Покажи се ОКТОМВРИйско мъниче, момче ли си или момиче - Тема 5

• 31 308
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
  • au bout du monde
La Libellule, на колко е синът ти? Моето е на 13 месеца, при зъби се буди да суче нощем и тя. Понякога и мен ме обземат тъмни мисли, как ще съм с 2 под 2, както е модерно да се нарича в САЩ. Ние нямаме ни баби наблизо, ни гледачка. Мъжът ми работи нормален 8 часов работен ден, абееее... разбирам те Hug

Моят вчера стана на 9м. Когато се роди малкото, големият ще бъде колкото горе долу твоето сега 😁  1г и 2м😆
Май нещо му се е разтроил корема и утре ако е така ще звънна на лекаря.

Аз сега съм си в Пловдив и майка ми мн помага, но другия месец летим към Лондон и там сме сами. Малко стресово ще ми дойде, но добре че идва лято.

# 211
Боби как си?
Криси ами ти кървиш ли още?
Карди какво става с мъдреца?
Някой днес да е бил на преглед?

# 212
Аз съм с един въпрос най-вече към дамите ходили на БХС в Оскар или някой друг ако знае.
Вчера докторката каза, че на ехографа всичко е супер.Днес получих резултатите.За тризомиите тя ми каза вчера, че това е много нисък риск.Сега обаче гледам , че за прееклампсия и ретардация е доста висок....
Въпроса ми е на всички ли долу в заключението ви пише за амиоцентеза, хориална биопсия и тн, защото пише че сме били обсъждали възможността за такива изследвания, а изобщо нищо такова не сме обсъждали...

# 213
Виж, аз не съм лекар, но това са становищата на трима ендокринолози и то едните от най-добрите, работещи с бременни. Това ми е втора бременност, не съм получавала различна информация. Но затова са лекарите, избираш компетентен и се доверяваш на него. Тсх до 3 е много и за небременна, какво остава за бременни. Целта е хормоните да са оптимални, а не просто в граници. И то по принцип, не само в някакви специфични ситуации.

Наистина трябва да се следи ТсХ и при отклонения да се консултира с еднокринолог, но не е вярно, че с напредването на бременността тенденцията е да се увеличава ТСХ-то. След 4ти месец бебето вече има собствена жлеза, която работи и намалява натиска на майчината жлеза, тогава сд позволява и мааалко по-високо тсх, между 2 и 3 например.

# 214
  • Bарна, морето, сините вълни
Мина ми феталната морфология при д-р Балев, много е внимателен. Младеж чакаме и ние. 💙 Наистина много се надявах на втора девойка, но най-важното е да е живо и здраво бебчето. Радвам се, че научихме сега, за да започна да се подготвям психически, пък и да мислим имена.
Пък и мечтата ми да имам мома вече се е сбъднала, така че ще се научим и мъжко да гледаме. Дано е кротък и благичък като кака си. Grinning

# 215
Така като гледам на всички ви казват пола от първата ФМ. Това е супер аз мислех, че по-късно се разбира,нямам търпение вече😁
Честито на всички за хубавите новини🥰

# 216
Аз съм с един въпрос най-вече към дамите ходили на БХС в Оскар или някой друг ако знае.
Вчера докторката каза, че на ехографа всичко е супер.Днес получих резултатите.За тризомиите тя ми каза вчера, че това е много нисък риск.Сега обаче гледам , че за прееклампсия и ретардация е доста висок....
Въпроса ми е на всички ли долу в заключението ви пише за амиоцентеза, хориална биопсия и тн, защото пише че сме били обсъждали възможността за такива изследвания, а изобщо нищо такова не сме обсъждали...

Да и при мен пише същото направо ти го прикачам😊

# 217

Преди малко ги получих. И при мен отдолу пише същото, въпреки че показателите ми са по-височки от твоите.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 20:14 от Bobby_g

# 218
Мина ми феталната морфология при д-р Балев, много е внимателен. Младеж чакаме и ние. 💙 Наистина много се надявах на втора девойка, но най-важното е да е живо и здраво бебчето. Радвам се, че научихме сега, за да започна да се подготвям психически, пък и да мислим имена.
Пък и мечтата ми да имам мома вече се е сбъднала, така че ще се научим и мъжко да гледаме. Дано е кротък и благичък като кака си. Grinning
Как си запази час при Балев? Става ли по телефона или още ходи и се чака в петък сутрин Simple Smile

# 219
Благодаря момичета 🤗
Успокоих се, явно стандартно си го пишат.За преклампсията сигурно е заради тромбофилията, но аз от преди един месец съм още на аспирин и клексан, така че няма да се предавам без бой🤪

# 220
  • Bарна, морето, сините вълни
nikeli10, вчера се обадих по телефона и записах час, но ми казаха, че по принцип в петък се записвали часове, аз не знаех. И може би късмет съм имала, че успях за днес да запазя, не знам.

# 221
Боби как си?

Аз съм добре. Излязоха ми и резултатите от кръвните изследвания на бхс-то и всичко изглежда в норма май. Пратих ги и на аг да каже.
С мъжа промяна няма. Няколко дни ми писа, сега спря. А аз, за да се разсейвам с нещо полезно се записах днес на курс по немски език. Отдавна се каня да опитам да го науча и му дойде времето. Така с курса и сесията от магистратурата няма да имам време да страдам изобщо Grinning
А ти как си?

Усещате ли вече бебоците? При мен все по-често бълбука осезаемо.

# 222
Боби как си?

Хариомче, не ми е минал. Но се успокох, че днес е по-добре от вчера и като се замислих, всички предишни пъти като ми е никнел мъдрец, усещането е същото. Все пак се надявам утре да е ок, ако не ще звъня да отида още утре.

Боби, ти в коя седмица беше? Аз съм 11+5 и имам чувството, че усещам нещо различно. Вече на 2-3 пъти усещам точно бълбукане ниско долу в корема. Нямам представа как се усеща бебето, първа Б ми е. Предполагам и че е доста рано, но със сигурност не съм изпитвала подобно усещане 🤔

# 223
Нищо не усещам аз, само от време на време ми се издува корема, където е бебето. Утре влизам в 14г.с. Първия път някъде към 18 може би започнах да усещам, сега съм с предна плацента, та може и по-късно да усетя.
Имам чувството, че само аз още не знам пола на бебето😄
Иначе гаденето ми почти намаля,от време на време от кофти миризми ми се повдига, но положението определено е по-добре. Сега ме е налегнала една умора, постоянно ми се спи, не ми се прави нищо, нито вкъщи, нито навън🤨

# 224
Боби как си?

Хариомче, не ми е минал. Но се успокох, че днес е по-добре от вчера и като се замислих, всички предишни пъти като ми е никнел мъдрец, усещането е същото. Все пак се надявам утре да е ок, ако не ще звъня да отида още утре.

Боби, ти в коя седмица беше? Аз съм 11+5 и имам чувството, че усещам нещо различно. Вече на 2-3 пъти усещам точно бълбукане ниско долу в корема. Нямам представа как се усеща бебето, първа Б ми е. Предполагам и че е доста рано, но със сигурност не съм изпитвала подобно усещане 🤔
В 13-та съм, но го усещам още от миналата седмица. Всъщност го усетих за първи път вечерта, в която се изнасях Simple Smile
Аз съм със задна висока плацента и знам, че това оказва влияние на ранните усещания.
С предната бременност също усетих в 11г.с. бебето, а в 14 - та вече знаех накъде си е завъртяло дупето, че се издуваше там коремът Grinning

Общи условия

Активация на акаунт