Парламентарни избори, 2021 - мнения, оценки, коментари и всичко около тях

• 909 165
  • 38 566
  •   1
Отговори
# 37 935
Това е твое право. Аз чета всичко и навсякъде, включително от чужбина, сверявам версиите, абстрахирам се от пропагандния уклон и тогава си съставям мнение. Много неща съм прочела и в ТРУД, които са се оказали истина. Много неща са били пресилени. Много неща съм прочела в Дневник и Офроуд, които са били най-малкото преиначени. Човек не трябва да се изолира в източниците си, защото всички медии са пропагандни. Така рискува да бъде облъчен, индоктриниран и вкаран в някакъв балон в паралелна реалност.

# 37 936
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Не рискувам нищо, пропускайки публикациите на ПИК, БЛИЦ и ТРУД

Рискувам само ако ги чета

И мисля, че трябва да бъдат забранени,
защото умишлено лъжат

А това е опасно- дори грозна истина е по- добра от лъжата,
а да не говорим от грозната лъжа

# 37 937
Но от Дневник може. Казвам го иронично, ако е неясно за някого.
Като се има предвид кой е главният редактор на Труд, мисля, че темата се изчерпва.
(Човекът в средата)

# 37 938
Цитат
По какъв начин смятате да държите буден този обществен ентусиазъм
и как смятате да гарантирате той да не потъне в пясъка на ежедневието
и какви са механизмите за продължаване на Реформата,
след като вие вече няма да бъдете министър?
Един въпрос, чиито отговор е дадена от времето. След  реформирането през 2015 година, нищо не е последвало. Шест години по късно, пак се иска реформа, която обаче не е продължение на тази от 2015 г., а е връщане на нещата от преди 2015 година.
Т.е. заключението на един некомпетентен човек е, че смисъла на политическата кариера на Христо Иванов се свежда до реформи в съдебната система, които се основават на метода проба-грешка. Явно няма подкрепа /достатъчна/ да се направи веднъж за винаги нещо смислено, което да се развива или дошлайфа във времето, а се правят реформи, за да има реформи - кипи безсмислен труд, с нищожен или никакъв резултат.

# 37 939
3. Курц подаде оставка, заради корупция във властта и веднага задействала се прокуратура.
май е обратното - прокуратурата е "посетила" канцлерството и е започнало разследване за корупция.
в следствие на това той е подал оставка.

Е, как може австрийската прокуратура да си позволява да влиза в покоите на Курц. Сега веднага тези дето са влезнали да ги преместят към Министерство на правосъдието.

# 37 940
Ако беше изгледала видеото с отговори на Христо, нямаше да питаш
През 2015 няма реформи

Просто тогава всички предложения за реформи са отхвърлени от Парламента,
след което той виждайки, че нещата са обречени подава оставка

Напъни се малко, и отдели един час да го изгледаш
ако искаш да си отговориш на въпросите, които задаваш
и вече от позицията на информиран човек, да си ми контра

Едит: Улеснявам те като слагам връзка към него

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 12:54 от Роузи

# 37 941
Дали Асен Василев ще съди Тру(п) на човека отдясно на Пеевски от снимката ? За офшорките в Пандора ?

# 37 942
Дали Асен Василев ще съди Тру(п) на човека отдясно на Пеевски от снимката ? За офшорките в Пандора ?
Защо да ги съди, след като не са излъгали в нищо?

По принцип не се забраняват медии, особено пък частни, а при публикуване на неверни твърдения се водят дела за клевета. Хората от моето поколение са наясно с този основен принцип на демокрацията.

# 37 943

А. В. не ми изглежда като човек, който си оставя магарето в калта.

Ако някой от р-н Изгрев или р-н Гео Милев се интересува - в подлеза на Плиска се събират подписи за Лозан Панов.

# 37 944
Критичните медии, острата критика, разследванията срещу властта са полезни за демокрацията

Лъжите не са
Те са полезни само за подмолните и вредят на свободата

Човек, който чете редовно Труд, Галерия, Стандарт и Монитор за мен, не е свободен, той е промит

И не може да взима информирани решения

# 37 945

А. В. не ми изглежда като човек, който си оставя магарето в калта.

Ако някой от р-н Изгрев или р-н Гео Милев се интересува - в подлеза на Плиска се събират подписи за Лозан Панов.
Надценил се е с тези 250 000, ама такива са ни, стойностни хората.
За подписката- и в подлеза на Сердика имаше. Бях силно озадачена за какво им е.
Нали ще гласуваме, там ще се броят пилците. Да не говорим какви клошари бяха тези около плаката. Смърдяха на джибри от рано-рано.

# 37 946
Като заговорихме за събиране на подписи, някога да сте виждали ГЕРБ, ВМРО или БСП да събират подписи ?

Те ги получават някак наготово

# 37 947
Сега кой ще предлага кафе на боко?😢
Защо бе, Себастиане, защо бе, Куртц?
Айде, герпаджиите да мъцнат нещо по темата де, интересно ми е тяхното мнение.
Курц наистина е постъпил непростимо глупаво за (уж) обигран политик. Защото ако беше такъв,щеше да знае че власт не се взима и удържа с медиите. Справка,Тръмп. Всички медии го плюеха,(без Фокс),но на него не му пукаше и държеше здраво властта. Толкова здраво,че "демократите" трябваше да фалшифицират изборите,за да могат да му я вземат.

# 37 948
Курц наистина е постъпил непростимо глупаво за (уж) обигран политик. Защото ако беше такъв,щеше да знае че власт не се взима и удържа с медиите. Справка,Тръмп. Всички медии го плюеха,(без Фокс),но на него не му пукаше и държеше здраво властта. Толкова здраво,че "демократите" трябваше да фалшифицират изборите,за да могат да му я вземат.
Аз по-скоро имах предвид това как действащ глава на държава бива разследван. Виждате ли разликата между нас и тях?

# 37 949
Може би техните не се ползват с имунитети.

Твърденията срещу Курц предстои да се докажат. Всеки може да каже всичко срещу всекиго, особено ако му е политически опонент.

Свободата се състои в свободата да можеш да четеш всичко, което си поискаш. Не само вестник Работническо дело.

Съгласна съм, че Асен Василев е по-умен от мен Grinning. Умът и почтеността нямат нищо общо.
Има неяснота около тази офшорка на Василев. Той твърди, че е прекратил собствеността си върху нея и дъщерните фирми година преди да стане министър. А в ТР пишело, че прехвърлянето на дяловете от дъщерните фирми върху неговия управител Марио не знам кой си е станало ден-два след назначаването му. Напълно е възможно да е попълнил поне 2 декларации с невярно съдържание. Предвид начина, по който се развиха нещата с неговия съдружник, това ми се струва съвсем вероятно.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 17:07 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт