Искам да бъда с него,но е по-добре да се разделим

• 5 588
  • 57
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
в много теми си се записала с историята си, не знам къде да ти отговарям. Ама хайде за втори път. Добре си озаглавила темата си - по-добре е да се разделите. И не защото той е проблем (такъв е, според разказаното), а защото ти имаш грешни очаквания за една връзка. Мила, ти искаш само меда, без жилото. Всяка връзка в един момент губи от тръпката и грижа на участниците е да поддържат пламъка. Не от цвят на цвят... Да ти шибват два шамара за Добро утро, също е емоция, ама вярвам не я искаш.
И да питам и тук, последно на колко си години?

# 16
Аз също не съм оптимист  за тази връзка.
Той е финансово нестабилен и изглежда безотговорен. Освен това онези караници за някакво момиче също не ми направиха добро впечатление. Разбирам, че ти се иска да не са прави родителите ти, но май в този случай може да излязат прави.

А ти защо настоя той да си остави добре платената работа? Какво не ти хареса?

# 17
Много детски звучиш, като 12-13 годишно момиченце. Послушай родителите си!

# 18
Надявам се да не си дадеш спестяванията и после да изтеглиш кредит и да му дадеш да си купи кола. И после ни кола, ни гадже и кредит на шията. Или пък любимия да те насочи към доходоносна "професия", за да можете да изплатите колата, да наемете по-хубаво жилище и да водите по-висок стандарт.

Не си тръгнала по добър път моме!

# 19
  • София
nuwprofile, голяма част от историята ти покрива моята история с бащата на детето ми. Ще я разкажа накратко, за да придобиеш представа какво би могло да е твоето бъдеще с този човек, ако останете заедно ( дано да греша ).
Бащата на детето ми е човек с "широки пръсти", който обича да харчи без да мисли много-много. В същото време доходите му не са високи. Произхожда от семейство с домашно насилие. Родителите ми не го харесваха, а аз бях влюбена и не ги чух когато ме предупреждаваха да не се обвързвам с него. В началото той се държеше добре с мен, бях щастлива. (Дотук приликата с твоята история е огромна, надявам се след това да няма прилика). Забременях и той се преобрази. Вече не беше този мил и грижовен човечец, избиваше го и на агресия в определени моменти. Към днешна дата не сме заедно.
Остана ми прекрасно дете от нашата връзка и точно заради детето не съжалявам, но понякога много ми се иска да бях мислила повече преди да създам дете с точно този човек, защото и за детето щеше да  е по-добре .

# 20
Хихи, този с два лева оставал, ама кола за десет хилки ще изплаща... Мечти и фантазии. Посмях се.

# 21
  • Варна
В първия пост пише, че той е на 35, а имат десет години разлика. Значи тя трябва да е около 25.

# 22
nuwprofile, голяма част от историята ти покрива моята история с бащата на детето ми. Ще я разкажа накратко, за да придобиеш представа какво би могло да е твоето бъдеще с този човек, ако останете заедно ( дано да греша ).
Бащата на детето ми е човек с "широки пръсти", който обича да харчи без да мисли много-много. В същото време доходите му не са високи. Произхожда от семейство с домашно насилие. Родителите ми не го харесваха, а аз бях влюбена и не ги чух когато ме предупреждаваха да не се обвързвам с него. В началото той се държеше добре с мен, бях щастлива. (Дотук приликата с твоята история е огромна, надявам се след това да няма прилика). Забременях и той се преобрази. Вече не беше този мил и грижовен човечец, избиваше го и на агресия в определени моменти. Към днешна дата не сме заедно.
Остана ми прекрасно дете от нашата връзка и точно заради детето не съжалявам, но понякога много ми се иска да бях мислила повече преди да създам дете с точно този човек, защото и за детето щеше да  е по-добре .
И аз от това се страхувам,нямам му доверие и заради една история в началото.Ще се опитам да разкажа на кратко.Бяхме започнали да излизаме,но още не бяхме заедно.Изведнъж качи снимка на някакво момиче в тях,как е хванало кучето му.След около 2-3 часа я изтри.Тогава не попитах нищо,което е моя грешка.След време попитах кое е това момиче-каза ми това е еди коя си,запознахме се в заведението в което работи,вечера дойде в нас,но повече не сме се виждали.Снимката не я качил когато са се видяли,а след това.Попитах защо,отговора бил,че тя нещо се шегувала,че той няма как да си няма приятелка и той на шега,за да и  докаже,че е сам я качил.След известно време бях в тях,намерих някаква пижама.Оказа се,че е на въпросното момиче.Попитах го как така са се виждали само веднъж,момичето е било на работа,тоест не се е прибирала до тях и в нея си носи дреха за спане.Той каза,че момичето е ходила до тях,защото пуши трева и през нощъа не е издържала и е ходила да си вземе,после се е върнала в тях,а не е искала да знае,че има проблем с наркотиците и е казала,че уж има някаква работа и да си вземе някава дреха с която да спи.Пак го попитах за снимката-тогава каза,че е било заади бас-той и казал,че след тази вечер няма да я потърси и когато и се обадил да и върне дрехите,тя казала,че я е потърсил по някакъв начин и трябва да си изпълни баса.Излишно е да казвам,че ми казва,че ми каза още няколко версии-ходила преди това за дрехите,после пък ходила на сутринта,защото искала пак да остане в  тях,после пък си ги носила с нея.Когато го попитах защо си измисля различни версии каза"ами ти си подозрителна,няма да повярваш,че е ходила до тях през нощта".Та мисля.че на така история няма кой да повярва и му изгубих доверие още в началото

# 23
  • Варна
Този наистина ли е на 35?! Че то акъла му е колкото наполовина на тия години...

# 24
  • София
Този наистина ли е на 35?! Че то акъла му е колкото наполовина на тия години...
И авторката тотално му импонира е нейните 15.

# 25
Емоции търсиш, емоции намираш. Диапазонът им може да бъде доста широк. И това ще научиш.

# 26
  • Варна
В първия пост, преди редакцията, той беше на 31. Затова я питах и в двете теми, тя на 21 или на 25 е. Нещата стават още по-зле предвид 35 годишното "момче". Ми, дано историята не заприлича на тази, която разказа другата потребителка.

# 27
Много детски звучиш, като 12-13 годишно момиченце. Послушай родителите си!

Точно - авторката се е писала 10 години по-малка от възлюбения, т.е. на 25. Явно не е пораснала, щом родителите й си позволяват да й "забраняват". По-добре да послуша семейството си. Ако отиде при този човек, това няма магически да я направи самостоятелна.

Това, ако историята не е пързалка де.

# 28
На 30 пишеше отначало, сега станаха 35. Ми то още по-зле звучи тогава. Това пък с другото момиче е пълен смях. То не е с бели конци съшито, ами въобще не е съшито Joy

# 29
  • Sunshine state
На 35 не е момче, а  мъж първо и второ - спри да се занимаваш с глупости ами си гледай учението. Прави са родителите ти.

Общи условия

Активация на акаунт