Образователен Говорилник - 15-та следизборна

• 22 204
  • 789
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Калибър-а работи на мак (от опит, аз съм с мак от 12 години насам).

Айви дей е днес, да, резултатите излизат в 2 през нощта наше време.

Някой знае ли дали е излезла схемата на ротациите на смените на класовете за след 12.04.?

# 181
  • в страната на чудесата
Оооо шарки тенкю
Абе защо на калибър му казват всички калибрЕто? Чак се зачудих да не съм в грешка... аз си го имам на един възстаричък ейсър и добре, че след счупването на Сони четеца всичките ми пиратлъци щяха да отидат...

# 182
  • София
Защото се изписва Calibre, а не Caliber.

# 183
Calibre e the proper British spelling

# 184
  • в страната на чудесата
Е добре, как е правилното изговаряне? Според мен е калибър, а не калибре. Да не би да бъркам?

# 185
  • София
Калибър...

Аз упорито произнасям Уейзе за Waze, а не уейз, при все че знам, че греша.

# 186
  • София
Калибър...

Аз упорито произнасям Уейзе за Waze, а не уейз, при все че знам, че греша.
Е нали не му казваш Вазе 🤣

# 187
Имам седем любими книги на хартия. Чакат отпуска, СПА, по-спокойни времена. Чакат си с усмивка, някои повече от година.

# 188
Да, но не и във втори клас!
Напротив, още от тогава.

# 189
Шарки, стискам палци за детето и дано и Тинки се похвали с някоя хубава новина за Айви лигата.

# 190
  • В офиса
Koлко навреме се включвам.
Аз да се похваля, трудно, но благодаря, Мецане. Точно си говорихме, че ако не я приемат в Делфт ще е адски неприятен шок, но ако я приемат в айви ще е адски шок в обратната посока. То и waiting list ще е шок.
Силно стиснати палци на българските деца, които сега треперят. Дано да имаме "да"-та. Тези, които нямат, да не се отчайват, съдбата си знае работата, ще си намерят по-добро място. И без друго в щатите е ш*т (с риск да ме бие Шарки сега)
Шарки, я к'во е хубво в Делфт. Вземаш самолетчето в 7:00, носиш бурканите с манджа и се прибираш с вечерния самолет от Брюксел. Сега проверих, нямало вечерен от Брюксел, но от Айндховен има. Измислила съм го, само да няма ковид.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 20:21 от Тинкърбел

# 191
  • София
Нашият шанс за Айви няма никакъв, защото не си е подал САТа в тях, от много акъл (клъвнал като истински  шаран на "SAT-optional" ...е, то не може всички да сме акули). Та затова днес ние хич не се вълнуваме. Делфт му излиза чак на 15.04., е, там ако го приемат, ще е върла изненада, предвид кратката подготовка и дълбоко заровения (несъществуващ) математически талант. Беше waitlist-нат в GeorgiaTech, но дори не потвърди, каза, че е безсмислено. "К'вот такоУа, чу'ек." Нали е приет в 3 университета, единият от които е чист СТЕМ, та не е съвсем "капо".

# 192
  • София
Щарки, ние също обмисляме Georgia Tech. По план това лято трябваше да отидем там, но няма да се случи.
Мътна Индия ми е какво ще прави и накъде ше е  след една година.

# 193
  • В офиса
O, защо не е потвърдил в ДжорджаТек, те са готини. Има други българчета (знам за едно), приети там. Аз ако преди го бях чувала този университет, щях да натискам за там, ама на, разбрах го в последствие. Всички резултати в Делфт излизат на 15-и.
Не се ядосвай за САТ-овете, то пък с тях все едно ще кажат "да", моята си ги приложи и к'во. Бели, добре образовани европейски момчета и момичета и ще учат СТЕМ, как пък не. Но има много деца, които наистина го искат, и ще го възприемат като провал, а не бива.

# 194
  • София
Миналата година ДжорджаТек са приели само 30 от 4000+ waitlisted. Никакъв шанс няма.

Общи условия

Активация на акаунт