Покажи се ОКТОМВРИйско мъниче, момче ли си или момиче - Тема 5

• 31 210
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Днес бях на ЖК, амииии...колкото и да ми се искаше момиче, чакаме 100% момче. Таткото си умира от кеф,  цял ден се смее, днес бил най-щастливия човек на света🤦‍♀️😁

# 631
  • омъжена
Sunhine, случваше ми се и с двете бременности. Ходих и на невролог втория път. Каза, че било нормално, прищипвали се нервчета. Моя приятелка чак не можеше да ходи от болка и и беше дал някакъв мехлем да маже и да пие нош па или бусколизин за болката. Не се притеснявай, нормално е!
dobre благодаря ти много . 4Е направо в такава ситуация незнаех какво да правя. жикам край сега 6те ходя с бастун. не толкожа боле6е напулно е възможно да е нерв както казва6, за6тото отмина и продължих да се движа,а и сега нараства матката и сигурно притиска не6то. преди седмица  не ми се е слу4вало.

# 632
Съншайн , нерв е да . С първата бременност го получих чак в 8мия месец и за съжаление така и си остана , до ден днешен имам проблем с тоя нерв на левия крак . И даже като се застуди времето ме боли Sad

# 633
Здравейте мили мами! И аз се присъединявам към вас с термин 27.10 , успех на всички бъдещи мами! Днес бях на БХС, но за съжаление не се видя дали е момиче или момче.. дали на ЖК другият месец ще могат да кажат? И още едно питане, никой не ми е казал да си направя ПКК , въпреки, че вече съм в 12 г.с, нормално ли е? Благодаря предварително 🍼

# 634
Пак съм аз в ваща тема ама се надявам да намеря отговор . Мъяи ме всяка вечер ужасяяяяващ кисел вкус и нищо не ми помага да се оттърва от него . Някакви съвети ?

# 635
Пак съм аз в ваща тема ама се надявам да намеря отговор . Мъяи ме всяка вечер ужасяяяяващ кисел вкус и нищо не ми помага да се оттърва от него . Някакви съвети ?
Нищо не помага,  аз имах същия вкус, просто след едно известно време изчезва. Аз лично се тъпчех с какво ли не, но ефект никакъв

# 636
  • омъжена
Съншайн , нерв е да . С първата бременност го получих чак в 8мия месец и за съжаление така и си остана , до ден днешен имам проблем с тоя нерв на левия крак . И даже като се застуди времето ме боли Sad
демек ще остане и след раждането. Майко милаааа . Няма ли лек за това чудо

# 637
Някоя мама знае ли за стомах какво мига да пия много ме боли вече то си е доста високо баш стомаха, ама не знам но шпа няма да ми помогне...

# 638
Защо те боли стомах ? да не пиеш Аспирин или Натаспин ? Иначе парацетамол уж ама дали помага той не знам , пробвай с някой сироп от тип алмагел , не знам каква е болката и от какво

# 639
Не не пия, единствено ново лекарство магнезий ма не е от него не знам аз префи имах гастрит отдавна с ходини не ме в болял... Дано не е той Sad

# 640
Виж аз нямам гастрит , доста в по ранна седмица съм от вас октомврийчетата но от време на време ме боли стомаха горе не знам що . Единственно се сещам за успокояващи смеси които да обвият стомаха . Например лъжица брашно с вода . Обвива стомаха и би трябвало да се успокои , Или утре си свари една кашка овесена с мляко , става слуз която ще успокои стомаха .За хапче не знам чесно . Мисля че без лекарско само парацетамол и нашпа може ама не съм сигурна че ще ти помогнат в случая Sad

# 641
Привет!
На мен АГ ми отговори, че резултатите от БХС са идеални, което ме вдига до небесата от щастие.
Вече погледите ми са втренчени навсякъде в синьо и умирам от кеф, представяйки си, че
ще имам СИН. Боже, толкова прекрасно звучи. 💙

Хариомче според мен най-добрият вариант, за обезболяващо, за стомахче е но-шпа. Не експериментирай с други.

Някой беше попитал за крем против стрии. Аз ползвам този на Палмърс. Най-често след баня, май трябва да учестя мазането, че коремчето расте, а не ми се искат стрии. Подготвила съм кокосово и какаово масло също, но трябва да си изградя навика да го правя често.

8 дни бях с болки в мъдреца, беше нещо страшно и ужасно. Днес е 9ти ден и съм на 90% по-добре. Усеща се една лека, тъпа болка, но е нииищо в сравнение с чудото, което беше.

И последно... странно, нестранно... сигурна съм, че усещам бебето. В 13 седмица съм.

Лека вечер!

# 642
Благодаря на всички опрявих се с малко мед със сода за хляб (може и да не трябва ма знаех,че щв ми мине от това) та за 30 мин гд 40 ми мина

# 643
  • омъжена
Здравейте аз се наспах май. Пак ще пробвам да поспя де,но да ви пиша 🙂🌜
Cardy r честито момченце и аз само гледам синички неща . И на мен ми звучи толкова силно и съм горда ,че ще бъда мама и на син.
Hariom1 аз си правя при болки в стомаха вариш в 500мл вода ленено семе не брашно а цяло семе 10мин
Става наистина слузесто ,като се пие е гадно заради слузта но ако я превъзмогнеш после доста дълго време няма и да знаеш какво е болка в стомаха. Изчакай го да изстине разбира се и пиеш това е , знам и лекарства но секс макът билкови не са препоръчителни.
Да ви кажа това моето май си е наистина ишиас прещипан нерв. Мисля утре тоест днес да звънна на личната , гледах упражнения в нета дето уж минавало за 2мин ама нали си имам коремче не мога да ги направа баш като по картинката и ме облекчи за малко та сега пак. Поне мога да се движа де,но схване ли се съвсем направо ме парализира и четох,че не дава приток на кръв от таза надолу та едвам спа от притеснение за бебето 🥺

# 644
Hariom, мен ме болеше стомаха цял месец, пиех пробиотик с ензим Биопрон, на самата кутийка си пише, че е подходящо за бременни и кърмачки, но все пак се консултирай с док преди всякакво хапче. А иначе чайчетата за бременни с анасон успокояват много стомах.

Общи условия

Активация на акаунт