Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 909 697
  • 38 566
  •   2
Отговори
# 37 230
  • Разпиляна във въображението
С няколко хода Стоилов и Рашков хвърлиха ВСС и Гешев в кръгова отбрана Simple Smile
Това се очакваше, но не се постигна като резултат Simple Smile

Според мен даде резултат Simple Smile

То стана ясно, че ще подкрепят Панов, след като Хаджигенов му влезе в тона и се обърна срещу Радев.

# 37 231
  • София
Вярно че купи американските изтребители за да получи среща с Тръмп

След посещението в САЩ,
внезапно и неочаквано Гешев стана прокурор и удари по другия силен кремълски човек-
Божков, явно по тяхна поръчка, после дойде и Магнитски срещу двамата силни другари на Путин у нас и сега забелязвам как се снишиха анти-европейските внушения,
 ''да се снишаваме, докато отмине бурята''- нали така беше ....
, Борисов нямаше никаква външна подкрепа  срещу руснаците и малко по малко клекна, а то тук всичко е тяхно, иначе си се бори човекът, доколкото може, но сам е трудно ....

Руската посланичка и Радеви на концерт:

На концерт под диригентството на Гергиев-един от най-великите живи диригенти  в света. Ама  за теб сигурно е обикновен Кремълски диригент/ ако си го чувала/ И да попитам не сънуваш ли Кремъл,  по123456 пъти го споменаваш, фикция някаква. Спокойна на Русия изобщо не и дреме за нас, от как БМБ им построи пАтока...

# 37 232
Цитат
То стана ясно, че ще подкрепят Панов, след като Хаджигенов му влезе в тона и се обърна срещу Радев.

Според мен в Изправи се ще настъпи разцепление по отношение кой да се подкрепи за президент. Между другото това им е чара на тях. Аз много харесвам че при тях има свобода, и дори и да заемат съвсем различни позиции по важни въпроси, като да речем кой кандидат за президент да подкрепят, това не им пречи да са сплотени и да са заедно. Формацията около Манолова Изправи се ще подкрепят Радев, а Ние Идваме около Хаджигенов и Бабикян, вероятно ще подкрепят Панов. Но независимо какво решение вземат, дори и да останат верни на Радев, значителна част от избирателите им ще гласуват за Панов. Не се е обърнал срещу Радев Хаджигенов, казва че симпатизира и на двамата, но Радев е трябвало да не подпише указа за назначаване на Гешев, и да си подаде оставката, и е щял да бъде преизбран с огромно мнозинство. Между другото е така. В момента в новата ситуация около президентските избори въобще не е сигурно преизбирането му.

# 37 233
  • Пловдив
ВМРО издигна доц. Милен Михов за президент - https://btvnovinite.bg/bulgaria/vmro-nominira-milen-mihov-za-prezident.html
Да си призная този човек не съм го чувала и виждала. От скоро се интересувам от политика, може пък и да е познат на хората.

# 37 234
  • София
Имала съм контакти с Бети Панова като родител на Иван Ганев, изключително талантливо и добре възпитано момче. Печели моите уважения като родител - https://www.24chasa.bg/novini/article/6478271

Mr Smith, моите впечатления са, че има залитащи към ПП, но гласуване за Радев - абсурд. Поне сред моите познати.
Цитат
А дано! Лошото е, че някой избирателите на ДБ виждат новите месии в лицата на Кирил Петков и Асен Василев и като нищо ще гласуват за Радeв.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 21:58 от Oceans

# 37 235
  • София
Имала съм контакти с Бети Панова като родител на Иван Ганев, изключително талантливо и добре възпитано момче. Печели моите уважения като родител - https://www.24chasa.bg/novini/article/6478271
Аз пък  съвсем случайно бях с  първата му жена/ най-добрата ми приятелка си е близка с нея/ когато с клюкарски СМС разбра , че Панов се е сдобил с любовница. Първата му жена освен, че е много красива жена, е дипломат и владее няколко езика. Дъщеря му тогава беше в началото на пубертета и трябваше да ходи на психолог след грозната раздяла. Но мъжете са гадове по презумция , независимо как се наричат и от коя партия са

# 37 236
  • София
С няколко хода Стоилов и Рашков хвърлиха ВСС и Гешев в кръгова отбрана Simple Smile
Това се очакваше, но не се постигна като резултат Simple Smile
Как ли ще се сработи Панов с ХГ, този титан на юридическата мисъл Blush

Как работи Лозан Панов с един друг гений Данаил Кирилов 🙄, който имахме "удоволствието" да ни бъде правосъден министър.

Ще ти цитирам само едно начало от негов коментар:
"Без по никакъв начин да обезпокоявам най-добрия юрист на управляващите..."

С борба. Лозан Панов го умее.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 22:17 от ninnann

# 37 237
Ниннанн, защо ти е нужен подобен контрапункт.
Хг е много по- опасен от Кирилов, но защо въобще ми пишеш за ДК , за да ме опровергаеш , че ХГ е приемлив ли ?
Не ти разбрах поста, наистина

# 37 238
Той ББ също има дете и даже две внучета, но не съм забелязала някаква особена загриженост за бъдещето на държавата. То те и май не живеят тук де, така че всичко е точно. В последните години нищо градивно не чух от ГЕРБ, освен плюене по останалите партии и вменяване на вина на Радев, народа, протестиращите, чак пенсионери и служещи бяха в кюпа с тулупите.

Борисов: Заради корупцията на правителството на Румен Радев има спад на чуждестранните инвестиции

„Бюджетът е на свръхдефицит. Дано след тези избори ГЕРБ отново да е първа политическа партия. Абсолютно провалени са преговорите за добросъседство със Северна Македония, които ние направихме. Все още нямаме и изготвен План за възстановяване“, каза още Борисов.

По думите му, вследствие на корупцията на правителството на Румен Радев 63,7% има спад на чуждестранните инвестиции у нас.
Интересно как от 0-ви ивестиции осъществени от симпатичната девойка с дънковото якенце, спада е станал 67 процента. Признах го боко, финансов гений е.

# 37 239
Точно! Всеки друг, но не Радев. А ако може и без явна конфронтация - шапка на тояга.
Ама аз не разбирам като не искате президент като Радев, за какво изобщо ни е президент? За да има кой да изнася речи на 6 май ли? Защото преди Радев, президентите май само това правеха. Ми то по-добре без тогава. Таман ще си спестим разходи за заплати на цялата президентска администрация. Или просто сте му сърдити, че "захапа" грешната власт?

Ами харесва ни или не ни харесва, но това са функциите на президента по Конституция. Служи за украса и отвреме навреме да назначава служебно правителство. Разбира се хората, които са писали Конституцията, не са се сещали, че може да има такъв като Радев, който кара-вара да скара хората, за да може той да си прави служебни правителства, а да няма читав парламент. Точно за това му се казва, че е разединител, което той много добре знае, но не му пука, че народа страда поради липсата на политическа стабилност. Защото политическата нестабилност води след себе си икономическа нестабилност, която се отразява на обикновения човек. Ето за това не го харесвам този Радев, защото мисли само за собствения си...аз.

# 37 240
  • София
Хг е много по- опасен от Кирилов, но защо въобще ми пишеш за ДК , за да ме опровергаеш , че ХГ е приемлив ли ?

С вредните се води борба. Независимо къде са позиционирани в политическия спектър. И двамата са вредни.
А Лозан Панов го може Simple Smile

# 37 241
В Словения Борисов е казал по повод починалите днес от Ковид-19 в България следното:

"Днес 178 човека се пренесоха в по-добър свят от този на Румен Радев и на този провал наречен Кацаров".

Без коментар!

# 37 242
  • Другата България
В Словения Борисов е казал по повод починалите днес от Ковид-19 в България следното:

"Днес 178 човека се пренесоха в по-добър свят от този на Румен Радев и на този провал наречен Кацаров".

Без коментар!
Това сериозно ли е? Че имам проблем с източниците?
Наистина ли го е казал, точно това?
Не мога да повярвам, наистина не мога.
Кой говореше, че го е гнус?

# 37 243
На стената на Слави във Фейсбук го пише. Не вярвам да лъже...

# 37 244

С вредните се води борба. Независимо къде са позиционирани в политическия спектър. И двамата са вредни.
А Лозан Панов го може Simple Smile
Да, разбрах. Знаеш ли какво съм се зачудила - ако ЛП стане президент, освен да налага вето на разни безумни законопроекти, други правомощия няма да има и съдебната реформа ще загуби много.
Но едва ли и президент ще стане, та после накъде ще върви. И той ще се похаби като Мето Лалов.
А такива като ХГ ще създават деструкции.

Общи условия

Активация на акаунт