като не пожела да бъде народен представител. След такива съмнения, по-точно - знания за корупция, трябваше веднага да му щракнат белезниците, още през април. Но кой да го направи това?
Защото  са все такива големи сладури, като например любимият ми министър Минеков, който искал оставките на всички ректори, станали част от Инициативен комитет на Герджиков.
Ми той и Пеевски май вече няма имунитет, а още не е с щракнати белезници, да не говорим, че неговите трябва да са като окови направо. Така че не виждам това какъв критерии е.
Впрочем докъде стигна прокуратурата с разследването по санкциите на Магнитски? Май много удобно изчакаха всичко да затихне. Що ли тоя Гешев така не смее с пръст да го пипне Пеевски?

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 09:23 от Blackbling

# 37 079
  • София
Смея ли да предположа, че Бориславова стана толкова богата покрай връзката си с Борисов?

Не. Тя беше водещата финансово. Той пък беше мостът между финансите и подземния свят.
След това си станаха взаимно полезни. До време. Свърши си работата "тандемът" идеално за времето си и естествено се разпадна. Не двойката конкретно, а трансформацията, през която трябваше да преминат.
Подземния свят (образно казано) се поизпра, смени кожените палта и извади пистолетите официално.
Облече се в скъпи костюми и пистолетите бяха оставени вкъщи, до леглата, в които спят. Нормално, според мен. Инстинкт.
Според мен и моите наблюдения в годините.

Общи условия

Активация на акаунт