Образователен Говорилник - 15-та следизборна

• 22 170
  • 789
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ах, Андерсен! В голямата унаследена от дядо библиотека имам едно четиритомно издание отпреди 9-ти септември и там просто има смразяващи кръвта неща. Ама едни такива префинени, не джаста праста като при братя Грим.

# 331
  • София
Ред, е снимай малко де, чак ми стана интересно Simple Smile
На мен Андерсън и Грим, не ми ги четяха като бях малка, макар да ги имахме. Спомням си, че веднъж звъннах на онзи номер за приказките (177 май беше) и попаднах на Малката кибритопродавачка, е 3 дни плаках за горкото дете.

# 332
Още малко (некадърни) снимки от вчерашната еуфория, за да подсладят понеделника:

# 333
  • Отвъд алеята зад шкафа
Включвам се с въпрос за подходящи за тийн летни лагери. Сърф лагер не може, заради скъсани връзки на коляното. Предпочита планина, ако има и яздене на коне, щастието ще е пълно. Палене на огньове, преходи...такива неща....

# 334
  • София
Братя Грим се оказаха издание преди правописната реформа, Андерсен е от 1946-та.
Скрит текст:
Скрит текст:
Ще се превърна в спам, ако снимам нататък.
"Историята на една майка" може да се прочете в Читанка.
"Момичето, което стъпи върху хляба" и "Червените обувки" ги има в нета. В умопомрачително лоши преводи, но поне става ясна кофти фабулата. 😁
Виж, "Гледка от тъмничния зид" не я намирам.

# 335
Ред, няма спам тук. Добре дошла!

# 336
  • София
Включвам се с въпрос за подходящи за тийн летни лагери. Сърф лагер не може, заради скъсани връзки на коляното. Предпочита планина, ако има и яздене на коне, щастието ще е пълно. Палене на огньове, преходи...такива неща....
Аз в това съм се загледала за малкия: https://adventurenetbg.com/tour-item/lageri-za-detsa-s-rafting-v … snenskoto-defile/

# 337
Санака, този лагер изглежда супер, ще го предложа и аз на младежа Wink

# 338
  • София
Нямам никакви отзиви обаче. Просто си го харесах в нета. Joy

# 339
  • Отвъд алеята зад шкафа
Много добре изглежда. Само не знам как да гарантирам на госпожицата, че ще има деца на нейната възраст.

# 340
  • София
При тези хора бяхме на рафтинг преди няколко години. И за лагера разказваха. Много симпатични като за няколкото часа контакт. Единствено казаха, че вечно се притесняват като превозват деца напред назад по Кресненското дефиле, че все се намирал по някой джигит.

# 341
  • София
Много добре изглежда. Само не знам как да гарантирам на госпожицата, че ще има деца на нейната възраст.
Като си вземе приятелки. Joy

# 342
  • София
Ред, няма спам, интересно ми е съдържанието, не корицата Wink Но мерси, че си се постарала да снимаш.

Почти всяка една конна база организира и лагери. Аз познавам от собствениците от bearfoot, но нямам идея дали организират такива. Бяха ни съседи на къмпинга миналата година и определено останах с много добри впечетления от тях.

# 343
  • София
Утре ще снимам и ще пусна.
Сега само Андерсен ми липсва насред терзанията, че можем да си останем без втора Астра. 🤣

# 344
  • София
Нищо, де, ще ви сложат Спутник - тя е същата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт